Bolnišnica MS porodni oddelek

|

Vaše mnenje o tem oddelku, mislim predvsem na zdravnike in ostalo osebje?
Moje mnenje, katastrofalno!!!!!!!!! ;)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
rokec77

Vaše mnenje o tem oddelku, mislim predvsem na zdravnike in ostalo osebje?
Moje mnenje, katastrofalno!!!!!!!!! ;)

dupont

saj v bistvi te mnenje drugih ne zanima, ti bi se samo rad vo skašlo.

izvoliš

Simonca Limonca

kak si ti do njih, tak so oni do tebe...nobeden se ti nede v rit vlejko!! 

Pa ge mislin ka je tou zatou tu ka se skašlamo
Moje osebno doživetje in obnašanje na porodnon oddelki v Rakičani je od določenih zdravnikov katastrofalna....
Ge san tou doživo na lastni kouži pa se lejko skašlan... Najbole žalostno pa je tou ka je tej doktor zdaj predstojnik.... Glede na obnašanje še pri Nabergoji nemre delati, ka se Nabergoj do živali leše obnaša.
Pa ka se razmimo, ne gučin od strokovnosti, gučin od osnov obnašanja, bontona....itd.
Simoncalimonca, neje tak....

No pa ka nemo krivičen, določenomi osebji pa svaka čast..... Odlični so.

DobraVolja

Moja izkušnja - strokovna plat - v mojon primere še kar ok. Organizacija dela - katastrofa. Tou, ka san en mejsec mogla loviti doktorco, ka san se lejko z njo zgučala za operacijo, paše v Albanijo. Če bon ponovno mogla iti v bolnico, tuhtan, ka bi vseeno rajši šla v UKCLJ.

>

Ptuj - lahko samo pohvalim...sem se pa odločila zato, ker ne zaupam murskosoboški, pa kot pravijo nekateri - odnos je katastrofalen, tako sester kot tudi nekaterih zdravnikov.

robert jenes

Zdravo, delam v eni izmed Ljubljanskih bolnišnic, drugače sem iz prekmurja. Imel sem kar nekaj izkušenj z Mursko soboško bolnico in mislim, da ( kot je že predhodnik povedal), še pri Nabergoji delajo boukše. Sicer lejko izvzamemo par posameznikov, vendar genaralno gledano je vse za en..... Škoda ka so ljudje telko potrpežljivi in se ne pritožujejo in ne ukrepajo. Sam mislim da bi ljudje v prekmurju bili opravičeni do dosti boljše in strokovne oskrbe, kot so jo v Rakičanu, če bi bilo potrebno pa organizirat ULICO kot so jo v MB.

Duncan McLaud

Moje mnenje da eni mislijo ka so bogovi, povdarek je na ENI, ker so izjeme, kere trbej pohvaliti, to lejko povejn iz izkušenj. Po moje nekateri mislijo da smo vsi prekmurci kmetavzarji in so nad vsemi. Verjetno smo si sami krijvi. V Maribori pa v Ljubljani toga nega, no vsaj ne pokažejo tak odkrito kak v Rakičani, pa zaj ne vem zakoj je tak. Mogoče se za vsako najmenjšo stvar vsaki pritoži, tu pa se samo žalimo sami sebi, vej či bi vsaki za neprimerno obnašanje zatežo direktori bi se malo stvarij začnole obračati.

robert jenes

Ja se popolnoma stinjam, res pa je da je v prekmurju tudi povprečno starejša populacija, ki že celo zivljenje gara, in pač misli da tako more bit. Šele ko kakšen pride tudi do Lj, slišis kako kalvarijo so preterpel in tudi takrat se zavejo, česa bi lahko bili deležni in niso bili. premalo poznajo svoje pravice in jih izkoriščajo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet