Foto: ndbeltinci.net
V Beltincih bodo v spomladanski del sezone kot kaže krenili v precej spremenjeni zasedbi. "Žute" so namreč zapustili že štirje igralci, novinec je za zdaj eden.

Beltinci so minuli teden pod vodstvom Zlatka Gaborja začeli s pripravami na spomladanski del prvenstva. Med tistimi, ki v prihodnje ne bodo več igrali v beltinškem športnem parku so štirje igralci, ki so imeli v minulih sezonah precej vidno vlogo.

Od žutega dresa so se poslovili Luka Ciglarič, Jernej Trstenjak, Mitja Kosi in Timotej Pavel. Vsi ti so bili del lanske šampionske ekipe, ki se je iz tretje prebila v drugo ligo.

Luka Ciglarič je za Beltince odigral 33 tekem na katerih se je kar 17-krat vpisal med strelce in bil eden izmed najboljših posameznikov. Kje bo nadaljeval kariero še ni znano. "Hvala za prekrasni in nepozabni dve leti v 'žutem' dresu. Včasih je potrebno stopiti korak nazaj, da potem lahko stopiš dva koraka naprej. Vedno boste del mojega srca," je ob slovesu za spletno stran kluba povedal Ciglarič.

Jernej Trstenjak je v dresu Beltinec odigral 46 tekem, ob tem pa dosegel dvanajst zadetkov. V jesenskem delu prvenstva je bil s sedmimi zadetki tudi najboljši strelec ekipe, kariero pa bo nadaljeval v avstrijskem Bad Radkersburgu.

Med tistimi, ki se poslavljajo od Beltinec je tudi branilec Mitja Kosi, ki je v bil član kluba od poletja 2015. V treh sezonah in pol je v Beltincih je dvakrat osvojil tretjeligaško trofejo in se lansko poletje na vrhuncu kariere veselil še uvrstitve v Drugo ligo. Za Beltince je skupno zbral 71 prvenstvenih nastopov in se sedemkrat vpisal med strelce.

Timotej Pavel je bil za kapetanom Jernejem Tkalcem član Žutih z najdaljšim stažem v Športnem parku. V Beltincih je preživel sedem let, v tem času pa je zbral 66 prvenstvenih nastopov in dosegel dva zadetka.

Medtem pa je znan tudi prvi novinec v Beltincih. To je Tim Golob, ki se najbolje znajde na mestu zadnjega veznega igralca. Nogometno pot je začel v Mariboru, nato pa igral v mlajših selekcijah Aluminija. Doslej je nosil dres Drave, Fužinarja in nazadnje Rogaške, od koder se tudi seli v Beltince. V drugi slovenski nogometni ligi je odigral 61 tekem in se enkrat vpisal med strelce.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bar (nepreverjen)

Zaj še pa Gabor naj odide,pa de mer doma

Marko - markec (nepreverjen)

Denarja ni in ne bo in te ti dečki kaj se imajo za velike profesionalce samo denar iščejo, jebeš takše "nogometaše".
Vodilni v klubu pa tudi svojemi deli niso kos. V Beltincih ste imeli nogomet za časa Ketlerja 1. liga po tistem pa je vse vrag vzel. Zakaj so se pa silili v 2 ligo ? če ni denarja pa ne nogometašev.
Sicer pa so potrebne v Slovenskem nogometu velike spremembe. Amaterskega nogometa več nega pa bi moral biti
zdaj pa samo vsi ti kao nogometaši denar čakajo. Namesto ka bi klub vlagal več denarja za malo deco ka bi rada špilala to nej ampak še starši morajo dobro plačati če otroci hočejo nogomet igrati. NAROBE SVET.

Starejše novice