To so pomurski ponudniki, ki se predstavljajo na osrednji turistični prireditvi v regiji.

V Ljubljani od minule srede pa do jutri poteka sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpa-Adria, ki ponuja vse, kar potrebujemo za dober oddih. V sedmih dvoranah Gospodarskega razstavišča se bo predstavilo skupno več kot 500 ponudnikov iz Slovenije in tujine. 

Že 31. sejem Alpe-Adria v ospredje postavlja zeleni in aktivni turizem, kamping in karavaning ter trajnostno Slovenijo, na sejmišču v prestolnici pa se predstavljajo tudi pomurski ponudniki.

Med drugimi našo turistično ponudbo tam zastopajo paviljon Expano, Doživljajski park Vulkanija, Bioterme Mala Nedelja, Panonska vas, Lovenjakov dvor, Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, pa tudi letošnje svetovno prvenstvo Hot Air Balloons2020, ki bo nebo nad Pomurjem zapolnilo z več kot sto baloni iz vsega sveta. 

Nekaj utrinkov z osrednje turistične prireditve v regiji smo za vas zbrali v fotogaleriji.

Zeleni turizem in Slovenija kot trajnostna destinacija

Po uradnem odprtju, ki ga je opravil gospodarski minister Zdravko Počivalšek, so že podelili nagrado jakob za odličnost in kakovost v turizmu. To so tokrat prejeli Gradovi Posavja.

Na sejmišču k udeležbi vabijo številne okrogle mize, posveti, potopisna predavanja in podobno, predstavlja pa se tudi devet prodajalcev počitniških vozil.

Ob dogodku sicer potekata še pester spremljevalni program in prireditev Sejmi okusov. Razstavljavci bodo predstavili aktualne smernice v gostinstvu in hotelirstvu ter spregovorili o tehnoloških inovacijah.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice