BTC - Neznosna vročina

|

Neven če samo meni ali pa še komi tudi ...že lepi čas opažan ka je v BTCji tak vrouče ka komaj preživejš .Neven šparajo z hlajenjon ali majo kaj pokvarjeno samo tou je neznosno še posebaj v zgornen deli ali pa tan v zgornjon lokali ge lejko spiješ kaj .Hodo san gori po boutaj pa mi vse črno lejtalo pred očami že po desetih minutaj.Bouge trgofke ka morajo biti tan po 8 vor :(

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
L3viatan

Neven če samo meni ali pa še komi tudi ...že lepi čas opažan ka je v BTCji tak vrouče ka komaj preživejš .Neven šparajo z hlajenjon ali majo kaj pokvarjeno samo tou je neznosno še posebaj v zgornen deli ali pa tan v zgornjon lokali ge lejko spiješ kaj .Hodo san gori po boutaj pa mi vse črno lejtalo pred očami že po desetih minutaj.Bouge trgofke ka morajo biti tan po 8 vor :(

>

klima kosta, beton se segreva....ges man sobe v 2 nadstr. hise pod streho (garsonjera) pa man po 30 stopinj tu gor, pa se nic skoz ne fudne :(

Dani Smej

Trbelo bi zdaj iti probat nekaj v maximus v kino poglednit (sicer izbira filmov je res boga), a glede na to, da so se nekaj mesecev nazaj bunili kak hladno majo v dvorani, bi se zdaj bilo fajn tam hladiti (seveda, če ge nemajo zdaj pa vročine tam).

Sicer v btc-ju nisem bil zdaj zadnja 2 tedna, sem se pa stavo nekaj v OBI-ju, pa sem šel na of oddelek z vrtnarijo pa te pi*darije, pa sem mislo ka po 5 minutah merjen... resno vsaka čast prodajalcem, keri tam zdržijo 8h. Po mojem si tej hlače pa majice doma z škarjami dol rejžejo, tak se valda vse na njih zgrabi.
ps. da ne govorimo o tem, da šefi in kupci seveda pričakujemo 110% prijaznost prodajalcev (jaz nevem kak dugo bi kot prodajalec v takih razmerah ostal "prijazen")

čriček

Čuje se ka v BTC bi morali hlajenje oz klimo dodatno plačati kak strošek pa naj nekateri to ne bi sprejeli in tako je tak kak je , vroče ker imajo samo navado hlajenje, ventilacijsko.

gggg gggg

Ges vijden tej uboge varnostnike,ka majo tej nekšne brezrokavnike (verjetno so tou neprebojni jopiči),kak je te še njin vrouče.Vupan,ka so te že bar dobro plačani,ka si verjetno tudi zaslužijo.

KRT

Ge san bil malo prle v Maximusi na malici, pa je bilo prijetno hladno
Smiley glede ka si me spomnil na debatu o trpinčenju otrok v kinu

kikiriki

Zlatorog 1825 verjetno majo kaki dodatek pri plači na vročino

Vesna Dolšak

Tista s kinom je zmagovalna, se spomnim tiste debate, ko so eni skoraj zmrznli v kinu. No, bi jih zdaj poslala tja.
Kikiriki, dvomim, da imajo kak dodatek, so srečni, da sploh dobijo plačo, tisto malenkost.
Najbrž na račun te vročine tam tudi promet trpi.

kikiriki

predstavlaj si na 35 stopinj ka nosiš tisto železo na sebi .

pero perič

Če vas je vrauče stopite v merkur pa se fajn ohladite tan klima dela kak satan :D

vruuum

Spodaj imajo sicer hlajeno pri živilih zgoraj je pa resnično katastrofa ...sicer je pa že zgradba v konceptu  zgrešena .Galerijo po sredini bi lahko pametneje izkoristili ker sedaj zeva ta prostor k ničemu. To me spominja na komunistično arhitekturo ko so delali hiše ...kocka ,2 nadstropja po sredini pa  eno veliko stopnišče ki je totalno neracionalno ,teško ga je ogrevati ter tudi hladiti.Nevem tudi zakaj  med vrati ni zračno hlajene zapore saj tako jim nebi vdiral topel zrak vsakič ko se odprejo vrata ....
Koneckoncev  pa za takšno najemnino kot jim kasirajo za te "luknje"  ne samo da bi jim morali hladiti  tudi vsako uro bi jim morali dostaviti kakšno osvežilno pijačo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet