Bodite dobrodelni s samo enim klikom na miško ;)
JAZ ♥ VRTEC!
www.pampers.si
Pampers in dm drogerie markt sta pripravila dobrodelno akcijo, kjer se ob vsakokratnem nakupu plenic ali robčkov Pampers prispeva 0,5 € v denarni sklad za pomoč vrtcem po Sloveniji.
GLASUJTE ZA VRTEC PRI OŠ PUCONCI:
http://www.pampers.si/sl_SI/dobrodelnost/#1894
Malčki vam bodo iz srca hvaležni!!!
Komentarji
malčki sploj pojma nemajo pa se poserejo na dobrodelnost. pardon, v plenice, če smo natančni!
dupont, katere plenice pa ti uporabljaš?
S tem, da ima vrtec Puconci teoretično še možnost za zmago, bi se splačalo kliknit in bodo ta sredstva prišla v Prekmurje in ne v Maribor.
Vrtec Puconci ima 6300 glasov
Vrtec Studenci Maribor, ki ima mimogrede 30 skupin, ima 7304 glasov
Storimo nekaj za otroke, če tudi naši/vaši otroci ne obiskujejo tega vrtca - če lahko glasujemo za pimpanje avtov in mtv, nas klik za vrtec ne bo pokončal.
www.pampers.si/sl_SI/dobrodelnost/#7125
direktnega linka do glasovanja pa ne gre narediti
elanino kakšo foro si zaj ščeu napraviti? deca še itak nedo profitejrala nič. na studencih pa je fse puno čokoladnih tak ka te jih fejst težko premagali.
otroci bodo definitivno profitirali, saj je bilo potrebno v prijavi točno navesti za kaj se bo znesek porabil... citiram:
"Potrebovali bi IKT tehnologijo in didaktični material z namenom, ker smo pri osnovni šoli odprli dva nova oddelka vrtca, a nam je žal zmanjkalo denarja, da bi otrokom omogočili igro s pomočjo računalnika in didaktičega materiala. Že vnaprej najlepša hvala in topel otroški pozdrav iz Prekmurja."
Prosim glasujte pampers-vrtci.av-studio.si/si/vrtci-v-sloveniji in hvala iz <3
@Dupont: ka je poanto tvojega posta, če te lejko pitan? Ka si apriori prote vseme? Kelko ge razmen, do na konce vsekakor profiterala deca, pa čida koli že.
lp
daj ne seri za nekšo bv kampanjo se izkorišča dečurlijo ka niti do pet ne vej šteti nej pa ka bi na konci bili hvaležni. no san van dal glas. studenci ste pravli, nej? :D
@Dupont: ka tvoja deca so si sama odla plenice kupuvat, ne razmen kak bi sicer izkoriščali deco?
dupont malčki, ki hodijo v vrtec so stari do 6 let.
In verjami, da že 3 letnik prav dobro ve kaj je dobrodelnost, in ve tudi svoje igrače podariti otrokom, katerih starši svojim otrokom tega ne morejo privoščiti. Kaj šele 4, 5 ali 6 letniki.
Jaz to deco oz. malčke kot jih ti poimenuješ ne bi podcenjeval.
In kot praviš, da serejo deca v plenice.... ja tam do 1 ali 1,5 leta. Namreč deca, ki so v vrtcu so zelo hitro čisti oz., če uporabim tvojo besedo nehajo "srati zelo hitro v plenice.
Očitno nimaš otrok, ali si še sam otrok in se vmešavaš v vsako temo.
Nočem biti žaljiv, ampak lahko vprašam, kaj je razlog za tvoj nizek ego, nizko samospoštovanje?
Celi point je v tem, da se proda čim več Pampers izdelkov. In kdo tu profitira?
Ja in? In kaj zdaj, če je reklama za Pampers, če ima nekdo še korist od tega, npr. otroci?
Ko ima Nivea kampanjo, ko zbirajo odtise rok za deco, pa je OK? A ne gre tudi za to, da se proda čim več Nivejinih zdelkov?
A ti kdo da danes kaj zastonj? Brez reklame? Če bi imela svoje podjetje, bi ti talala zastonj svoje produkte? Dvomim.
Jaz zate, ti zame. Dvomim, da bo kdo samo zate dajal, brez, da bi kaj dobil nazaj. Če poznaš koga, bi se potem tudi jaz javil, da mi nekdo daje vse zastonj, brez kakšne protiusluge :)
...bodite dobrodelni tudi v novem letu...glasujte
http://pampers-vrtci.av-studio.si/si/vrtci-v-sloveniji?vid=683&vrtec=Vr…
hvala
...direktna povezava pampers-vrtci.av-studio.si/si/vrtci-v-sloveniji
JAZ ♥ VRTEC!
www.pampers.si
Pampers in dm drogerie markt sta pripravila dobrodelno akcijo, kjer se ob vsakokratnem nakupu plenic ali robčkov Pampers prispeva 0,5 € v denarni sklad za pomoč vrtcem po Sloveniji.
GLASUJTE ZA VRTEC PRI OŠ PUCONCI:
http://www.pampers.si/sl_SI/dobrodelnost/#1894
Malčki vam bodo iz srca hvaležni!!!