AVTO-sejem
Kipuvlen pa odavlen avto in me zanima, če je v bljižini kakšen avto-sejem? Negda se je hodlo na mariborsko letališče, to še obstaja?
Komentarji
...ja mariborsko letališče imenovano po Edvardu Rusijanu šče gnjes den obstaja...pa či maš pejneze, lejko poletijš prouti Dalmaciji... ... ....
Negda se je hodlo v okolico Maribora na meni neznano letališče, kjer so se organizirali avto sejmi. Pa me zanima ali še kaj takega obstaja v prej omenjenem Mariboru ali našem okolišu?
Zaj se razmimo??????
Ja ITAK ka se
Ja obstaja, vsako nedelo majo tan na letališči na parkirišči... če odavleš te tan nekaj malo plačaš...
Aleš Sobočan
Ja če greš v Mb na letališče je mislim da cena če greš z avtom not 5€, kot obiskovalec oziroma kupec je zastonj.Samo nevem če se ti splača pelat tja ker so sami cigani,pa šeftarji tam. Mislim pa da obstaja tud v MS nek sejem, vsaj pred leti je bil pri maximusi vsako prvo nedeljo v meseci ali tak nekak od 8h naprej.
Ge san bil par kednov nazaj z enin kolegon ka tudi avto odavle.Tak kak ales81 pravi. Če odavleš avto plačaš 5 eur, vključeno v tej ceni je še slikanje za avtooglasnik. Dosta je teh prekupčevalcov, cene avtojov se giblejo v povprečji nege okoli 3000 eur. Včasih mogoče zaluta kakšna eksotika kak je CL za 13.000, ML ali pa Jaguar, to ka drugače nemrejo odati. Cene so drugače kar visoke glede na zdelanost avtov. Neven sicer kakšno je tvoje finančno stanje, vendar ti nakup avtoja na samon sejmi nebi priporočo. Rajši kupi pri kakšni avtohiši ka so ti zavezani dati 1 leto garancije, za vsak slučaj. Pa tudi če se pokvari kaj takšnoga ka je nej krito v garanciji ti odpravijo či njin malo bole zatežiš, tu pa te več nemreš nikoga najti.
Neven kak je kaj v Celje, negda se je ta tudi odilo, če ma što kakšne informacije nan lejko pove malo.
Keri avto pa kupuvleš či nej skrivnost?
Kipuvlen VW Pasat-a od 2008 dale:)
Kipuvlen pa odavlen avto in me zanima, če je v bljižini kakšen avto-sejem? Negda se je hodlo na mariborsko letališče, to še obstaja?