Kot najbrž že veste naš predsednik države aktivno dopustuje. S svojo ekipo se je namreč peš podal na pot iz Goričkega v Piran.

Predsednik Borut Pahor je včeraj začel s preživljanjem dopusta, svoje popotovanje pod sloganom ''Podolgem in počez'' pa je začel na Hodošu.

Skozi Rakičan in Bratonce na kotalkah

Pahorja na popotovanju spremlja njegov sin Luka in vodja kabineta, pot pa jih je ponesla tudi skozi našo prestolnico, kjer ga je delček poti spremljala naša ekipa. Kot je obljubil v pogovoru, sta se s sinom skozi Rakičan in Bratonce res podala na kotalkah in skejtu. 
 

Druščina že krenila na pot

Glavni cilj popotovanja čez Slovenijo je biti med ljudmi in se z njimi družiti. Prvi dan so pot po osmih urah in sedmih minutah zaključili v Križevcih pri Ljutomeru. Kot je predsednik objavil na družbenem omrežju Twitter, pa so z drugo etapo že začeli.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bodi mož beseda (nepreverjen)

čak čak,a ni rekel,da bo prepešačil od Hodoša do Pirana,zdaj na kotalkah,jutri pa malo v avtomobilu,potem pa se bo hvalil kako je šel peš...alo,če rečeš,da boš pešačil,se naj gre peš,ali pa s tem cirkusom preneha...

hellboy (nepreverjen)

tu se vidi kelko pameti majo novinari.. malo si poglednite pod cidi kataster spadne OMV pa te se dvakrat napisite bratonce.. sto pozna zadevo se van samo smije v obraz lejko

čarni vrag (nepreverjen)

Ti si pa očitno s katastra.

mini bikini (nepreverjen)

koliko jaz vem je OMV v lipovcih in vrtnica v lipovcih.. še prejšnji teden so pisali da je umrla peška ki jo je zbil avto v lipovcih,... zaj pa so že kaj naenkrat bratonci???

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

vzi (nepreverjen)

ka se nete štukali :-) http://skrci.me/UoKZM

In reply to by mini bikini (nepreverjen)

aoxd (nepreverjen)

kaj ima dopust ali je to v službenem času

mini bikini (nepreverjen)

če ne vidiš da nabira populistično točke pred volitvami? ko so vrtnine zrele zajec pokuka tudi ven

In reply to by aoxd (nepreverjen)

mun (nepreverjen)

za štiriletno plačo,5.000€ bi tudi jaz prehodil to traso in igral pastirja ovcam be,be..........

- (nepreverjen)

V Križevcih NA Ljutomeru???
Poklon avtorju članka za splošno razgledanost in poznavanje okoliških krajev.

arbi (nepreverjen)

Naj pride kotalkat na Hotizo, da bo videl kje je po njegovem Slovenija in kaj je naredil z svojo uspešno arbitražo.

bbraleccc_ (nepreverjen)

Že drugi članek na temo toga pohoda iz Goričkega v Piran. Če imate novinarji telko časa o tem pisati, pa postavite vprašanje kelko bo ta pohod nas davkoplačevalce košto. Me zanima če bo tudi vse, kot je kavo iz lastnega žepa plačal, oz. je to spet en velik promocijski nateg ljudi kako "ljudskega presidenta" mamo. Ko pa se je šlo za preživetje tovarne Mura pa ni mislil na preproste delavce na levem in desnem bregu reke Mura ampak samo na denar!!!!

Starejše novice