3D premiera
pozdravljeni! zanima me, če je kdo bil na premieri 3D risanke "Jaz, baraba" danes in kako se vam je zdelo?
Komentarji
Pozdrav!
Zanima me, če je tou pravi 3D z aktivnimi 3D očali kak je v praksi v sodobnih kinematografih (torej izmenično zatemnjevanje slike levemu in desnemu očesu) ALI pa wannabe 3D z rdeče/modro tehniko?
Pravi 3D je.
Pozdravljeni!
V Star Maxu imamo originalna 3D DOLBY OČALA, ki jih uporabljajo po celem svetu tisti, ki uporabljajo sistem Dolby 3D.
Vabljeni k ogledu.
žaže: wannabe 3D očala v kinematografih ????
sicer oprosti, bil sem že v večih kinematografih in nikjer ( mogoče res nisem bil v vseh ) nisem zasledl da bi uporabljali fake očala z rdeće modro tehniko ..... kolikor sem seznanjem z takimi stvarmi in če je tako kot je napisala ksenijaar, potem bi naj uporabljali tehniko, ki je original za kinematografe....www.dolby.com/professional/solutions/cinema/3d-digital-cinema.html
taka zadeva pa mislim da uporablja očala, ki so 3 x polarizirana ( vertikal, horizontal in pa globinsko ... ) ....
sicer pa si bom tudi sam ogledal kak film in preveril kako zadeva deluje :) .....
mene sicer bolj zanima, kako so bili obiskovalci navdušeni ?? ker vsekakor, kdor še ni gledal filma z pomočjo 3D tehnike, mu je to nekaj novega .....
KRT in ksenijaar hvala za informacijo! Potem pa pridemo pogledat (=
zack69 tebi pa nej trbej zdaj tu skakati nekaj, dobro san seznanjeni s 3D-jon pa znan kak dela in mi nej trbej opisovati. Znan pa ka obstajajo tudi poceni 3D tehnike z raznoraznimi filtri in san pač prevero kak je s ten. Po eni strani maš praf ka 3D kino ma bole na nivoji tou, samo se 2D kini včasih poslužujejo tej tehnike, ka jih skoraj nič ne stane razen paprinatih očal in mogoče dveh projektorjev.
zaze: ok, vej san nika nej šteu slaboga...samo pač napijso san, ka predvidevan ka majo eti v kinoje :) :) :)
če si pa seznanjieni z tejmi stvarmi, pa še telko bole vala :)
tou ka pa v kinojeh delajo svašta mahinacije, pa je itak znano....
ok, če se srejčava tan v kinoje, pa spigeva pijačo :)
lp
gli prišo z žage kera be naj bila v 3D... ka se tiče vsebine pa teh njegoveh igrec je še vrede.. 3d pa v 0 -.-... Mene je razočaralo.. :)
@drejcek
zakoj te je razočaralo? lejko prosin bole opišeš. Tudi sam man namen iti pa me zanijma kak je resno tej 3D.
Telko za info... Rdeče/plava varianta je nej fake 3D :) Ampak je to pač stereoskopska tehnika, brez kere nebi bilo današnjih 3D tehnologij itd :)
zack69 no vala. Mnenja so še naprej dobrodošla (=
mogoče kaj poglednemo tej vikend v maximus :D
Aja Fingerling tej fake mislin ka trbej v prenesenon smisli zejte. Dobro je mislo. Če gledaš kak je 3D napredoval je ta stereoskopska tehnika kak čarno bejla televizija proti barvni :D:D Neven nikoli me je nej impresionreala, zatou san pa pito če je v partymaxi true 3D. tnx za odgovore.
fico123 - man izkušnje iz Italije (http://www.mirabilandia.it/) ge je naprimer čebela bila direkt pred tebo, taka se se je lejko tekno, če razmeš ka mislen... tu pa se je te 3d dogajo največ 2m kraj od platna...
drejček, si mogouče pomislo, ka je vse odvisno od filma, kak ga je režiser posneu?
ge san si pogledno risanko, ka je zadnjič bijla, pa se nan je špic od rakete skoro v nos zapičo. Zakon. Deca so bila navdušena.
dobro če že snema 3D naj je to 3d... :D šo mo še risanko gledat :D
Vupam ka do meli ponovitve določenih filmov.
Kelko pa je cena 3D filma?
Cena
Cena
Redne kinovstopnice
4,50 €
5,50 €
Matinejske kinovstopnice
(velja za predstave do vključno 16:00 ure)
3,80 €
5,50 €
Kinovstopnice za določen dan v tednu
(velja samo ob ponedeljkih)
4,10 €
5,50 €
Kinovstopnice za upokojence
(vsak upokojenec se pri blagajni izkaže z osebnim dokumentom in zadnjim odrezkom od pokojnine)
4,10 €
5,10 €
Za otroke, dijake in študente
(vsak študent se pri blagajni izkaže s študentsko ali dijaško izkaznico, veljavno za tekoče šolsko leto)
3,50 €
4,50 €
Kinovstopnice za skupine
(velja samo za organizirane skupine šol, društev z najmanj 10 člani; obvezen predhoden dogovor)
3,00 €
Desno so cene za 3D
Super, fala. Prej san nej mogla strani od partymaxa odpret, zdaj pa že ide.
Super zadeva tale 3D...san navdušeni....gledal pa san risanko Jaz baraba in lejko povem ka bilo zelo zanimivo, predvsem efekti, zelo čista slika...skratka dobra zadeva:)
pozdravljeni! zanima me, če je kdo bil na premieri 3D risanke "Jaz, baraba" danes in kako se vam je zdelo?