oddam
70€
Šifra oglasa
458441
Lokacija
Zadar
Telefon
+385 98 135 2788
Uporabnik
tamala

Cena najema:
junij in september: 55€ / dan
julij in avgust: 70€ / dan

V naselju Mali Iž - zaliv Knež oddamo 2 klimatizirana apartmaja z ločenim vhodom, ki se nahajata tik ob morju in sta popolnoma opremljena. Oba imata veliko teraso s pogledom na morje ter otoke v okolici in s katere je le par korakov do morja.

Apartma 1 v pritličju: Ima dve ločeni spalnici (2+2), dnevno sobo s kuhinjo ter kopalnico z WC-jem (cca. 55m2+velika nivojska terasa). V dnevnem prostoru je trosed z možnostjo dodatnega ležišča.
Apartma 2 v nadstropju: Ima dve ločeni spalnici (2+2), dnevno sobo s kuhinjo ter kopalnico z WC-jem (cca. 45m2+ograjena terasa cca. 30m2). Kuhinja je trenutno v prenovi in bo do začetka sezone prenovljena. V dnevnem prostoru je trosed z možnost dodatnega ležišča.

V neposredni bližini je trgovina, 3 konobe, slaščičarna in sposojevalnica supov ter kajakov.

Naselje Knež je mirno, skoraj ni avtomobilov in morje je kristalno čisto. Na otoku še ni masovnega turizma. Ob obali je sprehajalna pot, ki vodi do naslednjega naselja Komoševa - cca. 15 minut počasne hoje (možnost rekreativnega teka, kolesarjenja). Otočani so prijazni gostitelji. Otok Iž se nahaja v Zadarskem arhipelagu in je s celino povezan s trajektno linijo in hitro ladjo, ki vozi večkrat dnevno.

Za vse dodatne informacije (fotografije) ali rezervacijo termina smo vam na voljo preko:
Telefon: +385 98 135 2788 Mirjana
Elektronska pošta: [email protected]
WhatsApp-a

Ostali oglasi kategorije Turizem

Oddam počitniško prikolico za več oseb v zasebnem avtokampu Puntica v Ražancu (okolica Zadra v smer otok Pag). V prikolici je vse potrebno za bivanje, potrebujete le posteljnino, brisače in kuhinjske krpe. Kamp je ...
po dogovoru
Čet, 14.3.2019 21:40