ALI SE OBETA ŠTRAJK V MAKSIMUSU???
Glede na informacije enega zaposlenega tam v tistem partymaxu,
pravo mi je ka so njim znižali plače povišali pa cene pijač se bodo morda kelnari in pa študenti odločili za štrajk??
što kaj zna naj napiše...
Komentarji
Štrajkajo tej že en čas sami, ka na bowlingi pijačo čakaš najduže v MS, če si žejden moreš tak san po njou stoupiti...
ej tau glede čakanje na pijačo se pa strinjan! resan, moreš jih prav "pocukate" za rokav ka pridejo....recimo... :P
tako tako! samuel:P pa še polek toga mešajo k pive vodo, vre ti kradnejo in ti jih na konci mesca odbijejo... za novo leto 5.50€ na vro plačano.. :) čuda
Za novo leto je bilo zakon v maximuse. lp
ja..najležej je pravite lepau je blau..nišče se pa nemre postavite v vlogo teh ka tan delajo, ka so mogle delate celo smeno, nej pite, nej geste itd..
pa što jih sili ka delajo? Tarifa 5.5 ojro je dobra tarifa, če menej pitaš.
Šefica pa more biti žurerka, če vodi žur plac. Vačik de tuga kak do zdaj. Ges jo poznan pa je dobra v posli.
Kelnari so resno počasni.
Če menej pijtaš pišejo pol teh postov tu kelnari.
nihče jih ne sili, glede tarife pa tak, par ulic kraj so v spartakuse mele 11€ na vro.. :)
Ge neven če je od teh pol postov kelnarov, sam pa znan za sebe, ker mi je kolega tan delo, pa je zavolo toga fsega ka se je tan dogajalo pač dau odpoved. :)
pa seveda...gda je vodstvo baukše, gda se med sebo razmijo je fse lipau pa dobro :)
Samuel jes ti dam ščista prav.Naj štrajkajo če inačik nemrejo dosegnoti zasluženoga denara.Meni če bi direktorca zmanjšala plačo z 4 eur na 3,20 bi tudi popijzdo pa fajn se joj pijsalo glij nebi.
ej mogoče mi ne znamo vsega, sem gučal z enim njenim podšefom,nej bi bli v sobotah rejdni koncerti, so mejli zgučane fešte, pa je vse odjebala ka je dala špilati njenoga pravnika, vsakšna rupa u soboti ima koncerte pa njen tam ne špila...
buhica, čisto prav ti da. Tan prle znoreš, kak dobiš pijačo. San že prišla da je nej bilou žijve duše, pa samo nišče od niked ne gene. Te pa še iz Cedevite dol (embalaže) gleda navodilo za pripravo napitka. Mijslin...
Sama san mnenja, ka bi tan vseeno mogli zaposluvati lidij, ka se malo bole spoznajo pa znajdejo v kelnariji.
Najbole so se mi zamerili na Red love partyiji, gda san enomi kelnari po zajebanciji pravo: "Ej Jože, eti bi naročo."
Pa mi je pravo, ka včasi pride, pa prišo z varnmostnikon, pa me dao vo vrčti. Resno super osebje. :D
pa prodajalke vstopnic, dvej enive ka odavleta, sta arogantnive ka to nemreš ej...
Znate ka, da stopiš mački na rejp, te cvijli...
Ges tüdi malo poznan dogajanje v Maximusi, zatau ka moji znanci sodelujejo z njimi poslovno. Končno se je tan v gostinstvi začo delati red, zatau ka smo obiskovalci rejsan opravičeno nezadovolni s postrežbo. In da začaš delati red, te morejo tisti, ka ne delajo vrejdi, iti, krijvi so njin pa tak ali tak vsi drüjdi, samo oni nej. Kelko man informacije, so plače kelnarov v Maximusi grozno visike in jih tüdi nihče ne znižavle, vej pa sami okoli gučijo, kak "malo" plačo majo, te pa vsi zgroženo ugotovijo, ka majo vekše plače kak indri zaposleni z visoko izobrazbo! Baje pa so za silvestrovo študenti kelnari pa tüdi varnostniki zahtevali nekajkrat vekšo plačilo, pa je prav, ka se na izsiljevanje ne pristane! Maximus je rejsan lejpi center in prav je, ka se ponudba zgidne na višji nivo, zatau nej napadati tiste, keri se trüdijo za tau.
Rejsan je v Soboti trenutno tak, ka je potrebno prek raznih forumov in koluarov napadnoti tiste, keri se trüdijo, ka se naj neka zgodij. Cubo so tüdi zadnjič napadali zavolo petarde, pa je enkraten lokal z enkrano ponudbo, pa vsigdar je pun! Najležej je doma sideti za računalnikon, pa pijsati in napadati vsepovprek, nihče pa ne vej, kelko dela pa trüda trbej vložiti, ka te stvar laufa. Znamo pa vsi, ka itak ponavadi napadajo tisti, keri so se nej sposobni soočiti sami s sebof in svojimi neuspehi, krivijo pa tak ali tak vse drüge za tau! Nej čüdo, ka smo v Prekmurji tan ge smo.
Rockberg? edine ka zagovarja osebje Maximusa :) en se more tude najte ...:)
viske plače so tebi 3,20 na vro? ka maš drugje ge koli 3.80€ ,4€ na uro nočne pa 4.5€ v maximuse pa 3.20€ nema veze nočna dnevna pa te ka se naj ne pritožujejo? hahaha
Direktorca pa dobra ekonomistka :)))) pa te tisto ka si pravo LuMpiii ka je bila računalniška napaka...:)
Največji problem takšega "jamranja" zaposlenih je v tem, da se ponavadi prenaša na obiskovalce.
Nezadovoljni zaposleni bodo tudi s takim odnosom postregli gosta, ki tja pride. In s takim dejanjem si delajo dvojno škodo. Kot prvo izgubijo goste, kot drugo pa z manjšim številom gostom "ogrožajo" svoje dosedanje delovno mesto.
Sicer glede postrežbe se strinjam. Je preci ološ in moreš dugo čakati. No pa enim kelnarom je še vseeno težko razmiti, kda jim pri -15 stopinjah zunaj dopoveduješ, da bi pil ustekleničeni sok, ki pač naj ne-bo iz hladilnika :-)
Bi še pa na koncu dodal, da nimam nič proti "začetnikom", niti študentom pri delu. A bi se vseeno strinjal, da bi se pred nekakšnimi deli s stankami morali malce izobraziti v bontonu in temi stvarmi. Res včasih v različnih gostilnah naletiš na osebe, kjer ne veš če si prišel v cirkus, kako te eni znajo postreči (da o besedah, "prosim", "hvala", "želite še kaj" niti ne zgubljam besed).
"Najležej je doma sideti za računalnikon, pa pijsati in napadati vsepovprek, nihče pa ne vej, kelko dela pa trüda trbej vložiti, ka te stvar laufa"
Rockberg pa ka si tak čuden? pa ka te misliš ka zašenski vložijo svoj trud?? direktorca sigurno nema 3.20 na voro... tak kak si napiso da bi bar vložili svoj trud ka bi se neka poznalo ali ne pozna se gli preveč:)
penina dobro napijsano :D
znaš ka penina -malo para malo muzike..... strinjam se s smileyem samo ta ološ je direktorca zaposlila nemrejo delat če ni robe, kozarcev , pitaj ka je se vse dogajalo za silvestrovo katastrofa..samo polaniči so falili da delajo kelneraj pa security...
glede pijače se strinjam z enime. če ne poveš kelnari ka boš naročo neboš dobo pijače eno leto!! pa razmo bi če je gužva. ali tudi kda je prazno čakaš pol vre.
Chevapcic Himself
.. uf, redno njeme davlete .. napeto ..
Knes den je lahko že vsak direktor , samo srečo moreš meti, ali pa kaj drugega (?). Fajn, da folk vidi, ka je v Maximusi nekaj narobe. Ne pravim, da je direktorca kriva za takšno stanje, samo ona je odgovorna za to. Prejšnji direktor je bil mladi, samo je mel eno vizijo in mislim, da bi se ta vizija sčasoma tudi oživela in bi mladi v prekmurji meli kama iti - npr. na kakšen dober koncert. No škoda je Party maxa, ker je rejsan dober ambijent; še posebej terasa, kere je ena izmed nalepših v Ms, samo če zdaj stpiš na teraso so sedežne , pa mize razmetane, na mizaj so puni pepelniki,.... Resno škoda, pa upam, da bodo lastniki šteli tej forum, pa bodo kaj ukrenili.
slikano pred uro, vse pobruhano kokice vse povsod na tleh,kelnari in animatori pa vsi uživajo,dokler ni prišla čistilka
Se vidi ka ste sama deca... nekak van je še nej jasno kak tou funkcionejra... deirektor je glaven in ka on povej tak more biti... in delavci ste zatou tan ka direktora bougate... če van pa ne paše pa ite drugan! In direktor lejko dela ka ščej... pa če glij po šanki plejše... tou vas delavce niti malo nesmi brigati še menje pa moutiti! Neven kak si eni predstavlate direktora zabavišča... ka de v ancugi ali pa v ton primeri v kustimi v kouti sedo pa čemerno okouli glejdo??? Ne ven zakoj je nej v Cuboji problem gda šef z goustami žura pa atmosfero gor držij ali pa v spartakusi... gda je Luco po šanki skako je pa super bilou ali???
Glede postrežbe pa so ovi na začetki že vse povedali... parkrat me je že melo ka bi kakšnoga od teh čundarvih kelnarov prejk šanka potejgno pa njemi eno okouli kepe stisno. In takša postrežba je že od samoga začetka tak ka neje ta nouva direktorca krijva... majo pač nesrečo ka samo debilno deco najemajo za tou delo kera kak je že eden gor ptišo ne vejo ka je tou prosin, hvala, želite in podobne osnovne besede uporabne v ton posli. Ges bi van niti 3E nej dao glede na vaš trüjd vloženi v delo.
v nedeljo bil na bowlingu (med prvimi), kokice po stezi, tla pošpricana z rdečim vinom, kelnarjev od nikofer, GROZa
Evo, sklepna misel toga vašoga prerekanja je v ton ka so kelnari skrajno nesposobni, arogantni, nestrokovni in nemajo pojma. Šefica pa mogoče malo pretiravle, ampak šefov s kerimi bi se delafci super razmili nega. Njou do lastniki mejrili po številkaj, kelnare pa lejko mejrimo vsi obiskovalci vsaki den.
Tihi upor kelnarije je torej neuspeli. Sami sebej ste napravili bimboje na ton forumi. Forumaši (še posebej SKANDI) so van dokazali ka nemate praf. Tudi DEXTER je pošteno povedal. nikšnoga obnašanja, nič. neje to vredno niti 2 ojrov na voro, nej pa 5 pa pol, če menej pijtate.
pa že to ka ste se kelnari odločili s svojo firmo, firmo štera van rejže krüj, obračunavati na javnon forumi, povej dosta o vas. Vejpa škodo te meli vsi. Ešče menje lidij de odilo ta, ešče menje kelnarov do nucali pa ešče slabše pogoje te meli. O maksimusi se lejko bunimo na forumi samo obiskovalci, pa to dostakrat opravičeno.
Ges bi vas z vütrišnjin dnejvon vse natirala pa iskala nove študente.
lela tij si najbole čedna na ton forume.... :D
kelko pejnez telko muzike!!!!! glede na to što ma maksimus prek.. bi mogle plače kelnarov ( z ten tudi obnašanje kelnarov pa delavnost) pa dogodki biti vrhunski! dragi moji nej pa ka se špara... kak san pravo kelko pejnez telko muzike.. zato pa je kak je... !!!
plus toga bi tudi direktor mogo biti vrhunski!!
Saj, tou je tou. Kelko san čul, je direktorca začala redno zaposluvati kader z izobrazbo i z njim nadomestiti študente in keri de znal postreči gosta. In ker dela spremembe in želij red je upor študentof pač takšen kakšen je. Tou je za pričakuvati.
Pišta san deco pelo v kino pa vido.samo to nej bilo vino bila je BRUHANCA
mene kak obiskovalca ne zanimajo njihovi spori in se ne bi smelo odraziti v maksimusu. Za to pa je odgovoren direktor.
neven ka se vsi samo na študente spravlate,mislin ka majo redno zaposlene tudik isto mnenje kak one!!!
prvo morejo mete svoj menjalec ka sploj leko začajo delate,ka pač ferma nej sposobna nabavite 50 evrof menjalca!!!!!
drugo kelko znan je ferma nej zmožna ali kak koli rednozaposlenin izplačati malice ka morejo mete tan!!!!
što de delo za 600 evrof bruto plus toga te ne izplača več malice ka ma ostane????? 400 evrof čistoga keša pa to je te nekša stimulacija do delavca ka de jen delo 200 ur mesečno???
tak ka nej samo neka povprek gučate če nemate pojma,same probajte pa mo vidle kak te vi delale!!!!
nemaveze fse ka si pravo, si PRAF napijso...
Vau...rejdno san si čas zeu, ka san doj prebro...... ka si te nouri .... Lela, Skandi, pa Dexter, Rockberg.... lekar ste vi še kelko telko realno poglednoli situacijo, isto kak ge..... rejdno san si šeu poglednit zadevo.....prle kak nekome narejdin krivico pa napijšen ka nouroga...
Pijšen pa kak obiskovalec, ka de jasno ..... pijšete ka je postrežba katastrofalna ?? zaj se pa postvit v koužo lastnika lokala ??? postrežba je slaba, pa naj še kelnare plača 5 € na uro ??? eti meni logika ne sre...tou je kak bumerang ...... zato pa je tak, ka kelnar, šteri slabo dela, dobi slabo plačano ..... ge da san lastnik, naredin etak, kak je edna že napisala, odpistin vse, pa iščen nouvo kader, šteri de dobro delo, pa bou za tou dobro plačani.... tou je tak: če do gosti zadovolni, se bodo vračale, posledično bo več inkasa, posledično bo plačilo večje in kelnaraj bo zadovolen in vse bo lepo..... samo lekar na žalost eti neje tak.... malo sem v eten posli, pa doste kelnarof je mojih prijatelov in znan, gda kelnar neka ka za delati, briše šank, polejra kupice, puni pijačo .... ka se vidi ka neka dela, nej pa samo ka je etan za številko...
poven van, ka dosti odin po lokalih, pa znan kak bi se " naj " delalo.... primer: lokal Elvis, pri šanke puno lidij, na terasi pa rejdno puno ... pa san si naroučo pijačo, ki trbej malo časa da ti jo pripravejo...pa pride kelnar do mize: naročilo, pa je pravo, či lejko telko prosi ka počakamo 5 min, ka ma velko gužvo pa bo malo trajalo.... ge poglednen: nejsan mogo vervate, ka se to zgodi v lokale, ge je velka gužva, pa ka je proso, ka počakamo ??? valda, smo počakali, pa stan spilij lekar par rund...zato, ak smo nej bilij čemerno gledani, ka zaj odimo eti, pa delamo gužvo ... pa je tou zaj nej reklama za tej lokal, samo primer san dau.....
itak san pa mnenja, ka je nej direktorica za fsej kriva !!! vej pa ona ne kelnari, pa streže lidij .... sami kelnari so tou...... pa dragi ludi : vejpa obstajaja knjiga pripomb in pritožb ( sicer se uporablja tudi za pohvale...sam sem tudi večkrat napisal pohvale in vedite, da lastniki ša kako gledajo te knjige... predvsem v hotelski branži ) ... pa napijšite tan ka se van ne vijdi, pa z šterin kelnaron nejste bilij zadovoljni .....
:) malo eti še mojega mnenja ;)
Če že gučimo od parytmaxa bi samo neka rad pravo na bowling. Dajte pojge tan malo mažte te steze. Pa pardon za offtopic.
Ella --
Grozno! Iz vsega napisanega tam zaposlenih se vidi eno: niti enemu bebcu tam ni jasno, da so tam zaradi GOSTOV!!! In tudi direktorica ni tam zato, da vas čoha po jaj** , tudi ona je tam zaradi gostov! Marš nazaj nekam v socializem, kjer šefi obstajajo samo zato, da firme poženejo v izgubo samo zato, da bodo zaposleni zadovoljni (beri:tiho). Ou, čakaj: socializma več ni, ne?
Eto, jaz pa tak mislim: vsem kelnerjem, ki so nezadovoljni in o temu tu jamrajo, takoj dati odpoved! Osvoboditi jih te muke, da morajo za tako malo penezov delati, bogčeki! Če bi bili dobri kelnari, bi si s tringelti itak zaslužili toliko, da bi prišli do poštene plače. Za sebe namreč lahko rečem, da vedno, ko sem zadovoljna s strežbo, pustim od 15-20% napitnine. Malo razmislite, zakaj jo glih vi tam tako redko dobite.
ti ella če pa delaš kot kaka tajnica in nimaš stikov z gosti nimaš takih problemov da bi ti gdo pustiu tringelda ali pa te gdo napizdi zaradi kakših flekov na mizi!!!!!!
pojdi v muro delat za380 evrov na mesec pa bomo videli kakše volje boš ti!!!!!
nekateri delajo zelo pošteno pa prijazno do gostov pa majo en kurac ode tega (mislim od vodstva) in ne od gostov!!!!!
robin hood
maksimus kak celotni trgovski center,je ena velka beda...že zaradi lastnika
Ella --
Gogi, buuu-huuu! Vsi delamo za stranke. No, razen tistih, ki delate zato, da date delodajalcu šanso, da vas proba osrečiti. Saj zato je tam, ne?
če se pa ti tak čedna pa ide ti ta pa probaj!!!!
vse je odvisni od meneđmenta pa reklame!!!
ge maš kakše reklame za zabavišče maksimus!!!!
radio maxi!
halllloooo!
ge bi se tudik buno za 3.20 evre na voro!!!!
či pa odpistijo vse študente do pa gorek zele redno zaposlene ka do jin ponudili ?????
600 evrof bruto!!!!! mislin skuleraj se ženska,pa si daj sama odpoved!!!!!!
Ella, pametno razmišljanje...se kar strinjam z tabo ....
Ella --
nemaveze, zamisli si več gostov in to takšne, ki bi dajali napitnine, in bi 600€ bilo le osnovo.
tak pa gostov ni, napitnin pa tudi ne..
ziher so reklame krive, aha. najboljša reklama je ustno izročilo.
Nemaveze: predvidevam da si tam zaposljen kelnar ??? zakaj tukaj pišeš te stavri ??? me zanima, a si že delodajalcu to omenil oz. si mu povedal zadeve, vsaj podobne kot jih tukaj navajaš ? Ti bi se " buno " za 3.20 € na uro ??? To je plačilo, če imaš ful gužvo, ali pa če nimaš nikoga ..... si se vprašal kak strošek si za delodajalca, če ni recimo 2 ure nobene stranke ??? Plačilo tebe, elektrike, ogrevanja.... da ne naštevam..... In če ni inkasa, od kod potem izplačilo tebi za tvojo uro, ko gledaš v zrak ???
Ne nabijaj prosim takih, ker se ti tisti, ki morajo delati še za manj lahko smejijo, pa morajo mogoče več delati za tistih 3 € na uro.... Mislim da ti manjkajo delovne navade in pristop do dela.....
Pa ne mi zameriti če sem te narobe ocenil.... motiti se je človeško....
Pa še nekja sem pozabil: vidim da si poln idej in zakaj se ne oglasiš pri direktorju in mogoče te vzamejo za kakega svetovalca in promotorja ??? Taki pa imajo itak od 2000 € plače gor....... pa boš zadovoljen ....
kak koli san nej kelnar pa san nej sploh zaposlene v slovenile!!!
man plačo 1800 evrof v nemčije pa san zaposlene kak kujar!!!!
če bi bilo tak prinas v nemčeje kak je to tu (seveda kak pišejo) bi se ferma zaprla pa bi se pogučalo kak do delavcov pa do študentov samo za 3.20 ali za 600 bruto bi se van prinas smijale!!
to naj nišče ne guči ka nema ferma penez za delavcov, zapravlajo pa vendar za takše banalne pa nepotrebne stvari ka te glava pečej!!!!
ka mislite kelko je ferma zapravila za silvestrovanje,brez vstopnine????
mislin ka kar za 10 delavcov,moje mišlenje!!!!!
tak ka brez veze....
Gogi24: napisal si da poznaš vse kelnarje tam... Sam sem bil parkrat tam in me zanima: kateri je dober kelnar tam oz kateri je slab ? zanima me samo zato, da vidim kako imam sam mnenje o tamkajšnjih kelnarjih ....
Aha, pa Elli si napisal da pridejo tečne stranke do šanka in te utrujajo..... izjavil si da delaš v gostinstvu, pa me zanima kako pa ti rešiš tako zadevo, ko ti pridejo " dosadne " stranke ??? No, razjasni nam obzorja :)
Nemaveze: sem si mislil da primerjaš jabolka z hruškami . .... Nemčijo primerjaš z Slovenijo oz. Mursko Soboto ..
zack69
vsak si ustvari svoje mnenje... pač, vsak ocene po svojih kriterijih, ale pač? Do mene osebno majo vsi dober odnos... what goes around, comes around, right? Zdaj neven kak pridejo do vas, ka delajo,,, ;)
Anyway, dosadne stranke? Ponudeš jen največjo prijaznost ka jih premoreš, pa ti še vedno vračajo debilsko ravnanje z sporočilon, vej pa ti si samo kelnar, najbole ničvreden poklic!!
in ka nede pomote, ne posplošujen to na vse!! In stranke ti znajo zelo pokvarite den!! Kak pa še vodstvo kero je v kurce!
pač man pa srečo, ka san do zdaj meu vse kelko telko dobre šefe, no če drugo nej so dobro plačale, pa bli poštene!!
Gogi24: ok, hvala za konkreten in pošten odgovor .... ker priznam težko je razumeti poklic kelnarja, če ne delaš tega posla..... zato so me zanimala merila
človek nejsmo vsi v evropski unije pa nemamo vsi iste cene prehrane,bencina,oblačil itd....... cene med slovenijo pa nemčijo se razlikujejo maksimalno povprečno za 0.50 centov plače pa za 700 evrov!!!!!,
v čen zaj ti primerjaš jabolka pa hruške!!!!:)))))
mislin kak mate ništerne čudna razmišljanja!!
ges čista razmen študente ka se bunijo,pa neglede kak kere delajo sakše dela ka se zasluže pa ka se neka navči pa to moremo razmete kere pa to ne razmete pa ste debili!!!!!DO KONCA ŽIVLJENJA SE VČIMO SPLOJ PA TEJ KA SO MLADE!!!!!! ge san tu mlade pa delan za keš nej pa za đabe!!!!!!
Nemaveze: točno to primerjam kot jabolka in hruške !!! v prvem stavku si napisal da nismo vsi v evropski uniji.....moram te popraviti: Slovenija JE v evropski uniji...ampak samo z statusom, z standardom pa še zelooo daleč...to je bilo moje mnenje o hruškah in jabolkih !!!
Podpiram tvoje razmišljanje o tem da se pač moraš učiti in prilagajati, ob tem pa še nekaj zaslužiti.... ampak jaz zagovarjam tezo: dobro plačilo za dobro delo..... grem stavit, da ti ki delaš v Nemčiji, če bi hodil samo po kuhinji in zažgal dnevno 5 jedi, ki bi jih moral natakar odnesti na mizo, pa jih nebi imel ali pa bi bile slabo pripravljene, verjemi mi da te tudi nebi gledali v tisti kuhinji....in ti tudi nebi plačali 1800 € plače..... se pravi da morašp dobro delati, da dobro zaslužiš, je tako ?
Saj se vsi trudimo da delamo za " keš in ne za " đabe ", a ne ?
stari se nam je že zgodilo marsikaj da smo zajebal pa nam nihče ni očitau ali pa metau v oči da nam bo odtegnil za robo,v takih lokalih kot je pa tale o katerem je debata pa se dogaja, da jim odtegujejo robo (so jim zaj nevem kako je)!!!!!!
smo zajebali včasih več kot 5 in 10 jedi, ampak smo se znajšli v taki situaciji, vsi smo na isti barki, če zajebe eden se potopim vsi !!!
ampak kakor se vidi se v maksimusu ne potapljajo vsi ker so vsi razdeljeni po grupah!!!!!
to pa vodi firme v propad, šimfanje ter še tako naprej......
Direktorica je tam nastavljena zato, da špila sodobno managerko, ki mora imeti vse pod kontrolo na najboljši način. Mora razločiti dobre delavce od slabih in se slabih rešiti. Mora imeti delo pod kontrolo, da vse poteka optimalno (da gostje ne čakajo, da ni okrog nesnage in bruhanja,............). Dobre delavce mora plačati dobro, če želi, da dobro delajo. Prostor v Partymaxu je super, pa vendar je prava štala.
Vodja mora biti nekdo, ki se razume v posel, medosebne odnose in finance. To, kar je v partyju, je pa daleč od tega!!!!!
Odgovorna oseba je pač odgovorna v vseh primerih in ozirih - tudi v PartyMax-i.
Mislim, da so v Prekmurji sposobni ljudje, keri bi znala voditi ta posel in bi iz Maximusa tudi znali kaj narediti. Srčno upam, da bodo lastniki brali ta forum in naredili nekaj v tej smeri, da Party max res ne bo propadel.
"Če bi bili dobri kelnari, bi si s tringelti itak zaslužili toliko, da bi prišli do poštene plače. Za sebe namreč lahko rečem, da vedno, ko sem zadovoljna s strežbo, pustim od 15-20% napitnine. Malo razmislite, zakaj jo glih vi tam tako redko dobite."
"nemaveze, zamisli si več gostov in to takšne, ki bi dajali napitnine, in bi 600€ bilo le osnovo.tak pa gostov ni, napitnin pa tudi ne..ziher so reklame krive, aha. najboljša reklama je ustno izročilo."
Ella pa ka norca se delaš sama iz sebe? pa ka ti misliš ka mi v ameriki živemo, ka davlemo napitnine v vsaki gostilne pa restavracije( ka si to poleg prekmurskih plač ali pač slovenskih, či ščeš tak bokše prešteti lejko privoščimo???) či ti davleš napitnine te moreš nebesko dobro plačo meti, vsaka čast..! glede na to pa kakša populacija lidi odi v partymax očitno ne poznaš zadeve, ka lejko tak butasto napišeš ali pač ??
Ella --
penina, s tem si pa več o sebi povedal(a), kot o meni.
nej ella brez zamere ali ti si vse povedala z svojim odg. na to.
Lp :)
Gospod POLANIČ ite jutri v partymax in samo poglejte nad šank kjer so kozarci in reklamne steklenice ???????????????????? Tukaj sa vidi vaše vodstvo in tukaj sa vidi obisk maxa.
ps. jutri grem preverit če bo kaj boljše?????
Ja, Iztok je fejst v redi. To se je vse poslabšala, ko je prišlo do zamenjave.
samuel, tejbe je rejdno veselje šteti.... ka je tou za narečja ka ga pijšeš???:)
malo lublansko primorsko prekmursko pri nas doma vse razmemo
Oštja! Kva? To nej rejsan! :)
Meni bole po međimursko mlatiš!:)
ne poznan situacije v partymakse ale nej je način ka rišavlete probleme prek foruma. S ten kažete odnos do vašega delodajalca in si tude posledično pluvate v lastno skledo, ker če ge na forume šten ka so kelnare pa postrežba nej ok, ta ne bon šla in posledično van zaradi tega lejko še bole spadne obiskanost in te tude nemrete čakate večjih plač. Lejko jamrate ne forume ge ste skrite pod vzdevke, ale ka bi se doj sele pa se delavce skup zgučale ka vas mote pa magare pismo napisale pa bi stopile do vodstva pa probale nastalo situacijo rešite to pa nej. Same znate ka na forume nete nič rejšile in te se mogle soočite z vodstvon če ščejte spremembe.
Dexter, riba smrdi ponavadi pri glavi. Direktor ni tam zato, da bi delal, kar hoče in delavci niso tam zato, da bi direktor z njimi delal, kar hoče. Direktor je zarad tega, da organizira in nadzira delo. Pa še par drugih stvari počne. Če vmes tudi po šanku pleše, no, to je odvisno od izgleda, včasih je to lahko malo moteče, včasih pa je mogoče zanimivo videt.
Če direktor nima pojma, ne ve, kaj je njegovo delo, ga je treba odstaviti in najti nekoga, ki se spozna na posel in ne hodi tja le zaradi zajebancije in okrasa. Če delavci slabo delajo, jih je treba zamenjat. V tem času to ne bi smel bit problem. Vprašat se je pa tudi teba, zaradi česa delajo slabo. In tudi, zakaj direktorica ni zmožna urediti zadev, ki ne štimajo. Mogoče so premalo plačani? Lahko je pa tudi kaj drugega. Kjer ni pravih odnosov, tudi delo ne teče kot bi bilo treba. Ljudje so, ne krave, ki jih ženeš na pašnik in se tam same pasejo.
Če direktorica ne zna drugega, kot plesat po šanku, potem bi jo bilo treba nagnat. Mogoče bi potem natakarji bolje stregli. Ali bi pa morali vse skupaj poslat na en hitri dril v bontonu?!
Ta deca ka glumijo kelnare v maximusi so takši že od začetka tak ka neje glij za njihov odnos do strank krijva točno ta direktorica. Tan marsikaj drüjgoga ne štijma...in marsikaj ne štijma v glavaj teh kelnarčkov.
Ja ja, nekdo počisti nesnago (nesposobneže, izsiljevalce,...) iz firme, le-ta se pa potem punta po forumih :)))
robin hood
ges pa mislin ka je prav,ka se dene na forum,naj narod vijdi kakšni nesposobneži so na vodilnih mestaj
Zato pa ta ne odimo, nihče nikoga ne sili ka ide ta? Ale? Bowling maš tude drugje, če pa ideš v kino, pa ti nej trbej mete opravka z kelnarame v partymaxe! Nemre pa tude vsake bite kelnar!
Samuel: ka Borut je dau odpoved ??? Pa san še prejšnji keden vido, ka je biu etan....gorek pri šanke..... Vej, če je dau odpoved, menej tui zanima zakoj ???
je dal ja :)
@dexter: Ge pa mislin ka pri tebe, tvoj avatar pove vse!
pfuj ;)
@black panter:jaz iz tega foruma ne vidim, da bi bila direktorica nesposobna, ampak vidim, da neki posrančeki nimajo obraza in karakterja, da bi se z direktorico osebno zmenili določene stvari. Tako se izživljajo kot anonimneži na forumu. Toliko o kredibilnosto le-teh. Preglej debato: skoraj noben še ni pohvalil strežbe v Partymaxu, pa vendar pričakujejo ne vem kakšno plačilo in pohvale od vodstva. Za zadevo je zopet vodstvo krivo. Ko pa je morala taka neproduktivna, nekvalitetna, nesposobna delovna sila oditi, pa glej ga zlomka delajo nesnago po forumih, blatijo druge,...
Kdor je več vreden, da dela kot kelnar naj ne hodi kelnarit (v stilu: saj jaz sem študent, tole delam samo za denar, enkrat bom doštudiral in bom najmanj Nobelov nagrajenec, tega "nizkotnega" kelnarjenja ne rabim...). Izšolan oz. dober kelnar ima stil, bonton, prijaznost, zna delati z "težkimi" gosti..., v glavnem 3x preskoči šank preden ti sploh naročiš.
Tak da, lahko je sram takšne, ki mislijo, da prek forumov šinfarijo in so sedaj ne vem kako pomembni. Noben si ne bo pridobil spoštovanja takole, ker nima tukaj gor obraza in ne imena. Direktorica pa ima ime, vsi vemo kdo je, ona odgovarja s svojimi rezultati svojim nadrejenim. Bodo že oni presodili kako in kaj, ne pa tukaj nekaj užaljenih posrančkov.
Deutsch
Mi lahko poveš kakšno "ime" ima direktorica? Nobeno, tako, da sploh nevem, kako je prišla do tega položaja.... Sicer bi jo pa moral danes videti, s kakšnim obrazom se je danes sprehajala in afnala po Maximusu.....
Ne da se mi na dugo pisariti, DEUTSCH je zajel večino bistva. Baje pa je tudi direktorica nej glij ne ven ka. Problem je ziher na obeh straneh in toga problema ni ena stran prek javnoga foruma rešila nede, ampak ta si obe strani samo še več dreka nakopali.
@geek, ka je narobe z dexterovin avataron? Si še nej dale od "Nedelice" prišo?
Kakšno izobrazbo ima ta direktorica? Kakšne izkušnje ima z vodenjem, z gostinstvom?
Ne ven zakoj smrt tejbe tou zanijma... tou v bistvi more zanijmati edijno lastnike keri so jo postavili na tou mesto direktorice... in edijno in samo njin je direktorica dužna polagati račune. Njin more biti pomembno što je tou in kakšno izobrazbo in izkušnje ma... ka njin de delala zgubo ali profit nej pa tebi.:)
seblogger, püsti deco... glavno ka moj avatar saki telko časa dosejgne svoj namen... nekoga pikne v žijvec!:)
danes za Blog Morfejork intervju z Borutom. Prispevek sledi okrog 0:00.
Dexter!
Veliko vsega je bilo tu napisanega o tej direktorici , predvsem slabega. Beri si komentarje nazaj. Ker je to pač forum, na katerem se marsikaj piše. ZATO me to zanima. Če pa si že tako zelo pameten, zakaj mene to zanima, potem se NE brigaj zame, zakaj mene to zanima. Ker te potemtakšnem to nič ne briga!!!
Razumeš?
Picek, če ne razmiš poante mojoga pijsanja se ne razburjaj ka te nede kap slučajno!:)
In što je o toj direktorici napijso veliko predvsem slaboga??? Očitno lastnikon ona odgovarja... in če lastnikon ona odgovarja se tij nemaš kaj čejsati za njou.
Razumeš?:)
Hahaha, očitno ti ne razumeš mojega pisanja.....
In Dexter: Piceka si ti najdi drugega, ki bo za tvoje igrice. Jaz nisem in ne bom v tej smeri!!!
Ges man tejbe tüdi rad!
ITAK!!
ta ella dela tam?
Ge san tudi tan delo,pa san fejst malo trinkgelda dauba,razen od pajdašov.Prle san pa seposedi mel dosti več trikgelda,tak ka je tau predvsem odvisno od populacije.Kera pa znamo kakšna je.pito bi še tau ello,če že kda kelnarila
Glede na informacije enega zaposlenega tam v tistem partymaxu,
pravo mi je ka so njim znižali plače povišali pa cene pijač se bodo morda kelnari in pa študenti odločili za štrajk??
što kaj zna naj napiše...