Foto: Mediaspeed
Na spletni strani NK Maribor so potrdili, da Zlatko Zahovič več ni športni direktor kluba.

Športni direktor Nogometnega kluba Maribor Zlatko Zahović, ki je opravljal to funkcijo od leta 2007 se uradno poslavlja, danes so se v klubu sporazumno razšli.

Sklep je bil sprejet na njegovo pobudo in danes so s podpisom sporazuma končali dolgoletno sodelovanje. Zahović je imel pogodbo do leta 2024, neuradno pa naj bi prejemal mesečno plačo okoli 25 tisoč evrov. 

Nogometni klub Maribora se je na svoji spletni strani Zlatku Zahoviču zahvalil »za vijol'čne trenutke, za njegov neprecenljiv prispevek v vlogi snovalca kadrovske politike pri zbiranju trofej na slovenskem prizorišču in postavljanju novih mejnikov v evropskem tekmovanju, ki so utrdili Maribor na mednarodnem nogometnem zemljevidu ter mu želimo vso srečo in veliko uspehov na nadaljnji poklicni ter življenjski poti.«

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Svetlana Maka… (nepreverjen)

kakšen lepi postaven fant je na sliki
Jaz bi mu dala lubčka pa čeprav bi imela corona virus

Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

Astronomske plače v zloveniji, že pa!
En delavec za tako plačo mora 2 lejti delat, eni drkađije pa dobivlejo vsakši mesec 25.000 eur. Glij zatou ne hodim gleat te bedne zlovenske tekme.. Mrš!

infhko (nepreverjen)

neuradno pa naj bi prejemal mesečno plačo okoli 25 tisoč evrov.

vsak, ki sedi na tribuni, naj sam sebe vprasa, koliko on dobi, da tam sedi in kako bo placal poloznice? beee, beeee,....

Kill Bill (nepreverjen)

Počasi, sine

Starejše novice