Tudi v Pomurju Airbnb ponuja obilo zanimivih prenočišč. Preverili smo nekaj najbolj izstopajočih.

Spletna platforma Airbnb, namenjena oddajanju sob, stanovanj in celo celih hiš v kratkotrajni najem, hitro postaja glavni pripomoček turistov in popotnikov pri iskanju prenočišča. Njena priljubljenost s pestrostjo ponudbo raste tudi v Pomurju. Izbira nočitev in število najemodajalcev v regiji sta se v zadnjih mesecih močno povečala in tudi cenovni razpon ponudbe je danes precejšen. 

V preteklih objavah smo si ogledali že najdražje oziroma najbolj luksuzne ter cenovno najdostopnejše nastanitve v regiji, tokrat pa smo pobrskali še po najbolj izstopajočih ali najzanimivejših prenočiščih. In nismo bili razočarani. V Pomurju lahko čas zavrtite nazaj, oddih poiščete sredi vinogradov ter spite kot graščak ali celo kot hobit – pod zemljo.

Počitniška koča

V Iljaševcih oziroma Križevcih pri Ljutomeru k obisku vabi lesena počitniška koča. V majhni, domiselno opremljeni hišici se nahaja enoposteljna soba na 55 kvadratnih metrih s kopalnico, ki sprejme dva gosta. Nudi še jacuzzi in IR savno, njena posebnost pa je edinstveno oblikovana streha.

Počitniška koča

Za ljubitelje rustike in vse, ki iščejo umik oziroma večjo mero zasebnosti, je tukaj idilična počitniška koča na Kukeču. Stoji na vrhu griča, obdana z gozdom in 20.000 kvadratnimi metri s travniki posejane zasebne posesti. S kar petimi spalnicami na skupno 251 kvadratnih metrih lahko prenoči 15 gostov. Na voljo je 13 postelj. 

Nastanitev očara predvsem s tradicionalno notranjo opremo. Glavno poslopje, ki šteje 150 let, v celoti sloni na lesenih tramovih, tradicionalno ometanih z blatom, v skladu s takratnimi arhitekturnimi standardi na podeželju. Za osvežitev in zabavo skrbi zunanji bazen v izmeri 32 kvadratnih metrov. 

Zemljanka

Če vas zanima, kako živijo hobiti na Šajerskem, poskusite Apartma Zemljanka na Šafarskem. Prostore, prekrite z zemljo, zaznamujejo povsem naravni materiali, predvsem les in glina. Ročno izdelane kose opreme prežema kreativnost in ljubezen do narave, poseben pečat pa objektu dajejo še bližnji bio nasadi jablan in borovnic. Oaza miru z dvema posteljama in eno kopalnico sprejme štiri goste. 

Vintage apartma

Prisegate na čar preteklosti? Potem vas v Gornji Radgoni čaka ličen apartma v vintage stilu, ki ga je okusno opremila notranja oblikovalka. Stanovanje na 110 kvadratnih metrih premore tri spalnice, štiri postelje in eno kopalnico, sprejme pa osem gostov. 

Grad

Spite lahko tudi kot pravi graščak. Pri Gradu namestitev ponuja graščina na vulkanskih kamninah, obkrožena s stoletja starimi drevesi. Cena vam ob sami nastanitvi prinaša tudi vodeni ogled gradu, obisk vinske kleti in brezplačen najem kolesa.

Glamping - vinograd

Mir in idilo lahko poiščete še sredi vinogradov v Ivanjkovcih. Tamkajšnji glamping združuje najboljše obeh svetov – udobje hotela in pristen stik z naravo, značilen za kampiranje. Naravni materiali mobilni hišici dajejo toplino, z lesene terase pa se odpira osupljiv razgled na bližnje trte. Enoposteljna hišica s kopalnico sprejme dva gosta.

Secret wellness

Skriti wellness v Bodoncih medtem ob prenočitvi poskrbi še popolno doživetje wellnessa za celotno družino. Ponuja namreč sproščujoče savne in bazen ter prijetno, senčno teraso. Kapaciteta znaša šest oseb.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
BG exYU (nepreverjen)

Odlična kuća Julija preporuke

NS ex Yu (nepreverjen)

Dobro je i vino

In reply to by BG exYU (nepreverjen)

Starejše novice