Back button neha delati
na sobotainfo san opazo ka po nekaj časa ne dela več back button. sigurno je nej problem na moji kišti sprobano že z več lokacij pa je skoz isto. neka časa dela te pa več nemreš iti nazaj. poleg toga se pojavi še en drujgi problem ka tudi s kombinacijo ctrl + levi klik nemreš kliknoti več, ka bi ti v FF odprlo v novon tabi. enostavno se ne zgodi nič
pravin probo san že napako odkrivati pri sebi pa nejsan nič rejšo.se pa tou dogaja samo na sobotainfo.browser FF, IE san pa rejsan nej probo
Komentarji
čuda, meni dela BP. :)
Pri fotogalerijah back button ne dela glih najbole optimalno.
Pri rubri Izpostavljeno na desni strani pa ne dela ka bi v novih tabih odperalo.
Bomo probali te zadeve v kratkon malo lepse oz. bole normalno narediti. :)
Drugace pa zadeve morejo stimati.
Mene je enkrat že tüj nej delalo, samo enkrat.
krizo pri fotogalerijaj san navajeni na tou ker tudi na kakši drugi strani ne dela kera ma podoben album ali pa podoben "bug" v albumi :)
Na FB maš zaj tiste fotogalerije ka se ti v posebnon "okni" odprejo ... preletiš galerijo ... polek klikneš ka se zapre ... klikneš gumb za nazaj ... pa se ti tisto "okno" nazaj odpre namesto ka bi šou eno stran nazaj ... xD
Pri rubriki Izpostavljeno je zdaj mozno odpiranje v novih tabih.
na sobotainfo san opazo ka po nekaj časa ne dela več back button. sigurno je nej problem na moji kišti sprobano že z več lokacij pa je skoz isto. neka časa dela te pa več nemreš iti nazaj. poleg toga se pojavi še en drujgi problem ka tudi s kombinacijo ctrl + levi klik nemreš kliknoti več, ka bi ti v FF odprlo v novon tabi. enostavno se ne zgodi nič
pravin probo san že napako odkrivati pri sebi pa nejsan nič rejšo.se pa tou dogaja samo na sobotainfo.browser FF, IE san pa rejsan nej probo