Avtoelektričar

|

Išče se dober avtoelektričar v MS. 
Malo me daljinsko centralno odklepanje zajebava, nika posebnoga sicer, samo me nerverajo takše malenkosti...
povdarek na ton ka ščen nekoga, ka se s ten dnevno ukvarja. Amaterov ge tuj dosta poznan.. :)
fala za info

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
modri janez

Išče se dober avtoelektričar v MS. 
Malo me daljinsko centralno odklepanje zajebava, nika posebnoga sicer, samo me nerverajo takše malenkosti...
povdarek na ton ka ščen nekoga, ka se s ten dnevno ukvarja. Amaterov ge tuj dosta poznan.. :)
fala za info

Dober Dan

avtoelektričar MARJAN HORVAT VEŠČICA je majster za take zadeve

dupont

nucaš najvekšoga pa najboukšoga majstra, te pa povejš ka je nej nič posebnoga. maš dvej rokej pa deset prstov? očitno si že zdiagnosticejro problem.
kak znaš ka je majster dober ali slab či pa sam pojma nemaš?
kda san še šušmaro kak mehanik me je skos zanimalo kak tou ka so lidgej pri avtojaj tak pametni ka na kunci niti ne vejo gedore držati.

modri janez

dupont,
ne seri. Či bi ščel san rejšiti bi rejšo. Ti očitno maš čas se zajebavati s takšime zadevami.. ti pripelan avto pa mi zrihtaš? Či si takši majster.. resno mislin. Samo ka de napravleno kak more biti.
Prvo ti pripelan avto pa ti pokažen ka se dogaja, pa te se zmejniva za termin pa ti avto pistin ka ga zrihtaš.
Ali pa lejko daš vsaj kakši predlog kama pelati :)

dupont

vrleš ali nej rade volej bi ti rejšili tou. samo man dejavnost v avstriji (delamo za mahle) in smo trenutno tak zaposleni z motornimi žagami ka se jih najbrž ne rešimo do konc leta. sezona drvarov de pomali v punon šusi.

lejko pa napijšeš tu ka maš za problemof. na avtoji se da bar pol probemov rešiti doma. prišparaš pejeneze pa še pridobiš novo izkušnjo.

čriček

modri janez---Če maš probleme z elektroniko , ga pelaj k ŽIŽEKI , tan pri avtobusnoj postaj odzaja za novim blokom , ti de sigurno rešo problem če je v daljinci, nej si naspiso ka maš za avtoja pa ka je za problema. Malo opiši problem .

modri janez

torej.. ge je problem.. pri daljinsko odklepanji mi ne odklene prednjih vrat (to že dugo časa), ka čepka zadosta ne porine vo, zaj se mi je še na zadnjih vrataj pojavila isto. Zaklejple brez problema. Aja, pa vmes odklene tuj OK, pač kak kda.
Man občutek ka se je neka "zapackalo" pa bi trbelo malo spucati ali neka, ali pa menjava motorčkov ka so oslabili ..  (lejko je pa čistak neka desetoga)
daljinsko odklepanje je aftermarket zadeva (SPAL). Zamenjo bi tudi daljinca za odklepanje, ka je v slabon stanji.

ej dupont, vejpa či avto razžagamo tuj nede dosta škode :D

čriček

Problem je v motorčku  oz osovini  ki je plastična z navoji kot vijak, ko se obrabi osovina oz  kolešček ki lahko preskače po navojih, tako ne odklene oz ne porine  čepka iz vrat, problem je  lahko tudi v zrahljanem kontaktu na ključavnici.Če je v okvari motorček oz opisano naredi test pri odprtih ali zaprtih vratih, prst postavi na čepek ki se dvigne oz bi se naj dvignil , če odkleneš z daljincem in ti ne dvigne prsta ali samo delno je okvara jasna , potrebuješ nov motorček, večinoma se dobi posamezno , oz celo ključavnico.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet