Barcelona-Real Madrid
Nejsan zasledila nobene debate na to temo in se mi zdi, ka jo je ËvrejdnoË odprejti, ker je to vseeno eden izmed velkih nogometnih derbijev.
Malo kesno za začetne napovedi, prvi polčas je mimo, ampak se ravno zaradi tega da ogromno skomentirati ...
Komentarji
Pred samo tekmo san osebno bila nevtralna, san se pa nekak nagibala proti Barci, ker dečki špilajo popolnoma s srcon, medtem, ka se mi pri Reali zdi, ka je vse skupaj bole medijsko obarvano.
Od Reala san pričakovala DOSTI bolj taktično igro - mogoče do jo pokazali v 2. polčasi; proti konci so sicer začali neka gibati -, glede Barce pa neman pripomb. Borbeno, hitro, taktično ...
Se pa pozna čisto vsaka najmanjša napaka, kerih je bilo med tekmo kar nekaj.
Te vmesni prepiri se mi zdijo zadosti žalostni, odločitev sodnika pri izdaji 2 rumenih kartonov (Ronaldo pa golman) je bila fer dosojena.
Je pa sodnik REDNO mimo kiksno, kda je Messiji dal rumeni karton - groza.
Upam, ka de drugi polčas malo bolj izenačeni, s čim več šansami, pa lepimi priložnostmi. :)
Se absolutno NE strijam glede kartoga keroga je dobil messi :) Šlo je za čisto simuleranje, tak ka mislin ka je bil karton upravičeni :)
Glede Ronaldoja pa itak nej vredno zgublati besed ka je gnoj brez primere... :)
REAL naj pripela še 10 trenerov pa 20 Ronaldojov!
Barcelona je zmagala?
Ka ti tak živci popistijo, pa jih na takši grdi način probaš ËupravičitiË in ne znaš sprejeti poraza - PFUJ!
S takšno grdo predstavo - z vseh zornih kotov - se je Real že dugo nej pojavo, pa se (upam da) verjetno zaj en čas nede. Telko grobosti, namernih prekrškov ...
Prav luštno mi je pa bilo gledati Barcine podaje (sploj tiste s peto), vmejs je Real popüjsto cilau do takšne mere, ka so domači delovali kak če bi bili na pripravljalnon treningi pred velkin derbijon.
Dobra finta mi je bila, kda so si podajali žogo od enoga do drugoga (telko, ka so zmedli igralce Reala), te pa je bila podaja v prazen prostor, in je nov zadetek verjetno rejšo tisti prekršek z roko.
Pa nesebičnost in prizanesljivost do nasprotne ekipe s strani Barce - pohvalno.
Komot bi lejko zabili še vsaj 1 gol. (To njihovo ËpopüjščanjeË me je spomnilo na SP v košarki, tekma ZDA-Turčija.)
V Realovon napadi pa se je direkt poznalo, ka neje bilo Higuaina, ker bi verjetno skupaj z Ronaldon in di Mario skombinejrali vsaj 1 kontra gol.
Strašno žao mi je pa bilo gnes za Messija. Kelko je te siromak gnes gor dobo ... Škoda.
ČASTNA ZMAGA!
PETARDA.
škoda edino ka real nej več pokazal ka ronaldo je dober, samo gnes bil enostavno nemočen tak kak celi real
Sam kak navijač reala san sploj nej razočarani, nej nad rezultaton nej nad igro! San osebno san pričakuval mogoče največ kakšen neodločen rezultat. Bole mi je žal za lanski klasiko ge je real pač bil boljši pa je tisti gol dal zdaj že nekdanji barcin igrač ibraimovič.
Ta poraz neje samo poraz Reala, to je v največji meri poraz Mourinha keri je mislo ka de realova najmočnejša postava lejko konkurirala barceloni, pozabo pa je na eno stvar in sicer nato kak napaliti igralce ka do igrali! Neverjetno je bilo viditi barcelonine igralce kak so napaljeni kak dobesedno letijo, pri reali je toga nej bilo, če je to zato ka nega domačij igralcov telko, kerin te derbi več pomejni kak pa prišlekon!
Evo besede trenera Mourinho:
-ena ekipa je igrala dobro ena slabo
-ena si je zaslužila zmago ena poraz
-prejšn teden smo imel eno piko prednosti zdaj zaostajamo 2
- vedno sem pravil da je barca dokončan produkt, real je še na dolgi poti do tega
- ponižani? ne. enostavno se je sprijazniti s porazom, danes nismo bili dovolj dobri.
- lansko leto sem tu izgubil z interjem a na koncu bil vseeno prvak lige prvakov.
Vupan ka de v Madride bokše !
kak je lejko igranje nogometa medijsko obarvano?
Chevapcic Himself
.. kak so zgujbile .. pa ka si tij naujre ..
.. mijslen, ka je najbaujkše, ka se Real častno poslovi od fuzbala in začajo recimo odbojko špilate etc., ..
podpis pod čevapom...haha...tan jih še pa jes nakučen;)
TotenKopf
real je tudi špilo???
Priporočam Mourinhi ka novoga vratara nabavi..zdaj san se spomno bivši golman Mure Boško Kamnik bi bil glih pravi!
Pita Mourinho Casillasa: "Gdje je
lopta?" Casillas:"Jesam li ti pet puta
rekao, u goluuu!!
:D
Najbole je smejšno ka temo od fuzbala odpre ženska pa se na velko razpijše.
Jebeš real,jebeš barco!!! Pa pridejo na mino zvano Italija!!Pa še tao večina ka telko zaj o toj barci pa reali guči brez googla ne pozna drugoga kak CR-ja in Messija!! Pač moda in nobena pripadnost,moderno je na fb pisati messi,barca,real,ronaldo...
Pa še tak neobjektivno ocejni,messi si je žutoga zaslužo isto kak ronaldo! kvečjemi če bi sodnik start valdesa z drugoga kota gledo bi lejko penal fujčko ka je naivno na zgubleno žogo šao(pa nej naopak razmite,nikšoga penala nej bilao)!!
Smiljan Kuhar
Izjave Mourinhoja v stili, ka nejso bili ponižani so prav smešne. Ponižani so bili tak rezultatsko, kot v sami igri. Pepček Barcinih igralcov z Realovimi je spominjo na relaksacijski trening po tekmi.
Škoda edino, ka so tan pri 4:0 dol stavili nalet, namesto ka bi jin še piknili tri, štiri, pa te bi captain Strojano lejko še enkrat izjavo ”Dajte jih nam osem, če lahko”.
Me prav zanima, kak de povratna tekma na Bernabeu. Mourinho de ziher kaj pripravo.
Sramota je tou bila redna... De pa v madridi nači. Murinjo je kak domačin skoraj nepremagljive. Verjetno de se kaj nafčo s te tekme. Je pa še tu ena stvar. V Madride de na igrišče Kaka in nej nekši zavec di Maria.. Verjetno do pripelale še kakšoga napadalca, pa menjavo za marceloja in te de stvar zgledala povsem drugače.... Fejst mi je spadno na derbiji v oči tude sodniški kriterij. Sodnik je dopuščo fejst grobo igro, kar sigurno ne paše balerinan kak so ronaldo, di Marija.... Barca je pa špilala rejsan fenomenalno. Praf dosadni so mi že bili na trenutke kak so se pepčkali.
što je tou Real?
Real lejko prpela koga ščej, ali ne je vse v kraljevskij pejnezaj
Barca ma srce, zato je boukša
Srce na keron piše Evro... Ogabni so vsi. Barca, real, čelzi, menčester, city, bayern... Vsi majo eno velko pejneznato srce..... Z srcon se špila samo še v pomurski ligi...
mile tak je ,pa fajn gajbica ali dve po tekmi in tou je tou..................
Če bi sudija podukšo za 4min bi si Realci domou nesli 6pack.
nej je srce poanta. čigli, neka toga je tudi v večji meri - cilan npr. na to, ka je dosti igralcov proizvod NJIHOVE šaule ali pa so jih pripelali kak fejst mlade in jih razvili v odlične posameznike. toga pri reali npr. nega gli, to je mogoče tista razlika. pa ka barca nema sponzora pa takše fore ... je pa vači overall tu itak keš na keši. ker so pač tak dobri in so vrejdni telko. :D
po moje je barca baukša zato, ka ma par izredno inteligentnih, kreativnih pa gibčnih igralcov. sakši ma svoj "nadnaraven" talent. te pa še pridajmo najjačo moštveno strategijo ever (izreden izkoristek z moštveno igro in izkoriščanjon prostora), pa še visko postavlena agresivna (USPEŠNA za razliko od enih..) obramba, pa je to, to.
ge san prvo mislo, ka kda so začali špilati takši fuzbal, ka de trajalo max 3,4 lejta, pa gotovo. zdaj je od toga mimo že slabih 10 lejt, pa je še itak isto. noro :))
Nejsan zasledila nobene debate na to temo in se mi zdi, ka jo je ËvrejdnoË odprejti, ker je to vseeno eden izmed velkih nogometnih derbijev.
Malo kesno za začetne napovedi, prvi polčas je mimo, ampak se ravno zaradi tega da ogromno skomentirati ...