Krajši dežni osvežitvi navkljub je tudi drugi festivalski dan največje športne prireditve v Pomurju bil športno zelo pester.

Ekipe so se tako pomerile v nogometnem turnirju na milnici, veteranskem nogometnem turnirju in v turnirju v odbojki na mivki za ženske dvojice, potekalo pa je tudi tekmovanje v disk golf igrah.

Zaigrali tako na milnici kot na mivki

Največjo pozornost je kot že vsako leto požel nogometni turnir na milnici. Ekipe so se na mokri in spolzki podlagi odlično borile za najboljša mesta. In ta so zasedle ekipa Murke, ki se je zavihtela na prvo mesto, ekipa Bacardi bar na drugem mestu, tretjeuvrščena ekipa Veterani ter ekipa Hotiza, ki je pristala na četrtem mestu. 

Veterani so se podali v boj za najboljša mesta v nogometnem turnirju. Izmed vseh sodelujočih ekip je prvo mesto zasedla ekipa NK Ižakovci, drugo ekipa NK Dokležovje, tretje pa ekipa NK Črenšovci. 

Zabaval tudi disk golf

Nedavno pa se je v Pomurju pojavil tudi disk golf. In seveda se je tekmovanje v disk golf igrah odvilo tudi na Pomurskem športnem festivalu. Tekmovalci so tekmovali v dveh disciplinah, in sicer v metih s krajše (putting) ter metih z daljše (park it) razdalje. 

V prvi disciplini je bil najboljši Roman Prša, za njim pa sta se razvrstila Marko Karoli in Milan Matjašec. V disciplini park it pa je naziv najboljšega tekmovalca pripadel Sašu Mertuku, drugi je bil Maj Matjašec, tretji pa Janez Pozderec.

Sreda nudi kar štiri športne aktivnosti ter aktivnosti za najmlajše 

Sreda je že tradicionalno dan, ko se na Pomurskem športnem festivalu odvije košarkarski turnir 3x3 in metanje trojk. Ob tem pa bodo danes potekali še turnir v človeškem namiznem nogometu, odbojki na mivki za mešane trojke U15 ter futsal (3 vs. 3). 

Poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše obiskovalce, saj za njih aktivnosti pripravlja Bumerang Sreče, na voljo pa jim bodo še napihljiva igrala. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice