Gorazd Žilavec je izpolnil stavo iz akcije Tribune bojo pune na zadnjem štajersko-prekmurskem derbiju. Za navijače Maribora je v vijoličastem dresu pekel hamburgerje.

Danes je na sporedu nov štajersko-prekmurski derbi med Mariborom in Muro v polfinalu Pokala Slovenije. Zadnji prvenstveni obračun Mariborčanov in Prekmurcev je zaznamovala stava navijača Mure Gorazda Žilavca in navijača Maribora Matjaža Šalamuna Šalce. Ker je Žilavec stavo izgubil, je moral na ploščadi vzhodne tribune Ljudskega vrta prirediti pravi piknik za mariborske navijače.

Žilavec je pekel hamburgerje in z njimi nahranil mariborske navijače, ki so rade volje sprejeli izpolnitev Prekmurčeve stave. Kako je bilo na pikniku v Ljudskem vrtu, si oglejte v video posnetku.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MALO MORGEN (nepreverjen)

Ma figo jezgubil, kaj se ti g.Žilavec norčuješ iz Prekmurcev...Navijačev mure je bilo krepko čez 2000...Halo že vnaprej dogovorjen scenarij...Žilavec prodana duša....

feri11 (nepreverjen)

Žilavec se za promocijo pa pejneze potejgne v r.t sakomi, ka mijmo prijde... Točno tak, odana zafnana dujša!

In reply to by MALO MORGEN (nepreverjen)

Zgodovina (nepreverjen)

V bistvi sta oba zgubila stavo, ker ce se praf spomnen je bila stava Zilavca ka de murasov vec kak 1500, mariborcanov pa nej vec kak 6500. Na konce je bilo murasov prejk 2000, mariborcanov pa tudi prejk 8000. Taka je nej glij jasno sto je dobo stavo...

In reply to by MALO MORGEN (nepreverjen)

Xxx1 (nepreverjen)

Pa zdaj so bar štajarci jeli dober hamburger

Murin dres (nepreverjen)

Ge mas murin dres zilavec????

fff (nepreverjen)

pa ka se đaučete? de pa zaj prišo Šalca v Soboto, pa de un na Fazanerije peko v murinon drese. vse to skup je samo ena velko promocija, nika slaboga, kvečjeme ODLIČNO!!!

Zgodovina (nepreverjen)

Problem je ka eni primitivneže tou ne razmijo, pa mislijo ka more biti samo rivalstvo med klubi in nobenoga heca pa pajdašije.

In reply to by fff (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Tako je! Hec mora biti, rivalstvo tudi, vse pa na nekem kulturnem nivoju.

Zakaj lahko pri košarki sedijo več ali manj navijači obeh klubov skupaj, tu pa jih je potrebno ločiti in še v neke kletke zapirati? Bodo take rezmere en dan... tudi pri nogometu? Upajmo, da se en dan to uresniči, kajti dandanes marsikdo niti ne gre na tekmo poslušat preklinjanje brez razloga, šakarsko nakladanje in šimfanje...!

In reply to by fff (nepreverjen)

bridki (nepreverjen)

G. Žilavec je nej pravi čisto pravi Muraš. On je bole priložnostni navijač. Razen ka je Sobočanec še ne pomeni, ka je navijač Mure. Če bi bil pravi bi z Murinin dreson delo hamburgere, tak pa se je samo v rit vlejko štajercon.

- (nepreverjen)

pa ka ti resno ne razmeš zakoj je bil v mariborovon drese? TAKŠA JE STAVA BIJLA!!!!!!!! STAVA!!!! šalca de pa na Fazanerije peko v MURINON DRESE!!!! tak ka ne pijše neka na pamet

In reply to by bridki (nepreverjen)

Starejše novice