Člani upravnega odbora Mure 05 – Nataša Horvat, Dejan Kuronja, Fabijan Cipot in Jože Činč - bodo prihodnji petek odstopili.

Nataša Horvat, predsednica upravnega odbora Nogometnega društva Mura 05, je skupaj z upravnim odborom za prihodnji petek sklicala izredni zbor članov ND Mura 05.

Na dnevnem redu zbora je poleg razprave o nadaljnjem delovanju društva tudi seznanitev članov z odstopnimi izjavami članov upravnega odbora. Člani upravnega odbora so ob Horvatovi še Dejan Kuronja, Fabijan Cipot in Jože Činč.

"Glede na situacijo v klubu smo v upravnem odboru dali svoj maksimum. Sama se zagotovo umikam iz kluba, kolikor je meni znano se bosta umaknila tudi Cipot in Kuronja. Za Činča nisem prepričana, neuradno pa sem izvedela, da naj bi se prav tako umaknil iz kluba," je uvodoma povedala Horvatova. "O prihodnosti kluba vam ne morem povedati ničesar, saj bodo o njej odločali člani društva na izrednem zboru." Mura za prihodnjo sezono ni prejela licence za prvo, drugo ali tretjo ligo in bo v vsakem primeru morala začeti novo pot na ravni MNZ Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (27)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ponosen_prekmurec

To je sigdar najboukše- zaj**eš, te pa odstopiš... To je najbole izi metoda brez sankcij države oz. sodišča.
Sicer pa, NOVI KLUB? Ali bomo tak nori, ka bomo z milijonskin dolgon šli špilat v Pomursko ligo? Te do se še z nas smijale po celi Sloveniji...

borac

pa ka je tebi v slučaju ustanovitve novega kluba ni več dolga in se začne z nule stari klub pa je itak propadno in bodo dolgovi tudi propadnoli

divjejabolko

Se strinjam. Danes pri vodilnih nihče za nič ne odgovarja. V preteklosti bi taki odgovarjali s premoženjem ali pa bi bli že zaprti v čuzo. Če ne, pa bi folk vzel pravico v roke in ... posledice verjetno veste, saj to poznamo iz zgodovine različnih držav.

To je naša demokratična in pravna država. Kaj 'čemo?

no-limits

In sedaj se je pokazalo, ka je ta uprava nej naredila niti N od nic. NZS bi jin poglednola skozi prste, ce bi bar malo naredili in prepricali upnike, naj nekaj odpisejo, ker bodo sedaj itak vse zgubili, ker do propadnoli ...
Njihovih investitorjev pa itak nega ... pesek v oci ...

lp

rasin

In meni naj nešče povej što de zdaj sploj še ščeo biti sponzor klubi keri je 2x propadno v 8 lejtaj upniki pa so ostali 2x brez fsega.

divjejabolko

@rasin: Pameten noben. Zveze in poznanstva ... pa zna bi marsikaj.

Plemeniti

Mislim da bi bil čas za kakšno kriminalistično preiskavo. Na ulici se sliši da so za razprodane igralce padale provizije.

RX7

Čisto po Slovensko: UNIČIŠ ,POKRADEŠ,vse ZAJ***š in potem nekaznovano "odjahaš" v sončni zahod !

copicar

Topič je nej ščel odstopiti,ka se je ščel do konca boriti za klub in je iskal rešitve ali ta uprava ga je natirala in obečala sefele (skupščina konec marca,sponzori včasi pridejo kak topič odide,gledalci do v večon števili odili na tekme,transparentno delo....).Zdaj se je pokazalo ka so te ščele in ka so delali kda je še topič bil.Zdaj po rokaj nosite legendo in upravo kluba.

komentator

[email protected] Topič je kak ostala banda ...samo na sebe misli. TO JE PA BIL OPRIČAKOVANO KA DO ODSTOPILI. In pričakovano de spet prišel nekdo ki bo molzel na novo do milijonske izgub e in potem spet vse jovonanovo..

lethal lexi

Ka ta je tude še tisto malo penez ka je bilo pocecala zaj pa aviderči

Bojan22

Kdor koli bo prišel,za vas nebo dober.Kritizirate vsepovprek nekaj na pamet.Strinjam se z tabo @Copicar,nisem glih ljubitelj nogometa,se mi pa zdi(ne trdim),da je Topič poskušal res nekaj naredit.Moje mnenje pač.

Vipko
buldog

Domet Mure? Maksimalno od 100 tisoč proračuna, štiri selekcije, amaterizem, največ tretja liga.... kot Jesenice, Trbovlje, Škofja Loka ali še nekaj slovenskih mest; primerljivih po velikosti z MS (s tem, da je MS gospodarsko najšibkejša!). To je dolgoročno vzdržno, pri takšnih proračunih se na klub ne kelijo troti, željni medu....če bi tako ravnali, ne bi potrebovali Mure 13.....
Zmagovalen pa je komentar uporabnika borac: on bi vse poslal v likvidacijo, s tem izginejo dolgovi.... originalno, ni kaj. Škoda le, da te metode v tem "klubu" ne uporabljajo vsako leto; dolg bi bil zdaj veliko manjši.

fata

Banda zdaj ka ste do kraja vničili klub odstopate.NATAŠA, TOPIČ,ŽUPAN,CELEC GOTOVI STE bokše ka se več ne pojavljate nindri .NIMATE obraza vzeli ste nam našo MURO PRIDE tudi vaše povračilo in to kmalo.

divjejabolko

@fata: se vidi, da si pravi primitivnež. Zaradi takih me je minil, da bi še naprej spremljal take športne prireditve kot je nogomet. Drugo itak nič ne znate kot šimfati in groziti.

hilic

divjejabolko, saj pa ma prav! Saj so pa vničili klub! Saj pa so si vsi povrsti z lažmi nabirali točke in se pametnoga delali. Od Topiča, do te babe, fabija, činča, župana...Eden se je bole pametnoga držo kak drugi. Drug drugemu pa so nož v hrbet tiskali! Je pa komentator fata omejno ŽUPANA in njega se na sobotainfo nesmi šinfati, ker te se minusi avtomatsko vklučijo.

Je pa destvo ka veliki del krivde pripada navijačem. Kljub določenim ka so opozarjali, da nega sredstev za prvo ligo se podpirali topiča. On pa je seveda ob podpori gledalcev silo skauzi zid. Drugo vodstvo ste palik podpejrali in ji verjeli glede pravlic. Fabija keri je zviti kak lisica, topiči porino nož v hrbet, ste omenjali kak nekšno legendo! Mislin iz vsega je gratala ena velka komedija! SI PA SEDAJ NA KONCI ŽELIN KA DE REJSAN ŠTO ODGOVARJO!

anton54

tipična prekmurska komedija...

komentator

Najbole srečen pri tem je pa župan ka nede trbelo reflektorov kujpiti za 300.000€

PrividSlepih

Najbole te Prekmurskomi fuzbali pomagali tak, ka te ga sami začali špilati vsaj rekreativno in ka te henjali deco tirati z vaših sveže pokošenih travnikov gda lejčejo za labdo. Tan se vse zača.

picodirkac

Nemre športa voditi političar ali policaj, za tou more biti čeden človik !
Tou se vijde tak v NK Muri, kak na MNZ, oba ideta k vragi. Što de pa odgovoren te za naš pomurski fusbal ? Tou se zgodij v roki 1 leta .
De kak do zdaj ; "psi lajajo, karavana ide dale". Ukrepajmo Z D A J !!!

fata

divjejabolko ti si primitivneš ka takšne lopove podperaš zato pa vse vrag jemlje,če bi se vsem takšnim stopilo na prste in kaznovalo bi živeli bokše

dribler

Mura se bo preimenovala, od naslednje sezone je novo ime Mura 013. Igralci pa se naj zbrišejo pod nosom ka so jim dužni.

dribler

Zadnjič san srečo enoga Roma, ki mi je pravo, ka Mura ne de mogla igrati v 1. MNL. Pa san ga pito zakoj. Te pa je pravo: Negda ste kričali ka trije Cigani nesmijo naenok špilati (Bisa, Amo, Paki), kak do pa te zdaj tri ciganske ekipe (Mura,Roma, Pušča) špilale v istoj ligi" Pa še prav ma človek, samo po mojem je to samo ena ciganska ekipa, dve pa sta romski.

rumble on

Bravo Nataša...ta slika je nova ali iz arhiva? Če bi se malo manj slikala, nastavljala kameran in mikrofonom, ter bi samo malo več delala(ker nisi delala prav NIČ!!) bi mogoče bila licenca in še kaj drugega. Tako pa...odstop. Tak kot tisti, ki te je pripeljal...

divjejabolko

@fata: zato pa imamo policaje, NPU, KPK, sodstvo, razne inšpektora, DURS ipd. državne organe, ki so za to plačani, da ustrezno stopijo na prste osebkom, ki so naredili nek prekršek oz. kaznivo dejanje.

Ti pa bi vzel "pravico" v roke, pa bi jih prebutal, kamenjal, ustrelil.

Mislim, da smo že toliko zreli, da se to reši na razviti in civilizirani družbi primerni način.

Vipko
Truplo

Dribler je zadel bistvo, da ga ne bo tule nekdo še petdeset let.

Točno je napisal, kaj je Cigan in kaj je "cigan". Slednja beseda pomeni vse najslabše in je na žalost vsaj v govoru enaka besedi, katera opredeli pripadnika neke rase. Pisno ju ločimo vsaj po veliki začetnici...

Ker nisem neki nogometni fan mi je po svoje vseeno, bo imela Murska Sobota klub ali ne, ampak to, kar se je dogajalo v teh sferah je najmanj veliko poniževanje nekaterih, ki so bili pri kopanji, naspram poštenim navijačem in ljubiteljem nogometa.

Se pa enkrat že streznimo: Za sedaj ni denarja, da bi Mura igrala v prvi ali drugi ligi. Niti ne bi bilo slabo, če bi igrala v neki pomurski ligi... kajti mislim, da bi se nabralo po vaseh, ko bi Mura gostovala kar precej gledalcev, pa tudi v Fazaneriji ne bi bile tribune čisto prazne... daleč od tega. Spravimo se na "realo", kajti samo tako si bomo lahko nalili čistega vina, kakor se pravi.

Tule je bila tudi debata o Veržeju in nekako mislim, da bodo tudi oni finančno izgoreli, če grejo v drugo ligo. Ne si obuvat prevelikih čevljev, če nisi res 150% prepričan, da ti ne bodo padli z noge. Moje mnenje!

fata

NATAŠA sram vas je lejko zdaj ko ste namerno uničili klub odstopate Prej pa ste nam obljubljali da te sanirali klub.NAJPREJ najdite svojega namesnika pa potem odstopite.HVALA VAM

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice