Nogometaši Mure so v torek znova, v skladu s pravili Evropske nogometne zveze, prestali testiranje na novi koronavirus.

Muraši so v torek že četrtič v manj kot mesecu dni opravili obvezno testiranje na koronavirus. Spomnimo, podoben postopek so morali prestati pred obračunom z estonskim Nomme Kalju oziroma pred odhodom v Talin, ko je bil dvoboj prestavljen v Budimpešto, pa še pred odhodom v Budimpešto.

Vse od prvega testiranja, ko so rezultati pokazali, da je ene izmed Murašev pozitiven, pa so vsi nogometaši bili na testiranjih negativni. Tako je bilo pred dvobojem z danskim AGF Aargus, kakor tudi nazadnje včeraj, pred dvobojem z Nizozemkim PSV-jem.

Muraši tako lahko v celotni zasedbi in brez preglavic naskakujejo napredovanje v 'playoff' kvalifikacij za Ligo Evropa. PSV iz Eindhovna bodo skušali presenetiti jutri ob 19.00 v Fazaneriji.
 

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Risto Kubura (nepreverjen)

Povečali število zaposlenih, čakalne dobe pa so se povečale za 3 mesece. KDO TO LAHKO RAZUME, to je fenomen slovenskega zdravstva, po takem sta prej sedela 2 brez dela sedaj pa sedijo 3 brez dela, do zdravnika pa ne moreš priti. Sramota je da zdravstvo koristi ta virus kot izgovor za nedelo, ampak to še ni vse še dobre dodatke k plači dobijo za tako nedelo. Pa jebenti je tu kaki nadzor ali pa res delajo kar hočejo, zdravstvo pa vsi predobro plačujemo.

Slom (nepreverjen)

si zamešal temo prijatelju stari

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Zuzu (nepreverjen)

Seveda je zamešal temo, če je pa zdrogiran ko opica

In reply to by Slom (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Tij si se gnes zmero vročino, ali si že od rojstva tak betežen?
Malo se pozanimaj kelko nešče od minimaca plača državi (cca. 200€ davka), pa kelko nešče z 3.000€ plače (cca. 1200€ davka).
Ka sploj ne gucimo o ton kelko bi Pogacar mogo placati ce bi zivo v Sloveniji in nek v Monace.
Pametno ka tan zivi, ka z placanin davkon ne podpira taksne butle kak si ti z temi tvojimi primitivnimi šank komentari.

In reply to by Zuzu (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

konju jedan pijani

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Kako ste vi Muraši težki. Me zanima koliko se vas bo javilo jutri po današnji tekmi streznitve, ko boste pristali na realnih tleh.

Vipko
Truplo

Kakšna streznitev? Morda, če izgubijo z 0 : 5 ali višje. Vse ostalo ne bo slabo. PSV Eindhoven je večkratni udeleženec lige prvakov, izhaja iz države, katera je bila kar dvakrat finalist svetovnega prvenstva, nekajkrat v vrhu evropskega prvenstva... Morda so zadnja leta malce "popustili"... pa vseeno. In kje smo mi? In predvsem, kako visoko in kvalitetno kotira naše prvenstvo in koliko denarja se obrača pri nas v primerjavi z nizozemsko ligo?
Kot bi primerjal...?
Kje je prenos?

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

AAAAAAAAA (nepreverjen)

Truplo Tak se pametnoga delaš pa spitavleš ge je prenos rejsan si bougi.

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Bouge san zatou, ka san fčeraj tak hitro prejk računalneka nej najšo. Gnes niti isko, naslono san se na kakšnoga normalnoga, štere me tou brez neverjetnoga pametovanja povej... Pač pomaga človeke, če lejko, če nej, ga pistij na mejre. Tij ne spadaš nikan od naštetoga.
Tak, "Gospoud oproste njeme, vaček pa je puno podobneh trotlenov v tvojon kraljestve!"

In reply to by AAAAAAAAA (nepreverjen)

njiva

Ka ste pa pametni,pa tudi če nan dajo 10 falatov,pa ka?Mura je svoje že s ten,ka smo v evropo prišli dokazala,ka se dela dobro in kvalitetno in da zna Šimundža tudi z temi mladimi igralci napraviti dobroga igralca.
Ne pozabite,ka ste nekateri pisali;te nan dajo 5 falatov,pa Arhaus nan da 5 falatov in ka je bilo?To so se načiše tekme od prevenstva in tu leko zmaga tudi slabši bokšoga.Samo tako naprej Mura,mi zvesti navijači smo z vami,samo hrabro in borbeno v tekmo.
3,4 Mura

afta he (nepreverjen)

Seveda je Mura svoje dosegla in presegla. Današnja tekma je nagrada za do sedaj. Lahko pa tudi presenetimo. DA bi vsaj. Ampak realno njihov najslabše plačani nogometaš ima letno plačo višjo kakor je celoten murin proračun.

In reply to by njiva

Crni vrag (nepreverjen)

Mura gnes pajdo prej caste nega mekica

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice