Danes zvečer ob 20.15 si boste na TV IDEA lahko ogledali tretjo oddajo Zvezde Pomurja. Tokrat se je ekipi Zvezd Pomurja kot komentator pridružil Roman Sarjaš, ki nam je v pogovoru zaupal, kaj je iskal pri nastopajočih.

Komentatorjem se je na nedeljskem snemanju oddaje Zvezde Pomurja pridružil Roman Sarjaš, uspešen pomurski producent, klaviaturist in pevec, ki pravi, da je pri nastopajočih iskal celotni paket: »Najbolj sem bil pozoren na celovitost nastopajočih oziroma na to, da poslušalce pritegnejo kot celota, torej od petja, plesa, nastopa, vse do karakterja in karizme.«

»Ni enostavno ocenjevati nekoga«

Roman je študiral kompozicijo na Akademiji za glasbo v Ljubljani, uspehe pa žanje tudi v sodelovanju z glasbeno ekipo Art Music Orchestra. V letih svojega umetniškega ustvarjanja je igral v številnih koncertnih dvoranah po Sloveniji in Italiji, o tem, kako pa se je počutil v vlogi komentatorja, zato pravi: »Ni enostavno ocenjevati nekoga, vendar pa lahko pozitivna kritika skozi priprave prispeva k izboljšanju nastopa in je dobrodošla pomoč nastopajočim.«

»Nekdo, ki ima talent lahko uspe ali pa tudi ne«

Talent je po njegovih besedah pomemben, ni pa vse: »Nekdo, ki ima talent, lahko uspe ali pa tudi ne uspe. Menim pa, da je za profesionalno kariero potreben talent, na katerem je potrebno graditi. Lahko pa nekdo ustvarja tudi sicer, ustvarjanje je vedno pozitivno.« Roman, zato vsem nadobudnežem svetuje, naj pokažejo vse, kar znajo, naj gradijo na tem in naj ostanejo takšni kot so:

»Tudi v Pomurju imamo zvezdice in super je, da se želijo pokazati in dokazati.«

»Upam, da bodo takšni šovi postali tradicija«

Kot še doda Roman, je bil pozitivno presenečen na idejo šova Zvezde Pomurja in meni, da je bil med ljudmi dobro sprejet: »Mislim, da je eno super razvedrilo za ljudi, da se imajo fajn in se zabavajo. Upam, da bodo takšni šovi postali tradicija. Super je, da se ustvarja.«

Bodite del pomurske zvezdomanije!

Komu od dvanajstih talentov se je torej uspelo uvrstiti v nadaljnje tekmovanje? Trije so se namreč morali že na začetku včerajšnje oddaje posloviti, saj od gledalcev in gledalk niso prejeli dovolj glasov. Odgovore boste dobili danes zvečer ob 20.15 na TV IDEA, zato ne spreglejte tretje oddaje Zvezd Pomurja, v kateri boste videli, kdo nadaljuje tekmovanje in kdo je razočaran odšel domov. Ne zamudite spektakla in bodite tudi vi del pomurske zvezdomanije. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Cheap_

Včeraj prvič pogledno to oddajo. Kavbojsko... pa nej zaradi nastopajočih, kateri se trudijo najbole po svojih močeh, pač vsako oko ima svojega malarja (mimogrede zadnji nastopajoči je razturo in je vredno ogleda). Ampak kavbojsko se nanaša na žirijo, svetla izjema je bil Sarjaš kateri je tvoril prave stavke in nekaj pametnega tudi povedal. Medtem, ka ostali kateri so medijske osebnosti in bi naj bili vajeni izražanja v javnosti.. porazno. Porazno pa ker gre za osebe katerim bi zaradi statusa pripisal neko sposobnost javnega nastopanja, ter s takim pristopom mečejo slabo luč na celotno zadevo. Napisano je mišljeno kot kritika nej pa šinfanje žirije, katera verjamem če bi malo truda vložila bi lejko celotno zadevno naredila veliko bolj gledljivo.

gost (nepreverjen)

Meni se je pa zdel Sarjaš zdolgočaseni tan, ja je povedal kaj pametnoga, samo lejko bi se potrüdo za tevi dvej vöri ali kak dugo je tou pač trajalo pa bi pokazo malo volej. Či njemi je nej do toga, te pač ne bi šou, ne ven v kon je fora.

slabo (nepreverjen)

nega nivoja, nega stroke, se fkup tak dečinsko! mislin na žirijo seveda! ovo so itak deca pa so v svojon svejti pa tak je prav! samo zeko pa alma pa pod nivojon! alma pa tak kak da ma 13 let. afna se kak...ehhh brez veze. tisti ka pevač-kitarist ka je pa itak najboukše, tisti pa dumov??????? ahhh naroube svejt!!!!!!

Starejše novice