Akcija Mi smo Mura je tik pred vrhuncem. Tekma brez gledalcev s Tabor Sežano bo šla v zgodovino!

Nogometno navdušenje v Pomurju se po odličnih rezultatih Murašev skladno z akcijo MI SMO MURA bliža vrhuncu. Terase so bile polne, igralci pa so na krilih edinstvene podpore zabeležili dve zmagi in si priigrali veliki finale Pokala Slovenije.

Čarno-bejla evforija je zavzela tudi druge konce Slovenije, o čemer priča zadnja pridružena čarno-bejla oštarija v Kočevju. 

Blizu prodaje 10.000 vstopnic

Iz dneva v dan za zbirateljske vstopnice za prvo domačo tekmo brez gledalcev dežujejo tudi naročila iz vse Evrope. Hrvaška, Nemčija, Rusija, Ukrajina, Velika Britanija, Avstrija, Belgija in številne druge države so se vpisale na seznam čarno-bejlih privržencev. 

Zvestobo, številčnost in ljubezen navijačev Mure dokazuje dejstvo, da se število prodanih vstopnic približuje petmestnemu številu.

Jutri bodo tako čarno-bejli nogometaši kljub dejstvu, da bo tekma odigrana brez prisotnosti gledalcev, igrali tekmo za katero je bilo prodanih največ vstopnic v zgodovini nogometa v Murski Soboti.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vstopniček (nepreverjen)

Odlično! Bravo! Čestitke! In še mnogo uspehov.

Makari Igor (nepreverjen)

Bravo vodstvu NŠ Mure za izvrstno idejo, promocijo in še čestitke vsem, ki podpirajo ta projekt z nakupom vstopnic. Kot bi rekel Katanec "kapo dol dečki".

Gnom (nepreverjen)

To murino vodstvo , trener in seveda vsi drugi v klubu , so dokaz Da brez samohvale ter trdim delom lahko dalec prides, par let nazaj noben od nas niti sanjal ni da bomo imeli Muro zopet v vrhu lige, res si zasluzijo vso podporo v teh tezkih casih.

amigos (nepreverjen)

predlagam, da to postane standarad in je vska tekma vedno brez gledacev, saj se tako najvec vstopnic proda. in se izgredov ni.

Busybee (nepreverjen)

Df smrdljivko pa v jok.....

12 (nepreverjen)

Dobra marketinska poteza

keeway (nepreverjen)

Bo kje prenos tekme?

Le (nepreverjen)

Planet TV 2

In reply to by keeway (nepreverjen)

blek gringo (nepreverjen)

pa tudi na sportklubu - keri ga ma.

In reply to by keeway (nepreverjen)

Starejše novice