Blontna EMA :)

|

In smo dočakali to ka smo vsi čakali 

www.youtube.com/watch -> klik klik
www.youtube.com/watch -> drugi del

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
oveden

Zanimivo ka se nej na Supertalente prijavila.....sicer pa bokše za Prekmurje ka nej 

Profile picture for user spidi55 R L

Ta ja totalno vsejkana, amen,  tü nega več pomouči.

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Komaj smo se rejšili njenih "umetniških produktov", zato prosim vse uporabnike toga portala, da ne objavljajo tu gor njenih linkov in ne komentejrajte, ka joj s tem dajete še večjo voljo. Hvala.

dario prasl

gučate znaaaaa!!??!!

Daj ka je kakšen psiholog tü gor, naj prosim razlože kakšni so motivi za ta dejanja? Smrtno resno me tou zanima!

Shamaya

jaaaao, očitno ma diklina preveč časa za takšne somarije (pa nikaj pamete!)

martinicaprlečka

v četrtek 3. marca pa še intervju na radii antena...POSLUŠAJTE! moji sošolki je uspelo hehhe...jeje...gnes so jo zvoli z enega lublanskega radia..baje je tip ful luškani hoho...kak ste vi nori ka samo čepite za computeri pa šinflete...neki tižek ali ka že je tisti tan gori ka gleja kak če bi z dreve padna...totemi se še brž podnevi dremle.....kosmatl...je pa resen zanimivo kak vse nejdete če pa jo šinfate...te pa se ne bunite če vas v videih označi za kmete-..--jas sen bila polg gda je to snemala...rekla mi je ka nemre verjeti ka so jo kontaktirali za voditelco in za neko revijo...hoheheh----škoda ka niso še mene...hoho...se tudi tega nečen...juhuhu...hehe...ojojj...resen sen vesela za jo se ven ka si je to dugo želela...
vaša vesela prlečka martina iz lotmerka...se vidimo kej gda bon pridrvela v ms---aja...ge pa je dejko? nega ga več....hehhe...

Joc Jazbinšek

martinicaprlečka vuvi sta si z IQ približno negi na iston...se pravi ka nej gli dosta več kak je zaj vni temperatura.
lp

dupont

naj nešče da link do intervjuva na anteni či je že slučajno bil :D

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet