Brisanje komentarov

|

Zanima me zakoj telko brišete komentare z eno besedo san nikoga nej užalo edino resnico san napiso kak vi delate in zavajate.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
saša fartek

Zanima me zakoj telko brišete komentare z eno besedo san nikoga nej užalo edino resnico san napiso kak vi delate in zavajate.

josef

politika pa pejnezi so v igri, kak vseposedi!
MARŠ banda!

CANYON

Dosti pacijentov vas je tu gori ziroma vas je članov šteri si ne zaslužite članstva na tom forumi, kak lejko šolani in to z fakultetami  z družinami serejo eden prek drugoga, se vas trbe  v zmetati tuj mene ka nete mislili ka san dober, hhhhhhhhhhh

anon desu

@canyon nikdar še nejsi čul za svobodo govora? verjetno mamo vsi tu pravico izraziti svoje mnenje (seveda če je skladno z pravilami, ka vključuje sovražni govor itd.)
In je meni tude nej jasno kak lejko ene komentare kar zbrišejo pa tude če so bili skladne z pravilami pa vse. Očitno če nekome ne paše določeno mnenje ga kar zbriše = cenzura. kelko ge znan je to forum, ge bi lejko mel vsake iste pravice. Folk ka dela na sobotainfo očitno ne skapča ka ma vsake posameznik svoje mnenje pa tude če je slabo, enostavno nemrejo prenesti kritike in če je to resnica ali nej. Smešno pa je ka se te sobotainfo.com še hvali kak so dobre, kak so napredne, kak so "demokratične", kak delajo po pravilaj itd. Vbistvi pa cenzurerajo vse ka njin ne paše, vse ka je kakše koli negativna kritika na njihov račun. In verjetno de tude tej komentar zbrisane, ker ziher to ka san jih zaj skritizero nekome ne paše pa de zbriso. Tude če je to moje mnenje,keroga san izrazo na svobodnon forume, pa dvomin ka san koga koli z ten užalo. Mogoče pa ne razmijo razlike med žalitvijo oz. sovražnin govoron pa kritiko. 
pa še neka. to je online forum ge si nemreš "zaslužiti" članstvo, ampak je forum keri je svoboden in dostopen za vse. 

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet