Le še nekaj dni nas loči od povratne tekme prvega kroga kvalifikacij za Ligo Evropa med Muro in Maccabijem iz Haife. Fazanerija je skorajda razprodana.

Iz soboškega prvoligaša so pred tekmo, na kateri bo Mura lovila zaostanek 2 : 0, sporočili, da je na voljo še nekaj manj kot 500 vstopnic. 

"Vse obiskovalce četrtkove tekme še posebej opozarjamo na dosledno upoštevanje navodil redarjev in varnostnikov. Zaradi poostrenega nadzora in ker se obeta razprodan stadion je pričakovati gnečo, zato pozivamo k čim prejšnjem prihodu na stadion. Obiskovalce tekme pozivamo k športnemu navijanju in spoštljivemu odnosu do gostov.

Na dan tekme bo zaprta Razlagova ulica. Priporočamo uporabo javnih parkirišč v bližini stadiona, kot so pri vojašnici, lokalu Spartacus, zdravstvenemu domu in 1. OŠ Murska Sobota," so zapisali na uradni facebook strani kluba.

Vstopnice se prodajajo vsak delovni dan v baru pri stadionu Fazanerija med 14. in 20. uro in preko spleta na mojekarte.si.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Butli, ne razumem zakaj so ob vsaki tekmi Mure problem parkirišča. Pri tovarni Mura je parkirišče za 1000 avtojov, naprej pa z brezplačnim avtobusom (cena avtobusa je v ceni karte), enostavno...………….

Vipko
Truplo

Se strinjam... pa tudi, da pešačiti kilometer in pol niti ni napačna odločitev. Če nisi ravno tri ure pred tekmo v Soboti, potem moraš pač iskati parkirišče, se živciraš, zasmrajuješ okolico... Po tekmi, dokler nekje spraviš avto ven, pa se vozičkivaš med pešci... Sicer pa o tem nekako nič v medijih, pa bi lahko Mura kot zainteresirana, da ima čimveč že pred tekmo zadovoljnih gledalcev tudi glede parkiranja, torej bi lahko Mura naredila več pri obveščanju gledalcev, kjer se lahko parkira... četudi kakšen kilometer in kusor stran od stadiona. Bil sem parkrat na tekmi v Ljudskem vrtu in parkirali smo vedno nekje pri stari avtobusni postaji... in šli tisti kilometer. Pa kaj? Vsaj športne prireditve bi morali načeloma v veliki večini obiskovati ljudje, kateri nekaj gibanja ni tuje?

Malce bi bilo tudi zanimivo izvedeti, kako imajo to urejeno najprej pri slovenskih prvoligaših, pa tudi pri kakšnih tujih, pa s tem ne mislim ravno na Barcelono, Real, PSG...???

Ker se piše veliko o nogometnem klubu Mura pa sem malce razočaran, saj zadnje čase ni ničesar o delih na stadionu, kaj je končano, kaj se še misli narediti vsaj do evropske tekme... po mojem bi to zanimalo veliko bralcev?

In reply to by tuncika

Ne laži (nepreverjen)

Truplo seeno ti odgovorin za parkir plac Barcelona. Zelo malo, tou pa zatau ka ta prijdejo gledalci z podzemno železnico kera je v neposredni bližini. No tou je pač Barcelona.

In reply to by Truplo

Samo Mura (nepreverjen)

Truplo.To da ni parkirplaca je res katastrofa.Naj bi tam med njive naredili parkirisce za 1000 avtov in bi bil problem resen.Vem pa da ni realno ker ni interesa in znanja za tako kapaciteto gledalcev ki prihajajo veseli in grejo s tekme zivcni ko je guzva na cestah..

Hmmmm (nepreverjen)

Tomi ges pravin lenoba. Ges ob murini tekmi parkejran negi v cenrri mesta pa se te spancejran 15min do stadiona. Itak so tekme v soboto oz nedelo oz ob veceraj, kda parkplaca nej trbej placati. V ton casi ka priden do stadiona, bi tudi v prineri parkirisca na njivaj mogo iti tja notri, se zivcejro v guzbi, okoli lejto pa isko plac. In te se itak man 5min do stadiona. Parkplacov gej v ms zadosta, samo trbej iti 5min duze peski. Kar pa vecino vtraga...

In reply to by Samo Mura (nepreverjen)

manjoust (nepreverjen)

.... pa te še tekoče trakove kak na letališčaj, ka van slučajno nebi trbelo kakšen meter noge preklasti. Pa te še tekoče stopnice gor na tribuno, pa tan te nešče ka te na kakšen voziček dene pa do tvojoga sedeža odpela. Pa te po konci tekme vse še ednouk v obratnon vrstnon rejdi. Tou nücate manjacke svetski.... tou pa samo tou van še fali do popolne sreče.

In reply to by Samo Mura (nepreverjen)

Ne laži (nepreverjen)

Ja parkejranje je rejsan problem, nej pa je Sobota edijna či seglij se lejko najde plac kakšen kilometer od stadiona. Si keri odimo v Maribor na tekme znamo ka je tan glij tak problem. Ja seveda bi se lejko napravilo velko parkirišče prejk Ledave, samo tou pa košta, prioriteta je zriktati stadion pa te ostalo. Malo peški iti je pa valjda nej takšen problem.

1411

Eni bi kar njive v parkirišča spreminjali, pa ge vi živite. Mislite ka je to samo tak? Tudi če si lastnik njive nesmiš na kmetijski površini nič zidati.

Vinskimajster (nepreverjen)

Pivo de se točilo?

Risto Kubura (nepreverjen)

Mene zanima. če bo igral Mulo in Ante spet otipaval igralce???

In reply to by Vinskimajster (nepreverjen)

pa tou je fajn (nepreverjen)

ob kelkih je tekma?

Kill Bill (nepreverjen)

Za to eno tekmo cela "štala" v sobote, rejsan ka so Izraelci najbole zaščitene narod. Sobota tudi tou preživi ;)

Kill Bill (nepreverjen)

Mosad valjda že cejli keden ode po Sobote in preverja black gringose ;)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice