Drzna investicija v pomursko turistično atrakcijo se je povrnila.

Gradnja razglednega stolpa Vinarium se je izkazala za zadetek v polno. Celotna naložba je bila težka 1.700.000 evrov, pri čemer je sofinancerski delež evropskih sredstev znašal 950.000 evrov.

Stolp, v katerem gostje lahko uživajo v razgledu na štiri države, je Lendavo postavil na turistični zemljevid. Do danes ga je obiskalo že 340.000 obiskovalcev, s čimer se je naložba že povrnila.

Ob tem so ravno 1. maja zabeležili največji obisk doslej, prodanih je namreč bilo kar 2.121 vstopnic. Več o izjemno uspešni pridobitvi pomurskega turizma pa v video posnetku: 

Spletni medij Sobotainfo.com sodeluje v projektu TV IDEA, ki je sofinanciran s strani Generalnega direktorata za komuniciranje Evropskega parlamenta. Tako bomo v naslednjem obdobju objavljali prispevke na temo prihajajočih evropskih volitev, vplivu Evropske unije na naša vsakdanja življenja ter vlogi Evropskega parlamenta v institucionalnem okvirju EU.

Na evropskih volitvah, ki bodo potekale med 23. in 26. majem, bo volilno pravico imelo okrog 360 milijonov državljanov. Z udeležbo na volitvah soodločate, v kateri smeri bo delovala evropska politika v naslednjih petih letih. V namen sprotnega obveščanja o evropskih volitvah je bila vzpostavljena spletna platforma Tokrat grem volit.

Z vpisom na spletno stran tokratgremvolit.eu boste obveščeni o pomembnih informacijah, povezanih z volitvami, obenem pa lahko s pomočjo platforme na volišča pozovete tudi sorodnike in znance. Vsi tisti, ki se želijo aktivneje vključiti v projekt, lahko takšno možnost izberejo ob vpisu na stran.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Grsts (nepreverjen)

Kak pa kaj Expano, poka po šivih ? Notranjost seveda...

egrgreg (nepreverjen)

ge ste zdaj vsi pametnjakoviče kak ste trenutno pri expanoje?

Što de tau železo na brejge odo glejdat itd? Turistof se trga na tun brejge trga.

Vrag (nepreverjen)

Kaj to lendavsko sranje po sobita info vlačite....to naj skupaj z horvatom ornani spakirajo

vrak ti mater (nepreverjen)

malo se umiri, pa ne žali drugih!

In reply to by Vrag (nepreverjen)

Starejše novice