Za vse, ki se po celem letu pridnega dela le s težavo odklopijo in zares sprostijo, je bil adrenalinski začetek poletja v Termah 3000 kot nalašč.

Poletje je čas oddiha, počitka in zabave, v Sava Hotels & Resorts pa so ga sklenili začeti z dozo adrenalina.

V vodnem parku Terme 3000 v Moravskih Toplicah je minulo soboto z akrobatskim letalom pod nebo poletel Prekmurec Peter Podlunšek, prvi slovenski pilot, ki je nastopal v svetovnem prvenstvu Red Bull Air Race

V zraku je izvajal dih jemajoče akrobacije, predstavi pa je sledila še celodnevna zabava z DJ-jem ter žrebanje glavne nagrade poletne nagradne igre. 

Bilo je torej razburljivo in zanimivo, ob koncu programa pa je Peter Podlunšek bil na voljo tudi za fotografiranje in avtograme. Več pa v fotogaleriji.
 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hgjhg (nepreverjen)

wah kelko lujde

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Kje so zdaj tiste velike množice turistov, ki ste jih z " najboljšim pilotom na svetu " obljubljali in v to sranje zmetali 580.000 evrov ? Bo za to sranje kdo kdaj odgovarjal ?

gggg (nepreverjen)

znan ka ste nesposobne ali če že slike gor nagalaš te jih bar obrne ka mo kaj vido... rejsan nemren vrvate kak ste nesposobne rejsan.. vejpa čijste osnove

Hahah (nepreverjen)

Dozo adrenalina dobiš kda karte kupeš na recepcije. Če bi še bilau tlko vredno.

gggg (nepreverjen)

kak te nej namakanje z avstrijskimi penzionistame pa je ja vrejdno 16€ na osebo.

In reply to by Hahah (nepreverjen)

bb11 (nepreverjen)

4je smo se šli kaupat. 65€ san plačo. Maliva sta ščela lučke. Saka 2,5€. Z ženo pa sva še šla na burger pa pijvo. 100€ san bujo taka me še zaj glava bolij pa nejsan glih škrtlave ale ka je pa vijšek je pa vijšek. Več nejden nikdar. Vivat pa z cejnof ide za njime lekar je že tudi 13€ na osebo pa majo 1 zunanji bazen.. lekar de trbelo nazaj v soboto se odite kaupat pa če praf se ti kurac skrije kda not skočeš kak je mrzlo.

Cinca Marinca (nepreverjen)

Se strinjam bb1. Namesto v Podlunška bi raje vložili v obnovo bazenov in pripadajoče infrastrukture.
Daleč na prvem mestu neurejenosti pa so Terme Lendava. Dobiti karto na blagajni je prva umetnost - štrije smo po izjavi blaganičarke že gužva, uboga študentka je imela težave tudi z matematiko, nepokošena trava, višek vsega pa nagnusno umazani bazen s toplo vodo (zunanji), umazanija se vleče po tleh bazena.
Poglavje za sebe pa so reševalci iz vode. Vsi trije na istem mestu ob plavalnem bazenu, 100% skoncentrirani na svoje mobitele (kaj so delali ne vem, eden je sigurno poslušal nekakšen hrvaški hit, ker je glasno prepeval (mimo).
Torej, Terme Lendava - NIKOLI VEČ!
Da pa ne bom samo kritiziral, hrana v restavraciji je bila odlična!!!

Starejše novice