Včeraj so bile odigrane prve tekme četrtega kroga v drugi slovenski nogometni ligi. Na delu so bili tudi nogometaši Beltinci Klima Tratnjek, ki so doživeli nov visok poraz.

Potem, ko so Beltinci med tednom kar s 6 : 0 izgubili srečanje v pokalu Slovenije, zgodba ni bila nič kaj boljša niti v prvenstvu. Žuti so gostovali v Radomljah, domači drugoligaš pa je bil boljši s 4 : 0.

Mrežo tokratnih gostov je v 41. minuti načel Luka Cerar, ki je zanesljivo izvedel strel iz enajstih metrov. Domači so na odmor odšli z zadetkom prednosti, v drugem polčasu pa so nato zadeli še Sacha Varga, Mark Zabukovnik in Žan Nikolić. 

Radomlje imajo po štirih krogih deset točk in si delijo prvo mesto s Krčani, Beltinci pa so doživeli še tretji poraz in tako zasedajo predzadnje mesto na državni razpredelnici. Nafta bo svojo tekmo odigrala danes, v derbiju kroga se bodo pomerili s Koprom.
 

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
njiva

Nafta gnes dobi tudi porcijo od Kopra.

Domačin (nepreverjen)

Dobiš porcijo ti v gobec

In reply to by njiva

Sam. Doma (nepreverjen)

Madzar drzi gaubec

In reply to by Domačin (nepreverjen)

www (nepreverjen)

Sodelovanje z Muro je že obrodilo sadove. 5 tekem, 1 zmaga, gol razlika 2:16.

Gost 13 (nepreverjen)

Glavno ka so vogre premagali

njiva

Domačin, v Kopru vas čaka katastrofa, bokše ka sploj ne špilate.

Strijc Džouže (nepreverjen)

Dan resnice za dream team debeloga fukjenca....Df danes si sigurno v plavo oblečeni še tistih 5 cm med nogami si si z plavim prebarval kaj? Samo ti to nede dosta hasnilo ker se boste iz Kopra vračali z porazom.....

BÖLTIČAR (nepreverjen)

SRAMOTA Rekord NK Beltinci, v enom tedni dobiti 10 komadov in nobenega dati. Zgodovina beltinskega nogometa take sramote ne beleži. Vodstvo kluba pa se še zmeraj vsako jutro brez sramu sedi pri Zvezdi na bojnom posveti.
Gospodje Vöröš, Breznik in tovarišija, opozarjali smo vas, da vaše povezovanje z Muro ne bo prineslo nič dobrega, še nikoli ni in ne bo, niste upoštevali tega, sedaj se dokazuje, da so vaše poteze bile napačne, zato vas vsi ki želimo klubu dobro PROSIMO spakirajte čim dalje vstran od kluba, ki ni samo vaš, in dokler je še čas.

Rataza (nepreverjen)

Saj pa samo se Breznik je ostao ovo pa tak odstopilo zaj da so zglumili

In reply to by BÖLTIČAR (nepreverjen)

Starejše novice