Bled je kraj počitniških presežkov!

NAGRADNA IGRA: Obiščite prenovljen Hotel Park na obali enega najlepših jezer na svetu

Ko Slovenci pomislimo na Bled, se nam zdi, da ga vsi poznamo, a v resnici to ne pomeni, da smo že  obiskali prav vse kotičke, ki jih z okolico ponuja. Večina Bled dojema kot izletniški kotiček za en dan, v resnici pa je ta alpski biser pravi kraj za popoln večdnevni odklop

Bled je veliko več kot le jezero z otočkom in gradom. Je izvrstno izhodišče za ljubitelje hribov in kolesarjenja, ponuja pa še nešteto drugih možnosti za aktivnosti v naravi, na svežem zraku. Največji slovenski alpski biser namreč leži na robu Triglavskega narodnega parka ter tako združuje dva izredno pomembna elementa narave – vodo in gozd. Prav ti dve naravni danosti sta bili ključno vodilo tudi pri prenovi največjega hotela na Bledu, Hotela Park, ki stoji na obali Blejskega jezera in že ob vstopu ponuja dih jemajoče razglede na lepoto alpskega bisera in vas s tem takoj opomni, da ste na oddihu. 

Največji hotel na Bledu je s prenovo dobil zgodbo o vodi in gozdu, ki si jo zasluži.

V kombinaciji z urbano eleganco, udobjem, trajnostnimi elementi ter mislijo na dobro počutje in zdravje gostov, sta tako voda kot tudi gozd ujeta tudi v hotelske sobe, saj blagodejno delujeta na zdravje in počutje, pomirjata, sproščata, pripomoreta k umiritvi in navdajata z energijo.

Sobe s tematiko vode v Hotelu Park so pomirjujoče modre, z valovitimi elementi in stenskimi poslikavami vode.

Voda in gozd vas spremljata tudi v hotelskih sobah

Polovica sob v Hotelu Park, ki ima razgled na Blejsko jezero, je posvečena vodi. Sobe s tematiko vode so pomirjujoče modre, z valovitimi elementi in stenskimi poslikavami vode. Druga polovica sob v Hotelu Park, ki gleda proti parku z mogočnimi drevesi; med njimi so platane, hrasti, tise, smreke in javorji, ki stojijo tam že več kot 40 let; pa je posvečena gozdu. Sobe so pomirjujoče zelene, podobe gozda in dreves nas pozdravljajo iz stenskih poslikav, pogled skozi okno pa se zazre v zeleno. Sobe so oblečene v smrekov les, ki porašča tudi bližnjo planoto Pokljuka, smreka pa po starodavnem ljudskem prepričanju velja za drevo, ki lahko prevzame človekovo bolezen.

Harmonija narave se nadaljuje v wellness centru Spa Park  

Tako kot skozi celoten hotel, boste tudi v hotelskem wellness centru Spa Park na vsakem koraku začutili harmonijo narave, harmonijo vode in gozda. Medtem ko se boste vi prepustili njunemu pomirjujočemu objemu, bodo strokovnjaki v Spa Park poskrbeli, da se boste ob različnih masažah, kopelih in razstrupljevalnih programih, sprostili in umirili. Tudi v tretmaje so vpletli zgodbo vode in gozda z uporabo izključno slovenskih izdelkov, saj želijo gostom pričarati pravo lokalno doživetje. Za piko na i pa v Spa Parku najdete še plavalni bazen in savne, oboje z najlepšimi panoramskimi razgledi na naravne lepote slovenskega bisera pod Alpami. 

Potopite se v panoramske razglede, ki se vam ponujajo med kopanjem v prenovljenem bazenu v Spa Park.

Kulinarika vredna priznanja Michelin, vinska fontana in legendarna kremšnita

Ne le notranji mir, za nepozabno doživetje na oddihu, je po mnenju mnogih potrebna tudi dobra hrana, in te na Bledu in okolici ne manjka. Lokalne sestavine in ustvarjalnost lokalnih kuharskih šefov so dosegle celo Michelinove ocenjevalce. Chef Simon Bertoncelj, glavni chef restavracije Julijana, ki sestavlja jedilnike v Sava Hotelih Bled, tudi v Hotelu Park, se lahko pohvali z nagrado The Michelin Plate za sveže surovine, skrbno pripravljen in dober obrok. Posebna poslastica za vse zaljubljene kulinarične navdušence je zagotovo romantična večerja na terasi vaše suite v Hotelu Park, ki jo na vašo željo pripravi sam chef Bertoncelj, ljubitelji žlahtne kapljice pa se boste razveselili tudi vinske fontane, kjer so za vas zbrana vina iz različnih vinorodnih okolišev Slovenije. Za piko na i si privoščite še Originalno blejsko kremno rezino in vaša kulinarična izkušnja na Bledu bo popolna!

Chef Simon Bertoncelj, ki sestavlja jedilnike v Sava Hotelih Bled, se lahko pohvali z nagrado The Michelin Plate.

Po globokem vdihu harmonije narave in lokalno obarvanem kulinaričnem razvajanju, boste polni sveže energije in pripravljeni na to, da še sami odkrijete skrivnosti Bleda. In kako lahko zgodbi vode in gozda pristno doživite tudi izven hotela? V avli hotela si v vodni fontani v stekleničke natočite naravno alpsko pitno vodo, s katero si boste takoj izboljšali vaše počutje, pripomogli k boljšemu zdravju, se revitalizirali in regenerirali in že ste pripravljeni, da doživetje Bleda iz Hotela Park nadaljujete v naravi!

V avli Hotela Park si v vodni fontani v stekleničke lahko natočite naravno alpsko pitno vodo, s katero se lahko okrepčate tudi kjerkoli v hotelu.

Načinov, kako se popolnoma odklopiti od skrbi na Bledu, je torej veliko. Zaupajte nam, kateri  je vaš najljubši in sodelujte v nagradni igri, v kateri lahko osvojite družinske počitnice v prenovljenem Hotelu Park na obali enega najlepših jezer na svetu!
 

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice