Minuli četrtek je na Ljubljanskem gradu potekala podelitev v organizaciji Kolesarske zveze Slovenije najboljšim posameznikom in ekipam v pokalu Slovenije v sezoni 2017.

Med dečki A je Luka Jablanovec dosegel odlično skupno 2. mesto z doseženimi 430 točkami. Prvo mesto je osvojim njegov največji konkurent Jaka Špoljar iz KK Adria Mobil, ki je dosegel skupno 570 točk, tretji pa je bil z doseženimi 400 točkami Nino Polovič prav tako iz KK Adria Mobil.

V ekipni konkurenci so tropovski dečki A osvojili skupno 3. mesto za 2. uvrščeno KK Perutnina Ptuj in letos nepremagljivo KK Adrio Mobil. 

V petek so se kolesarji in predstavniki kluba odpravili v Italijo v Udine (Videm), kjer je tokrat v organizaciji Provincia di Udine in Kolesarske zveze Italiji potekala slavnostna akademija in podelitev za pokal Alpe Adria 2017, v kateri so letos sodelovale tri kolesarske zveze, in sicer Italijanska Provincia di Udine, Avstrijski L.R.V Steiermark in Kärnten in Kolesarska zveza Slovenije.

Kolesar KK Tropovci Luka Jablanovec je v skupnem seštevku štirih dirk, pri dečkih U15-2,  ki so potekale v Velikovcu v Avstriji, Madrisiu Friuli v Italiji, Bad Waltersdorf-Stiria v Avstriji in Straži pri Novem mestu zasedel skupno odlično 2. mesto. Skupno zmago je zasluženo slavil Jaka Špoljar iz KK Adria Mobil. 3. mesto je zasedel odlično mladi italijanski kolesar Thomas Casasola.   

Ekipno je ekipa KK Tropovci v navedeni dosegla zopet odlično skupno 3. mesto. Za uvrstitev pa je zopet zaslužen Luka Jablanovec.

Foto: Slavko Vukan, Portal Prijavim.se

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek prvega predsednika države (Milan)?

Starejše novice