AVTO CHEVROLET CRUZE
Vaše mnenje in izkušnje glede osebnega avtomobila Chevrolet Cruze (1.6, 16 V)?
Komentarji
Meni osebno fejst všečen avto... a predhodni modeli so baje meli zajebancijo s plehom, ki je kar hitro začel rjavet (popravite me, če se je na tem kaj spremenilo z novimi modeli).
Drugače pa fejst velki avto, za preci ugodno ceno.
Predvsem ta model 1.6 16V LS+ Champion zleda res dobro, predvsem v beli barvi. Ne vem pa, kako je s kvaliteto pleha, motorjem, porabo,...če ima kdo izkušnje?!
Taki testi so pametno za prebrat:
www.siol.net/avtomoto/testi/avtomobili/2010/10/chevrolet_cruze_2_0_vcdi.aspx
Je pa res, da so uporabniške izkušnje ponavadi najboljše.
Zdaj ga vozim že 1 leto, bel Cruze LS 1.6. Za ta denar dobiš zelo dosti opreme, predvsem parkirni senzori so m v veliko pomoč. Priporočan nakup! Notranjost v 80% podobna Opel Insignii.
Zaenkrat ni bilo problemov z avtom, edino kar se mi je zgodilo, ka mi je zaštekalo ročno odpiranje prtljažnika, kar pa bodo na servisi že zrihtali (3 leta garancije). Za več info mi leko pišeš na ZS.
Ja to kupi, to je pravi šus !
Kaj zaj... Si küpa?
Jaz imam Kalosa, aprila bo star 7 let, še nikoli nobenega popravila, edino redno servisiranje...sem zelo zadovoljna s tem avtom, ko bom menjala, bom najbrž ostala pri isti znamki...
aceofs
Vozim Cruze že ene par let (1.6 16V) in moram rečt da je kar solidn avto za svoj denar. Nč posebnga, ampak zanesljiv, pocen za vzdrževat in ne pije velik. Deli se dobi brez problema pa še kar pocen so. Če iščeš nekaj enostavnga pa da dela brez drame priporočam
https://www.doberavto.si/
Vaše mnenje in izkušnje glede osebnega avtomobila Chevrolet Cruze (1.6, 16 V)?