Barabe v mestnem svetu
Pozdravljeni !
Danes bi morala biti na dnevnem redu tudi točka -piramida.Zato je tudi v M.Soboto prišel g.Jelinčič,da predstavi projekt.Vendar so se našli LDS,SDS,SD,ZARES,CIGANSKI SVETNIK in umaknili to točko z dnevnega reda.Nerazumem kako lahko imajo nekoga tako za norca,saj so vedeli da pride g.Jelinčič,če so že to točko hoteli umakniti bi bili vsaj pošteni in to naredili že kak dan prej da nebi hodili iz Ljubljane v M.Soboto gledat take sramote kot ste jo naredili.Poleg tega pa se vse te stranke zavzemajo za nova delovna mesta-le kako me zanima?Ko pa pride g.Jelinčič z konkretnim predlogom pa ga gladko zavrnejo,saj res ni iz prave stranke,če bi bil to človek iz ene od prej omenjenih strank bi mu verjetno postavili spomenik ker bi zrihtal toliko delovnih mest,barabe ene vsaj sprejeli bi ga in poslušali njegov predlog in se potem odločili kako in kaj ne pa da človeka odslovite kar tako.
Komentarji
...najboukše, ka pijtaš Horvatovoga Drejčeka...un je b"l glavni komunikator v ton posli...spoumni se samo gda je Štiheci drkal po telefouni ... pa jebau ka nen pravo ka...!!!...tou je gv"šno Drejči zriktau,... SDS-ovi so pa kumaj čakali, ka pa lejko zajebejo župana...!!!...!!!...
Ne vem točno, ali tale Piramida kaj stane občino razen verjetno, da da zemljišče?
Ali kdo ve, koliko stane eno novo odprto delovno mesto? Tule bi jih naj bilo štirideset?
Ali kdo meni, da tale Piramida moti izgled Murske Sobote, ko bi bila postavljena ob avtocesti.
Naj se "koalicija" zgovarja na kaj hoče, za začetek bi si moral vsak svetnik kupiti bonton. Da se strinjajo, da nekdo predstavi projekt, nato pa na dan predstavitve to umaknejo, čeprav predavatelj pride, je... ne vem, kako bi napisal.
In že večkrat sem napisal: na državnozborskih volitvah SDS-a ne bom volil, čeprav ga volim od začetka te naše ljube slovenske demokracije. In to vse z namenom, da res ne bi s pomočjo mojega enega glasa morda, morda, kateri od članov soboške SDS prišel v parlament. Drugače pa osebno, če odmislimo politiko, nimam proti nobenemu nič, ker nimamo niti stikov, niti nismo poslovno vezani in še kaj.
copicar pazi kaj pišeš. truplo ti bo povedalo, da si izsledljiv. Glede na tvoje pisanje pa vsi vidimo, da si kelnarček na mestnem stadionu. To vedo tudi Romi ali po tvoje cigani in ne bi bil rad v tvoji koži, kot te bodo obiskali in te povprašali po počutju.
buzdovan tudi ti si izsledljiv ,zamene pa te naj ne skrbi preveč bole skrbi zase.
buzdovan... Nažalost copicar nejsan ges... Boš se mogo bole potruditi ka boš ga isledil...
Buzdovan, nisem ravno prepričan, da so prekmurski Cigani najbolj srečni, če se jih kliče Romi. Nekje sem slišal, da slišijo rajši, da se jih kliče Cigani.
Marsikateri je lahko ponosen, da je Cigan. Problem bi bil, če je kateri od njih, veliko več pa jih je med nabi, cigan, pisano z malo začetnico. Upam, da ti je kristalno jasno, na kaj mislim.
Sem pa malo razmišljal o svetniku s strani Ciganov, Romov... Ker je uradna, bolj slovnična beseda za njih Rom, bom uporabljal naprej to besedo. Zakaj imajo Romi več pravic, kakor mi, glede volitev? Čemu oni volijo svojega predstavnika in še nekoga? Torej dve osebi. Če že želijo imeti svojega predstavnika v soboškem mestnem svetu, naj prav vsi volijo enega izmed sebe in bo komot prišel notri.
Enkrat bo potrebno narediti rez v tej naši ustavi in to ustaviti. Ravno tako, kakor je npr. avtomatično izvoljen predstavnik italijanske in madžarske manjšine. Pa če vsak Madžar v Prekmurju voli svojega predstavnika, bo notri, ane?
In ker romski svetnik vedno v mestnem svetu glasuje samo tako, kakor njemu paše, ne gleda pa navadno tudi na širši interes je res zadnji čas, da se to oportunistično obnašanje neha. Še najbolje bi bilo, da bi na naslednjih volitvah demokratične sile dobile tako večino, da bi bilo glasovanje romskega svetnika popolnoma brez veljave. Jaz jim v tem primeru več ne bi obljubil, dal, ničesar. Itak so pravno, zakonsko zaščiteni kot kočevski medvedi. Dosti je tega, pa nisem nastrojen proti njim, tudi skregan nisem z nobenim. Ampak, enkrat bo potrebno več delati in imeti več odgovornosti, ne pa samo čakati določeni dan v mesecu na socilano pomoč. Ker sem do sedaj delal v banki točno vem, kako to izgleda!
BMK za njih. Naj podajo odstopne izjave, ker tak način dela ne more biti v interesu MOMS-a. Odstop - seveda je mišljen za VSE vpletene. Enkrat sem že postavil vprašanje, ga bom še enkrat - koliko njih je tu zaradi interesov MOMS-a in njenih prebivalcev? In koliko jih je zaradi lastnih interesov? Retorično vprašanje ...
Se strinjan. Naj se spucajo od tan, ka so nej vrejdni še teh 100e ali kelko že dobijo.
Saj, BBC, san si že dugo nazaj ugotovil ... politika je baraba. Poštenih lidi v politiki nega, ker jih te ostali prej ali slej potegnejo na svoj betežni politični nivo. In na konci več nikšo znanje oz. želja po napredki nemata veze. Glavno ka uni senjajo ka do velki politki, dobijo dosti vez, pa ka do na konci bog-zna-ka. Pajaceki nesposobni. Enoga haska od njih, samo drkanje zadnja 2,3 lejta.
Drago Balajc
Ja, naj se spucajo od tan.... vsi? Ali samo tisti, ki ne glasujejo tako kot hoče Veliki Cmeravček? Aha, in potrebno je problematizirati volilni sistem, ki dovoljuje "ciganom", da imajo svojega svetnika - ker ni glasoval z željami nekaj tukaj gor pišočih.....
Ja, pa "demokratične sile" .... vsi ostali, ki so volili druge so pa nedemokratični.... in oni glasujejo zaradi "lastnih interesov", edino demokratični - oni pa glasujejo v želji za narodov blagor.... dečki, preden pisarite bedarije in jih objavljate, dodajte vsaj smeškoje... saj ni tako težko.
Mogoče si ti nej s Sobote, pa teh lidi telko ne poznaš, ali vsen ostalin nan je več kak jasno, što so te lidge, in kakšni so njihovi interesi. Takka tudi ti zaradi svojih političnih nagnjenj kažeš zobe na isti način čist neargumentejrano.
V mestnon svejti sploj ne bi smelo biti takših vonj med političnimi strankami - to je v MS nej blo nikdar na takši betežni stopnji, kak je zaj. Najüjše je, kak san že pravo, zadnjih par let.
Daj, te pa mi pojasni, ZAKOJ je dobro. Povej mi, ZAKOJ je bila proti OPOZICIJA? Navedi mi razloge. Bila je obična predstavitev, sploj ne bi zaj sprejeli, ka de se to fčasi zidalo - zadeva bi se itak mogla še 1000-x regulejrati pa še 1000 sej o ton bi blo. Ali kak sick, kak že na prvi seji ad-acta naši svetniki skenslajo 370 milij. vrejden projekt. Skenslajo v bistvi to, ka bi se sploj kaj gučalo o ton, ker jin ide v nos to, ka se sploj guči o ton. V nasprotnon primeri bi meli pametne predloge ali opombe, pa bi bli zato ka se stvar nadaljuje. Fora pri toj stvari pa je, ka uni NEŠČEJO, ka se te projekt sploj zača.
Uni so se kak opozicji lepo ad-acta odločili, ka do nasprotovali tomi, ka bi se te projekt vsaj ZAČO realizejrati - ker itak znamo ka de še 10 lejt po ton trajalo, ka se te realizejra, či bi se sploj. Ali seeno ... moti me to, ka so pač s principa proti, ker so opozicja.
Še en dokaz je to, ka Celec izjavi tan, ka je te projekt itak politična propaganda. Tu se fajn vidi, kak ga baš boli za to, za kakši projekt se ide in ka bi lejko prineso ... glavno ka je to SNS-sov projekt, in de un proti. LOL! Te pa naj SDS napravi nekši takši projekt. Aja, ups, od njih nikšoga konkretnoga haska, nikših konkretnih predlogov. Samo drkanje v glavo. To pa ma rejsan ogromno dodano vrednost in je koristno za občane kak či bi pejnezi z neba leteli. Pff ... mene bi sran blo, rejsan.
I-OWN-YOUR-MOM
nej biti naiven. Vsi ti primerki kak so bulgog, buzdovan in ostala plejada nickov... so nej samo iz MS ampak so tudi v mestnem svetu. gujti, celeci, martinuciji, slavinci, miloševići, horvati
Vidiš po stilu pisanja, ka jih druži isti sovražnik: soboški župan. Pripravljeni so iti preko osebnih zamer med nesorodnimi strankami kak so SD+LDS proti SDS, samo ka lejko kontrejrajo Štihece. S tem se počutijo zmagovalce :) Na račun bremzanja razvoja MS.
Narod pa to kcuj gleda in si misli svoje. Moja napoved za naslednje volitve: Štihec 80%
Udbaš je itak zadel žebelj na glavici... Ni dosti za dodati...
In na sorodnih temah se je nekaj pisalo o izsledljivosti... Ne biti naiven, tile gospodje delujejo, kakor me je nekdo poučil, ki je bolj vešč v računalništvu, preko tujih serverjev in ne samo enega. Tako, da, če je res?
Lahko je srati po nekom, ko se ne predstaviš, ane?
Za konec, naredili bodo vse, da bodo skupnega sovražnika, to je župana, zrušili. Potrudimo se drage občanke in občani, da jim ne bo uspelo! Če ne prej, na naslednjih volitvah. Če že kaj dobrega ne moremo pričakovati od SD, LDS, Zares-a in romskega svetnika, potem je treba poslati na smetišče občinske zgodovine soboški SDS. Ker izgleda Janša v področnih odborih nima reda ali besede, drugače ne gre.
Na začetki je bil Štihec proti piramidi, te ga je v vezi toga Horvat po naročili Jelinčiča "drko". Zdaj je Štihec nainauk tak za? Mogouče lejko zdaj on najame Horvata, ka prepriča ostale?
aass,
daj če ne poznaš zadeve ne piši o njej. Štihec se je že bar dve leti pred Horvatom dogovarjal za piramido. Malo išči po forumu za nazaj ka najdeš te informacije. Horvat se "priklopo" kasneje, zakoj že sam zna. In gda neje nika napravo (pri ministru Pogačniku) je za to krivil Štiheca, čiglij mora prenos zemljišča izvesti država (ministrstvo) in nej občina. Občina je že davno dala vlogo za prenos zemljišč, vse ostalo še vedno stoji na ministrstvu za okolje in na ministrstvu za kmetijstvo. Horvat je očitno slabo lobiral pri ministrih svoje vlade. Ali pa dobro, samo ka Štihec ne bi imel še enoga projekta. GLede na zadnje dogodke na mestnem svetu je bole ta druga varianta. Naj projekt propadne, samo ka ga ne bi delal Štihec v svojem mandatu.
Država mora zemljišča prenesti na občino, kar bo potem vložek lokalne skupnosti v projekt. Zidati pa itak mora investitor. Se pravi ka projekt občine nič ne košta, dobimo pa 450 delovnih mest. Ampak, to se nesmi zgoditi za madata Štiheca. Pač anti-Štihec koalicija SD-LDS-SDS.
Malo san pogledno isečke z seje g.Miloševič se ne spomni halo zakoj pa te tan sediš -znan za koj ka kak stranka ti povej kak moreš gučati idemo dale g.Celec tebi pa kda te prvič srečan pljunen v faco v to hinavsko ,tudi ti Mičo si nej nika načišen tebi buzdovan ka pišeš po imenski što bi naj to bil pod kerin imenom ti svetujem najprle se prepričaj pa te začaj pisati gluposti če nevejš što san ge me pitaj nej ka tan davoru groziš z ciganami halo ge ti živeš ja pa še eno povejmi s kin san ge užalo cigane ? več kak pol ciganov v Prekmurju so užaljeni če jin poven ka je ROM taka tu ne vidin problema poleg toga si že bil kdaj v gostilni in si naročil cigansko pečenko ali romsko ge san te zadnje še nigi nej vido v gostilni ,čudno geli zakoj pa se te ne bunijo ka majo na jedilniku cigansko pečenko taka LOL
Komaj čakan volitve zdaj ste si dobri sd,sds,zahec ,lds samo ka lejko g.Štiheca jebete kda pa de palik soočenje pa te si polena pod noge metali celo pahor-janša vi ste edini ka ste v Sloveniji v koaliciji halo mislin tak podlih ljudi san še nej vido kak ste vi.
zmago je zmago....rekel jim je da so neumni.....
marco m. tebi pa namesto zdrah predlagam da malo preveriš kaj bjonda počne z dj-eji
hehehe buzdovan smo te že prešteli što si -GUJT se vidimo v kratkem
Penzlen... glede teh Romov, Ciganov, ciganov... Pazi, kako uporabljaš veliko začetnico... Za npr. kakšnega svetnika, razen Rudaša, ne moreš napisati, da je Cigan, jih pa je več, kakor preveč tam notri, ki so "cigani"... z malo pisano.
Če bi g. Rudašu očital, da je cigan z malo pisano, bi to bila žalitev oz. bi se moralo dokazati, da je lažnivec, zahrbtnež ipd... Kaj je in ni me ne briga, samo slikoviti opis sem dal!
Drago Balajc
Čopičar, če bi bil malo bolj na tekočem, ka se pijše na tej forumaj, bi mogo znati, ka san GUJT ges..
O sami temi pa telko: včeraj se je za Soboto nej zgoudilo nič tragičnoga; edino Jelinčič ni mogel imeti učinkovitega političnega nastopa in nabrati malo političnih točk za Gyoreka za bližajoče se volitve. Zmago - go home!
@buldog & kloni: alias slavinec, gujt, milošević, horvat, martinuci, celec
na zadnji seji se na vašo žalost zgodilo tragično dejstvo, ka vas je narod dokončno prečital: vas zanima nagajanje Štihece tudi na račun razvoja lastnoga mesta, za razvoj šteroga bi kak svetniki mogli skrbeti.
Preprečili nejste gradnje, do štere je še itak zelo daleč, ampak za vas bilo pomembna že preprečitev razprave o muzeju. Nič v tem mandate se nesmi niti začati, te že vi zbremzali vse projekte. Gda je problem že pogovor o nekih projektih, je pa že rejdno kritično.
Narod de to težko kcuj gledo, gda te svoje frise kažete na TV s točno določenim namenom podjebavanja župana. Župana je zvolila večina občanov, vas pa vaše strankarske baze. Itak te se poklali med sebof v SD-LDS-SDS že za naslednje državne volitve, gda te vsi po vrsti ščeli biti ugledni predstavniki naroda v parlamentu, oz. gda se vaš prvi kadrovski dogovor poruši. Perhavčka je že na poti, ki se bo izrodila.
In kdo od vas računa ka bo dobil podporo za poslanca? Na osnovi čega? Vašega politikantstva v mestnem svetu? Hovat že v mestni svet neje uspel biti izvoljeni pa se ma za takšno opasno marko. Celec de popušo še egnouk, itak SDS sploh ne vej koga kredibilnoga bi dal na kandidatno listo, ker nega ljudi. Mogoče do dali koga, ka sploh neje v njihovi stranki, kar samo kaže na revščino v njihovom kadru. Slavinec lejko proba pa s predimenzionirano plakatno vojno s sakšoga kandalabra, streje...je že na županskih volitvah popušo s to taktiko pretiranoga reklamiranja. Što od vas resno računa ka de poslanec? Na osnovi čega računate ka mo vas volili.
Za konec: nej Zmago go home: soboški politikanti SD-LDS-SDS go home. Dokončno ste pokazali svoj obraz in razkrili svojo "koalicijo", ki je kao nega. Dokejč na seji mestnoga sveta pred TV kamerami SDS ognjevito ne lobira za Perhavčko SD, folk pa se smigej iz toga partnerstva.
Samo se spomnite, kako so pred občinsko zgradbo v Beltincih med sejo OS pokale petarde, ki so provokatorjem nagnale strah v kosti! Lipovski Gadafi in njegovi kompanjoni so poniknili v ilegalo po tistih dogdkih!
KDO UGANE, KDO JE LIPOVSKI GADAFI DOBI NAGRADO PRESENEČENJA!
maxxx
Bezjak
ČESTITAM!
Nagrada presenečenja je 100 kubičnih metro drv iz najkvalitetnejših kanadskih gozdov v okolici Ontaria - prevoz v lastni režiji. Nagrado lahko dvignete v Geza pub, Beltinci; dobitnika naprošam naj pride po nagrado v maski (zaradi prikritja identitete) in najkasneje do 20 ure, ker je to edini pub v Sloveniji, ki se zapira že ob:20,05! Še enkrat čestitke za rešitev uganke!
Res smešno je gledati Celca in Martinuzzija (SDS) kako se borita za direktorski stolček Perhavčeve (SD).
Janša jima že pripravlja posebno nagrado za gradnjo mostu od SDS-a do komunistov, Pahor jima pa bo dal posebno plaketo "zgledni SDS komunist".
Edino volilna baza SDS več ne ve komu se je skisalo in željno čaka prve volitve, da jim sporočijo kaj si mislijo o njih.
Drago Balajc
Malo preveč špricerov na ta vroč dan, kaj? Ka se vas tiče, volitev sploh ne potrebujemo. Vi ste se že vse zmenili. Vi ste vedeževalci.
Dajte, dajte.... vsake volitve so dobro premešan špil kart - v igri se ne ve, kdo bo zmagal. Samo poglednite kelko glasov je dobil vaš šerif - preveč in je mislil, da se mu bodo vsi klanjali. Naj zdaj prešteje četico svojih somišljenikov v mestnem svetu - kmalu bo za to potreboval le eno roko. Naštevanje "nedemokratov" je vedno daljše - najprej le slavni trojček, zdaj že upokojenci pa romski svetnik..... in oni so odločili, da Jelinčičevega pametovanja ne bodo poslušali. Ker od te piramide ne bo nič. Ni parcele, ni logistike, ni ZEU, ni muzeja (itak bi bila igralnica); ni investitora. Je le Jelinčič, njegov kapitalski interes in začetek predvolilnega boja. Zato Jelinčič - go home!!!!
Pesek, vidiš, ti si se tudi odločil... tako avtoritativno, vendar za drugo stran.
Pa imaš prav? Ne veš... ker Jelinčiča niti nisi poslušal oz. kar je huje, niti nisi hotel s svojimi somišljeniki poslušati. Zdaj, če si v mestnem svetu ali ne ne vem... domnevam pa. Itak ste vsi tule gor, tako eni in drugi, kajne?
Da je "šerif" dobil tako večino od občanov pa pomeni, da mora imeti neko besedo... četudi ti ni všeč. Meni tudi predsednik Türk dvigne pokrovko, ko ga vidim, a žal moram priznati, in to mi velikokrat kdo očita, bil je demokratično izvoljen in to z veliko večino. In je priljubljen, pa meni bil všeč, ali pa ne.
To, kar počenjate v mestnem svetu, ko blokirate malodane vsako pobudo, se vam bo po mojem maščevalo. Mislim na SDS... to več ni moja stranka, na žalost. Škoda, da članstvo ne vrže vodilne, ker nikakor ne gre skupaj to, kar počenjajo in s čim se združujejo. Tule moram spet omeniti g. Celeca, ki bo moral sprejeti velik del odgovornosti, tudi v svoji skupnosti in predvsem enkrat, enkrat tudi vernikom Evangeličanske cerkve pojasniti svoje početje. Dvomim, da so ga volili, in mnogi so ga, če ne drugače preko stranke, ne zato, da sedaj počenja to, kar počenja.
Ne vem, če na tej temi ali sorodni, že so bile izrečene grožnje z nekimi šamarji ipd. proti g. Celecu in še kateremu. A se sploh zavedate, da se to lahko zgodi. Nenazadnje ljudje plačujejo davke, imajo volilno pravico, nekoga volijo s pričakovanjem, da bo njihove interese zastopal. Pa jih g. Celec in še ostali iz SDS-a? Po mojem ne!
Žalost na kubik. Proti komunistom za svobodo in predvsem blagostanje soboškega prebivalstva!
Drago Balajc
truplo, med nama je, kar se tiče prihodnjih volitev, nekaj razlik:
1. Jaz sem se odločil in nimam problemov. Vi pa jih očitno imate; vaša stranka je po vašem mnenju v nepravih rokah. To je tudi vir vseh vaših "bolečin". Enostavno bo treba priznati, da SDS in Štihec ni eno in isto. Štihec je šel svojo pot; mogoče celo proti Jelinčiču. Štihec ni član SDS - a in potrebuje nove politične zaveznike. In še nekaj: ne verjamem, da bo Janša prišel "delat red" v soboški SDS - zakaj le? Med Štihecom in Janšo je prišlo do kratkega stika in Janša se je Štiheca odpovedal. Toliko bi Janšo lahko poznali.
2. Jaz ne delim glasov in ne prerokujem kaj bo na bodočih volitvah. Rezultati državnozborskih volitev in lokalnih volitev so največkrat povsem neprimerljivi. Lokalne volitve bodo šele čez tri in pol leta. Kaj se lahko do takrat vse zgodi.....
3. In še: kako pa vi (trotlin,BlackAdler, Franc, tij...) veste, da g. Celec ne zastopa "interesov ljudi, ki so ga volili"? Ali vi veste kdo ga je volil in poznate interese vseh teh ljudi? In, da bo kaznovan, ker ne zastopa vseh teh interesov? Pa ste vi prepričani, da si volilci g. Celeca želijo napr. piramido? Kateri voljeni predstavnik pa lahko trdi, da v vsakem trenutku, v vsakem organu zastopa "interese ljudi, ki so ga volili"?
Se pa nekaj strinjam: za Soboto (kakor za vsako drugo občino) bi bilo dobro, da vsi v mestni občini stopijo korak nazaj in poskusijo najti skupni jezik pri dobrih projektih. Kdorkoli jih predlaga. Škoda le, da do minimalnega političnega sodelovanja ni prišlo že na začetku mandata. Zdaj so okoliščine že take, da so možnosti za tako sodelovanje močno zmanjšane.
daj buldog ne pametuj. Edino to bi rad počel in to vedno počneš. Najpametnejši daleč naokrog.
Kakšni dobri projekti če blokirate že razpravo o zametkih projektov. Vas je strah, da se bo sploh začelo govoriti o piramidi, kaj šele da bi jo začeli graditi. Isto ste nagajali za parkrino hišo, pa Polaničev urbani center ipd. Vse je treba sekati, da se ne bo nič gradilo v tem mandatu. Prozorne so te vaše finte.
Vas zanima le kadrovska kombinatorika. Perhavčka je na poti, nova direktorica MIKK-a tudi, Šiftar se rine nazaj na Komunalo... vse kar je napovedal Štihec se uresničuje. Njegova kadrovska torta na www.stihec.si lepo šteje kose kadrovske torte vaše "kadrovske" koalicije. Prečital vas je v nulo in napovedal točno to kar boste počeli in počnete in to vas boli. In sodeč po pisanju in razpravah med ljudmi vas je prečital tudi narod.
#buldog
Jaz zelo dobro vem kakšni so interesi SDS-a v Murski Soboti in zakaj smo se pred volitvami zavzemali. Najmanj kar smo si želeli je sodelovanje z SD in LDS in kadrovanje njihovih članov na najodgovornejše pozicije v MO! Tisti, ki smo volili stranko SDS in njihove kandidate (žal premalo preferenčnih glasov za prave osebe) na lokalnih volitvah imamo pravico, da jih kritiziramo in od njih zahtevamo, da se v OS MO M. Sobota obnašajo in delujejo v interesu SDS. Ti, ki pa si pristaš komunajzarov pa podpiraj in kritiziraj tiste, katere si volil in ne soli pameti vsakemu od nas, ki se s tvojimi komentarji in stališči ne strinjamo!
gujt to ti misliš ka nemaš problemov maš maš pa še kakšne
Kolikor mi je znano Celec ne bo dobil priložnosti za ponovno kandidaturo iz treh razlogov:
-v domačem okolju nima podpore
-preveč aktivno sodelovanje v evangeličanski skupnosti za katero velja, da voli predvsem komuniste od katerih so za časa Jugoslavije imeli nemajhne koristi kot vodstveni kader, kar rimokatoličanom (ki predstavljajo veliko večino v regiji) ni bilo dano
-glaven razlog, pa je delovanje v OS MO, pa ne zaradi nepodpore županu ampak zaradi transparentnega paktiranja s SD in LDS in kadrovanja njihovih vidnih članov.
Naj povem, da se bom maksimalno zavzemal, da Celec nikoli ne bo več kandidat SDS za nobeno vidno funkcijo! Vse bolj pa je zaznati na vrhu stranke, da se pripravlja isključitev iz naših vrst nekaterih mestnih svetnikov SDS v M. Soboti med njima sta najverjetneje Celec in Martinuzi.
Na sedežu stranke že dolgo berejo komentarje na tem portalu o delu svetnikov SDS v regiji in so zelo kritični do svetnikov v MO M. SOBOTA, pa še do nekaterih, kjer pa zaenkrat še stanje ni tako alarmantno. Pripravlja pa se tudi odstrel regijskega predsednika in še koga.
trotlin pozlatile se ti besede,oziroma bog dao tvoji reči hasek
hehe zdaj san se spomno lani kda je oča od celeca reklamo za sina delo z pson je okoli po soboti odo pa ti kemičen v roko potisno pa pravo zdaj znaš koga moreš voliti od volitev pa do zdaj san ga nej več srečo ka bi po tržnicio odo verjetno ga je sran ka ma takšnoga sina.
Po dvejdnejvnon dirkanje s peciklenon po Prlekije pa širše san enostavno trüjden, ka be se dale štüko... Vütro iden na morđe, pa nej, ka be se v ednon kedne doj postrejlale... Kak kole je, nasilje je nej potrejbno.
truplo maš prav ali kak ven vidi de trbelo malo ostrejše prijeme uvajati
Drago Balajc
Pogledni tij mačke, kak cvilijo....
Očitno je "zmagovalec" v hudi stiski, ker je ostal brez showa, zato prek svojih in bratovih nickov, ter kakšnega svetnika ala copicar že grozi z nasiljem. Res žalostno. Ko zmanjka argumentov je to edino kar ostane. Kajti v tem primeru argumenta ni. Jelinčič ni še izpeljal nobenega projekta in seveda tudi tega ne bi. Če bi bil kaj vreden, bi ga že zdavnaj pograbili drugod, saj je to v zraku že 2 leti.
Glede nicov pa ima vsak svojo pravico verjeti kdo stoji za njim. Copicar verjame, da sem jaz Gujt. Zanimivo, da se je Gujtu pripisovalo že mnogo nickov, pravzaprav je lahko vsak, ki ne mara "zmagovalčeve" politike Gujt.
Kdorkoli sem že, jaz sem Buzdovan, vi pa kar obračunajte z Gujtom :)
Ges z Gujton obračunan edijno pre šanke... Un rad pigej ali nej?
Vse navzoče debatore, predvsem tiste kateri ste neposredno udeleženi bi proso za eno pojasnilo. Če potencialno predpostavimo, ka projekt ne bi uspel ("Jelinčič še ni izpeljal projekta", "investitor je finančno slab ipd.), bi proso, če mi lejko pojasnite, ka je takšna zadeva delala na dnevnon redi.
Hvala za pojasnilo!
truplo a vidva skupaj pijeta, da si tako podučen ? ;)
Če bi bil pismen, bi ugotovil, da je na koncu mojega zadnjega pisanja vprašaj!
Zdaj pa k bistvu: do ponedeljka zvečer, torka zjutraj me ni na forumu, ker sem na morju. Torej, imaste lahko veselico, komunajzarji mislim, he, he...
Lep dan vsem in pazite nase! Čez osem dni se pa spet zgrabimo!
buzdovan ti pa se mi lejko v rit zaletiš budalo eno
Ribič je sedel na bregu reke in lovil ribe, ko je na obrežje prišel buzdovan, se slekel do golega in hotel zaplavati v vodi. Ribič mu je svetoval: "Buzdovan, bolje bo, da si oblečete kopalke. Na tem mestu grizejo ribe tudi majhne črve."
“Mama, mama, a lahko nosim minico?” “Ne,” pravi mama. “A lahko nosim uhane?” “Ne!” “A lahko nosim petke?” “Sem rekla, da ne!” “A se lahko šminkam?” “Ne!” “Pa zakaj ne? Saj imam vendar 18 let!” Mama: “Vem Buzdovan, vem!”
copicar
ka pa te tak grdo pišeš o martinuciju
@buzdovan:ka,me omenjaš ge san nika nej piso (he-heh)"zmagovalec"
Dečki resno vam je ta vročina naškodila, da se vam ubogi buzdovan prikazuje na tem izpetem forumu po treh dneh. Kaj čemo, eni veliki dundeki pač!
Buzdovan vupaš v nedelo priti na tekmo MURA-KOPER na severno tribuno pa tan povedati što si ? Ajde če maš muda
Pa Buldoga seuf pripelaj
maxxx
Fartek, že si malo dosaden,
Jebote Fartek
evo toče bemti boga
Točno 20 minut po začetku tekme bom tam. Vendar se ti ne bom javil. Poglej malo okrog, pa ugotovi kdo sem.
Če se javijo tudi tisti, ki stalno politizirajo na tem forumu in se dobimo pa bo hujše od toče :-)
Imejmo piknik in gasilsko spremstvo. Sicer se bo pa zbralo okrog 10 ljudi.
Lepo prodajajta sladoled in pijačo. Se vidimo.
Pozdravljeni !
Danes bi morala biti na dnevnem redu tudi točka -piramida.Zato je tudi v M.Soboto prišel g.Jelinčič,da predstavi projekt.Vendar so se našli LDS,SDS,SD,ZARES,CIGANSKI SVETNIK in umaknili to točko z dnevnega reda.Nerazumem kako lahko imajo nekoga tako za norca,saj so vedeli da pride g.Jelinčič,če so že to točko hoteli umakniti bi bili vsaj pošteni in to naredili že kak dan prej da nebi hodili iz Ljubljane v M.Soboto gledat take sramote kot ste jo naredili.Poleg tega pa se vse te stranke zavzemajo za nova delovna mesta-le kako me zanima?Ko pa pride g.Jelinčič z konkretnim predlogom pa ga gladko zavrnejo,saj res ni iz prave stranke,če bi bil to človek iz ene od prej omenjenih strank bi mu verjetno postavili spomenik ker bi zrihtal toliko delovnih mest,barabe ene vsaj sprejeli bi ga in poslušali njegov predlog in se potem odločili kako in kaj ne pa da človeka odslovite kar tako.