Benzin

|

zanima me, če se što vozi kaj v radkesburg v avstrijo, tan se mi zdi ka je pri krožnon nekša benzinska črpalka, pa me zanima kelko te tan kaj košta 95?
ka tau ka prinas delako več ne za v state, gda se je cenil benzin so trošarine zdigavale, pa prej ka gda de gor šau benzin trošarine spistijo, pa te kak v vijde samo zdigavlejo, o spustu trošarin pa kao da so gluhi.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Boštjan horvat

zanima me, če se što vozi kaj v radkesburg v avstrijo, tan se mi zdi ka je pri krožnon nekša benzinska črpalka, pa me zanima kelko te tan kaj košta 95?
ka tau ka prinas delako več ne za v state, gda se je cenil benzin so trošarine zdigavale, pa prej ka gda de gor šau benzin trošarine spistijo, pa te kak v vijde samo zdigavlejo, o spustu trošarin pa kao da so gluhi.

s53zo

Pa še v kitajsko prek ceste lejko ideš gejst.... fejst dobro....

Boštjan horvat

se pravi ka je pun rezervar nendre za 2,7 evrov razlike
se pravi ka zatau razliko se glih ta pripelaš, natankaš, pa nazaj prijdeš, mali izlet, pa kak se mi vijde mo rajše v avstrijki proračun pejneze davo, kak pa toj našoj požrejšni državi

Aleš Vlaj

saka ti čast či se boš pelo za 2,7€ vozo tankat v avstrijo
pa nej praviti ka je recesija pa trbe šparati sakšen evro...

Boštjan horvat

finančno mi je vseeno če se pelan v avstrijo tankat ali pa doma natankan, ide mi se za princip, kak se država iz nas norca dela, daleč najmenše plače mamo, ali vse dobrine pa so drakše kak v razvitih državah, se pravi davke pa trošarine mamo previsoke
sicer pa če mo že gda mogo koma na štajersko ite, mi je tou čas posla ka bi se v avstrije stavo na tankanje, ale?
vse je v principe, nejde se za pejneze. samo pogledne kelko bi lejko država več zaslužila če bi tej svoje trošarine (požrejšnost) malo znižala, vsi tovornjake ka pelajo skoze našo državo bi prinas tankale, zaj pa tankajo v sosednjih državah.

Profile picture for user spidi55 R L

Že en čas odin tankat v Radkersburg dizel ka je tan falejši že preci časa. V petek san tanko in je biu dizel po 0,95€ liter. Či ideš tankat pun rezervar se splača. V Halbenraini tou je malo dale od Radkersburga prouti Graci pa je samopostrežna črpalka de je gorivo še falejše samo ne ven či se splača pelati ta.

M S

Ja je ceneje, pa še preverjeno majo boukšo kvaliteto gorijva, ale pa mađarska včasek prejk v rediče je MOL. Ges prinas tuj več netankan iz principa kak je bosko pravo.

Bonifacij Rumpelstilski

Jap...idemo vsi v avstrijo pa te njin trošarine plačüvlite...ka nede slučajno kakšen evro v naš proračun šou ka bougvari ka bi naša požrejšna država ka pejnez mejla ka bi lejko te dale fincejrala zašenki osnovno šolo, financejrala toplo malico srednješolcon, davala otroške doklade staršon, sofinancejrala razne projekte kak je podvoz na Lendavskoj, vodovod na Goričkon.... nej nej.... idemo v avstrijo!
Eni resno nemate pojma o kon se pri cejloj toj stvari ide in zakoj so se trošarine nej znižale!

e e

čakajte ka eden začo palamuditi ka je doubo 30 konjov cuj odkar avstrijski bencin tanka + toga je še prišparo dosta keša!

nej pojđe?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet