Cimer
Zanima me, če što mijsli biti v kakšon študentskon domi na Lenti v Maribore? In če je za socimra?
Komentarji
Meri mi 21cm in sem pripravljen iti za socimra!
To bi pa bolelo. Mislim, da se te zdaj boji.
Ge mislin ka sta se že najšla
Nej san mislo kak gay cimra :D
MIslo san tak ka nebi mel kakšoga žabara ali podobnoga.
Kaj je "socimer"?
Cimer = sostanovalec
Socimer = so-sostanovalec?
Eh, nihče na ton sveti več ne razmišlja.
Socimer je blo IMO mišljeno kak cimer v isti sobi ...
Redno te je genilo to
Špela Horvat
će živiš v študenti z apartmajsko ureditvijo, je tisti ka žive s teuf v isti sobi cimer, tisti ka pa so v drugi sobi so pa lejko so-cimri. Ali?
Zdaj pa neven kak je na Lenti pa ka je sasko mislo.. ;)
pa kakši socimri jebovas boug, tou samo v lublani pa maribori čujete. pa sosošolci pa takše fore .... eni ste praf paf ka ste študenteki
tistomi ge ne bi pravo apartmajska uredit. je pač en predprostor z eno ali dvema vtičnicama, koriton pa dvema platama. luksuz ha
zaj san tudi ge nej več ziher kak je blo mišlejno, ali dejstvo je, ka je velka razlika, če je nešče v isti sobi, ali v drugi sobi v iston stanovanji;; torej, ka maš npr. svojo sobo ... takka dvej različnivi poimenovanji za to sta nej tak mimo.
tistomi ge ne bi pravo apartmajska uredit. je pač en predprostor z eno ali dvema vtičnicama, koriton pa dvema platama. luksuz ha
točno tak. zaj de se po novon gučalo en predprostor z eno ali dvema vtičnicama, koriton pa dvema platama.
vejpa nemreš si tij zmisliti s ken boš v sobi, ka pa senjaš.
Direktna tij tuj ne senjaj na pamet.Lejko si zbereš koga boš mel v sobi, samo če mata isti rok za vselitev. pa te na referati povejš ka bi skuper bila pa če je dvosobno fraj te lejko.. če pa nemata istoga roka za vselitev pa data prošnjo kda sta že oba notri pa sta tuj lejko fkup. 100% preverjeno in preizkušeno
ja seveda je zelo velikokrat na voljo soba, kjer sta prosti obe postelji... pa oba imata isti rok za vselitev... ko sta že oba not, se seveda lahko da prošnja, ki se zelo hitro ugodi, vsekakor. imaš prav, zelo veliko možnosti je, moja napaka.
jes san mel negi proti novembri vselitev.. pa sva pijtala z sošolcon če lejko dobiva isto sobo pa nama je kar dosta prostih dvosobnih dala na izbiro... (tau jes pravin za MB, če ti gučiš za LJ neven)
Kaj pa ljubljančani v MB študirajo ponavadi, da se bojiš, da ne bi imel žabarja za cimra?
zna mogoče što kelko je študentskid domov v mb? pa kakšo je stanje le-teh... hvala za odg. :)
pa kakši socimri jebovas boug, tou samo v lublani pa maribori čujete. pa sosošolci pa takše fore .... eni ste praf paf ka ste študenteki
Misliš soštudenteki? :)
... včase je boukše mete žabara za cimra kak Prekmurca ...
sožabara?
ste pa redno debato vdarile :) . Moje razmišljanje je takšo ka bi raje nekoga drugoga mela v sobe kak Prekmurca samo z tega vidika ka pač spoznaš različne lidiji iz različnih kuncov Slovenije. Pač do zdaj san mela to "srečo" ka san mela 3 leta dolenjke za cimre v študentskon stanovanje. Taka zaj se selin v študenta pa vupan ka dobin še koga z drugega konca Slovenije :)
Kaj je pa s prekmurci narobe, fifi?
Samo ja ka je z Prekmurce narobe???
... je že rooskie napisala moje mnenje, zakoj je včaseh lepše žabara meti za cimra (žabar kak nekaj, ka je nej prekmurskoga, se razme ... vsaj tak san prvi post razmila. če si pa striktno na ljubljančane cilo ... ti poven, ka boš težko keroga v MBje najšo) ... neje nika s Prekmurci naroube, boug ne daj :)
Se strinjan. Meti prekmurca za cimra je najbole zakon. Vsi radi nastavlajo šupke moji 21cm žalosti.
Ali njih vedno znova razveseljuje!
Iščeš cimra pa naj ne bo žabar? Potem pa me res zanima kaj počenjaš v študentu. Idi živet privat, pa plačuj najemnino. Ne razumem zakaj si ne želiš spoznati ljudi. Sama sem živela že z ogromno ljudmi, tudi z žabarji, štajerci, prekmurci, prleki, primorci, japonci, američani, rusi, madžari,... In lahko ti povem, da nima veze od kod prihaja oseba, pomembno je, da se z njo razumeš - s cimri pa je itak vedno treba sklepati kompromise. Razen če ne živiš utopijo z popolnimi cimerstvom iz prekmurja.
s cimron se moreš sprve napiti pa ta se razmila!
Zanima me, če što mijsli biti v kakšon študentskon domi na Lenti v Maribore? In če je za socimra?