Zaposlovanje v Expanu se nadaljuje, tokrat s prostim delovnim mestom strokovnega sodelavca, ki bo delal neposredno z obiskovalci paviljona.

Čez dober mesec dni bomo ob Soboški Kamenšnici končno lahko prestopili prag Expana. Po besedah župana Aleksandra Jevška bo atrakcija svoja vrata odprla 12. aprila.

Tako se je v pripravah na odprtje zvrstilo že kar nekaj razpisov za prosta delovna mesta. Julija lani so pristojni zaposlovali vodjo organizacijske enote, prejšnji teden smo poročali, da mariborsko podjetje Junior, ki bo zasedlo gostinski prostor v Expanu, za svojo dejavnost išče dva kuharja in štiri natakarje, medtem ko je Razvojni center Murska Sobota razpisal prosto delovno mesto vzdrževalca v paviljonu. Tokrat pa priložnost ponujajo še strokovnemu sodelavcu, ki bo v neposrednem stiku z obiskovalci.

Strokovni sodelavec VI

Kot so v opisu delovnega mesta zapisali v Razvojnem centru Murska Sobota, bo njihov novi sodelavec prevzel vodenje in organiziranje dela v razstavnih prostorih paviljona Expano ter se lotil študije prihodov in odhodov obiskovalcev. Slednje bo informiral glede vsebin, ki jih nudi paviljon, vodil pa bo tudi skupinske in individualne oglede po razstavi. 

Med delovnimi nalogami so v oglasu navedeni še priprava in izvedba različnih poučnih in zabavnih aktivnosti za obiskovalce paviljona, skrb za animacijo in varnost otrok ter opreme, prodaja vstopnic, pa tudi vzdrževanje reda in čistoče v notranjosti poslovnih prostorov. 

Kandidatom z višješolsko oziroma visokošolsko izobrazbo ponujajo zaposlitev s polnim delovnim časom za določen čas 12 mesecev. Delovni čas je od torka do nedelje, v času od 10:00 do 18:00. Pričakujejo vsaj sedem mesecev delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije ter dobro znanje angleškega in nemškega jezika.

Med želenimi osebnostnimi lastnostmi kandidatov so medtem samostojnost in iznajdljivost, gospodarno ravnanje z delovnimi sredstvi in predmeti dela, zaželeno pa je tudi poznavanje operacijskih sistemov in znanja iz upravljanja, nadzora in zagotavljanja IKT.

Vloge z življenjepisom sprejemajo do 8. marca letos, več informacij pa najdete tukaj

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nevernik (nepreverjen)

Bo že kak ritolizec SD-ja dobil priliko.

šandor (nepreverjen)

Niso napisali,da rabijo direktorja ter pomočnika direktorja ter svetovalca pomočniku direktorja tri vzdrževalce osebo za zalivanje fikusev ter gospo ,ki bo kuhala kavo pisarniškim ter dve čistilki .Vsi ti pa morajo biti člani SD .

vodka (nepreverjen)

Zdaj se pa javite ka nete te pa jamrali kak je nikak drugi dobo pa zakoj je glih tej dobo pa tak dale.

afta he (nepreverjen)

Kje so le našli pogoj, da mora imeti 7 mesecev delovnih izkušenj. Sam jih imam samo 6 mesecev in 29 dni, tako, da sem že izpadel.

Tinka13 (nepreverjen)

Očitno imajo "na zalogi" nekoga, ki izpolnjuje točno ta pogoj!
Nedolgo nazaj je bil oglas, kjer sta bila dva izmed pogojev: starost 42let in 11.let delovne dobe!
Čudno, da niso zraven še napisali št. moderca in čevljev

In reply to by afta he (nepreverjen)

Vladislav (nepreverjen)

Je res, da je večina zaposlenih v Expano doma iz Černelavec? Zakaj je temu tako?

šandor (nepreverjen)

Ob napovedi ,da bodo Exspano odprli aprila so v dveh dneh turisti in gosti rezervirali vse možne kapacitete za prenočitev v Murski in Moravskih toplicah .

Drvarnica (nepreverjen)

Ge san siguren ,ka ta drvarnica nede duze kak 10 let obratovala...isti konec de kak ribiski dom ostarija....tu nega prihodnosti

rafael (nepreverjen)

BO LOKAL A KAJ KO PA SOBOČANCI NO NEKATERI NE UPAJO IT PET EVROV ZAPRAVIT KER JAMRAJO KAKO JE VSE DRAGO

kadrovnik (nepreverjen)

Kaj vam pa je!! .... vsi predvideni za expano so so že parkirani v eni drugi inštituciji in se samo čaka, da se jih "preloži" v expano. In jasno, vsi so povezani z povezanimi na različne načine. Zato pa so in bodo razpisi do podrobnosti ukrojeni na kožo kandidata. Če piše 7 mesecev , 3 dni in 5 ur izkušenj, je samo takšen lahko sprejet, ki ima 7m 3d in 5h izkušenj, pa pika!!
Vsi po vrsti so pa odlično turistično izobraženi in izkušeni.... ja, pa ja!!

butalec (nepreverjen)

Evo vam pogoji, pa se prijavite!!!

Kontaktna oseba delodajalca za kandidate kontaktna oseba: NOVAK TINE telefon: 070 500617 el. naslov: [email protected]
Naziv delovnega mesta oziroma dela STROKOVNI SODELAVEC VI - M/Ž
Opis del in nalog VODENJE IN ORGANIZIRANJE DELA V RAZSTAVNIH PROSTORIH PAVILJONA EXPANO, ŠTUDIJA PRIHODOV IN ODHODOV OBISKOVALCEV. INFORMIRANJE OBISKOVALCEV GLEDE VSEBIN, KI JIH NUDI PAVILJON. VODENJE SKUPINSKIH IN INDIVIDUALNIH OGLEDOV PO RAZSTAVI. ZAGOTAVLJANJE FLUKTUACIJE GOSTOV PO RAZSTAVI OB VEČJIH OBISKIH. PRIPRAVA IN IZVEDBA RAZLIČNIH POUČNIH IN ZABAVNIH AKTIVNOSTI ZA OBISKOVALCE PAVILJONA. SKRB ZA ANIMACIJO IN VARNOST OTROK V PAVILJONU. PRODAJA VSTOPNIC ZA RAZSTAVO V PAVILJONU. SKRB ZA VARNOST OPREME, STVARI OBISKOVALCEV IN DELAVCEV PAVILJONA. SKRB ZA RED, ČISTOČO IN UREJENOST V NOTRANJOSTI POSLOVNIH PROSTOROV. O PRAVLJA DRUGA DELA PO NAVODILIH VODSTVA ZAVODA V SKLADU S PREDPISI.

Izobrazba višješolska (prejšnja), višja strokovna
Alternativna izobrazba visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.

Lets go!!!!!!

radenčar (nepreverjen)

Gremo malo nazaj za kakšno leto ali dve. Govorilo se je, da je država podarila to zadevo Pomurju. Vedno se je ponavljalo, da gre za razvoj Pomurja. In potem je naenkrta vse skupaj prevzela in vodila Mestna občina Murska Sobota. OK. Če se res toliko povdarja, da gre za Pomursko zadevo širšega pomena in je tudi država svoje primaknila zraven potem naj se tudi zaposlene poišče iz POMURJA. Iz različnih koncev desnega in levega brega Mure. Vse bolj pa postaja očitno, da je to projekt Prekmurja. OK. Super. Naj bo. Ampak potem vas lepo prosim ne govorte, da je to promocijska zadeva za Pomurje ampak za Prekmurje in ne vlečte več ljudi za nos.

/ (nepreverjen)

to je samo politična drvarnica z namenom vleči plače posameznikom. turisti za svoj denar nekaj pričakujejo od ponudnikov! ko greš na dopust si želiš doživetja, novih izkušenj, nepozabnih trenutkov, avtentično in avtohtono ponudbo lokalnega okolja - tipično prekmurske reči bi morale biti notri, da bi potencialnim obiskovalcem lahko nudile pristno izkušnjo. kar so pa dejansko postavili in opisujejo, pa se sliši popolnoma generično in nezanimivo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice