Na včerajšnjem derbiju med Muro in Nafto, ki se je končal z rezultatom 1:1 je poškodbo staknil igralec Nafte Tadej Žagar Knez. Njegovi poškodbi pa je sledila nenavadna situacija, reševalno vozilo je namreč zapeljalo na nogometno igrišče in tako vzbudilo začudenje pri vseh, tako igralcih kot pri gledalcih.

Kot nam je uspelo izvedeti iz virov blizu domačega kluba, naj bi bil nenavaden dogodek posledica nesporazuma in neposrečene reakcije reševalcev in osebe, ki je odprla vrata. Kot so nam še zaupali, podobnega dogodka ne pomnijo.

Iz NK Nafte so sporočili, da je Tadej Žagar Knez utrpel izpah ključnice in bo predvidoma okreval štiri tedne.

* Fail - bizarno, čudno

Embed koda

S spleta

Komentarji (42)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bak (nepreverjen)

" * Fail - bizarno, čudno "

Od kda fail pomene to? pa mislin, ka je na vašoj strani občinstvo starosti +20 let, tak da so te izrazi ne gli primerni za nekše novinarje :)

Zakaj (nepreverjen)

Ne vem kaj je tu cudnega/failanega. Clovek je potreboval nujno medicinsko pomoc in od tega trenutka naprej je NMP na intervenciji. V casu intervencije se lahkongiblje kjer se pac mora da najhitreje oskrbi poskodovanca. Igriscu ni bilo hudega (razen poteptane trave, ki se je do konca srecanja ze vrnila v prvotno stanje). Tudi v prvoligaskem nogometu ni to nobena redkost.

Clanek je rahlo brezvezen ...

BAMBINO

tan se pela z avtekon za golf!! kar je pa velka razlika v tonaže, prote tome kombije.. s ten avtojon bi lejko kaj hitro vojzno, ka be pa te delale?? pred davnime lejtame, je biu naš golman, Černjavič v nezaveste, pa se nej gor pelalo z avtojon, ampak samo nosila, pa se ga doj odneslo v rešilca.. resno smejšna situacija.. :)

In reply to by Zakaj (nepreverjen)

Zato (nepreverjen)

Spremlan fuzbal, pa san kaj takšnoga še resno nej vido, ka bi nešče leto z rešilcon čez celo igrišče. Sploj pa nej zavolo izpahnjene rame.

Se van sploj senja, kakšo škodo na podlagi lejko napravi ena takša vožnja?

pomurec321 (nepreverjen)

Taksen clanek je tu edini fail. Visek novinarstva....

OUILZK (nepreverjen)

TO JE NEKAJ NEVERJETNEGA SAJ SE TAKO UNIČI ZELENICA. ĆE SE ŽE PELJE VOZILO POTEM SE PELJE LAHKO VOZILO ZA PREVOZ PONESREČENCEV KOT JO IMAJO SAMO VELIKI KLUBI. V OSTALIH KLUBIH PA OBSTAJA NEKAJ ČEMUR PRAVIMO NOSILA. TO JE ŠE EN DOKAZ DA MURA NE SPADA V PRVO LIGO SAJ NIMAJO NITI NOSIL IZGLEDA.

BAMBINO

izgleda da ti sploh nisi bil na tekmi, tak da sploh ne komentiraj takših blesarij, ker delaš samo nimaka iz sebe!!

In reply to by OUILZK (nepreverjen)

borči (nepreverjen)

Bil san že na dosta tekmaj, tudi evropskih, pa san še nigi nej vido, ka bi se rešilec vozo čez igrišče. Pa so bile poškodbe dosti hujše. Verjetno je nešče zagnal nepotrebno paniko, reševalci so pa nej znali kakšen je protokol v takših primeraj.

Gost (nepreverjen)

Nič vam ne paše. Če pa ne bi takoj reagirali, pa bi šinfali, kje tak dugo hodijo. Novinari pa drugo ne vete, kak drek mešati.

picek

so what, če se je pelo :D Trava za tretjo ligo pa je itak preveč kvalitetna xD

xD (nepreverjen)

eni se bojite zaradi igrišča edni pa tomi fail pravite...haha to pa resno nikaj nej, igrišče se zaradi toga nede vničilo(če je suha podlaga, če je pa mokra te ga pa pač jebi do žlaki xD) brezvezne muhe delate v slona..reševalec je pač vido ka trbej nujno pomoč pa je šibo punjega..nešče njemi je sigurno javo ka nekaj hujšega pa je izkoristo priložnost xD jebi ga, zanimivo gledati kak se rešilec pela po igrišči ali takšna brezvezna tema za butaste komentare xD

fbgnhju (nepreverjen)

TEJ VIDEO DE VERJETNO SVETOVNA USPEŠNICA ""SAJ NI RES PA JE!!!"" "ONLY IN SLOVENIA!"

Gost (nepreverjen)

drugič naj tudi gasilci se peljejo po igrišči da pogasijo bakle pa policaji da do lovili navijača
res butasti so tej reševalci naj bi to večtonsko vozilo nasedlo bi bil cirkus
lejko pa so bili reševalci iz lendavskega zdravstvenoga doma pa ščeli še malo provocerati
ka vse je zmožna blesava čoveška pamet ob vseh včerašnjih dogodkih je bil to cirkos za 2500 ljudi
a od nogometa pa ena beda

bad-boy (nepreverjen)

to spada v rubriko:saj ni res pa je :) to samo lejko vijdis prinas pa v kaksoj zakotanoj drzavi, ge se neje fuzbal razviti npr. bocvani

Gost Gost (nepreverjen)

To se preprosto ne napravi, izjemoma le, če je ogroženo življenje. Še dobro, ka sta drenaža in travnata površina stari 50+, če bi to bilo pred kratkim prenovljeno, bi mogli povrniti škodo. V tujini še stopiti ne smeš na travnato zelenico s čevlji "od izven", ka ne bi napravo škode, na Fazaneriji pa kar s kombijon.

miškica (nepreverjen)

heheh neje za žibke seno ,toga voznika bolše naj na dom dobiti vej da pa zid podro pa direk v dnevno do bolnika,heheheheh

BAMBINO

pa ajde, šofer je nej telko krijf, bole oseba, kera je odprla vrata, pa ga napotila do igralca.. sodnik pa tude nej znau, al naj oviva z nosilame ideta ale nej.. komedija :D

hjzui (nepreverjen)

če že urgenca ide nekan te se naj pozanima kak se dela.

A79 (nepreverjen)

Reševalci so tam gostje in delajo po navodilih organizatorja.
Izgleda, da so slabo oz. pasivno posredovali na in ob igrišču. Kolikor smo videli, so se sprva gledali med sabo, nakar so povabili reševalce na zelenico.

lolo (nepreverjen)

šofer zato ena pravila more znati doma se tuj po ogračeki nede vozo če de po koga sau ,mislim svašta....

Msrak (nepreverjen)

Balaš..?

Zjoucite se (nepreverjen)

Jebala vas trava pa zlake...bilo i proslo pa vsejn v nous samo to ide kak da bi od tebe bilo

gost 123 (nepreverjen)

jebo vas fuzbal=idiotizem, ka pa gda z neven kelko tonskin valekon valekajo igrišče...pa kelko se vijde se pela reševalno vozilo nej pa nekši drujge kombe..in če se pela reševalno vozilo pomejni ka nešče nuca pomoč! najbokše ka bi reševalci po njega peški šli, ka te mijslite ka je fuzbal vse na svejte...pa še tau nekša čunga lunga liga, samo stroške, haska pa nega.

BAMBINO

viden ka ne videš razlike med valekaron (kere ma velko površino), pa med kombijon (mala površina-potače)!! kak drugo, neje biu v smrtne nevarnoste.. model, pa to neje prometna nesreča, ka more do njega prijte, tu se malo naček posreduje!! ajaj, ka še ene nebe vse skup spesnile, hehe :)

In reply to by gost 123 (nepreverjen)

Stari Komar (nepreverjen)

To je nezaslišano! V našem društvo za obvarovanje zelenic strogo nasprotujemo takim podvigom reševalnih enot! Trava, če se že mora uničevat, se naj na tradicionalen starodaven način, torej s kopačko! Na podlagi posnetka, bomo podali zakonski pregon zoper reševalne enote!

žuti1 (nepreverjen)

Da san vido što je vozo rešilca mi je vse jasno bilou....in se nej čudovati ka je tak bilou...ker tu neje bilou potrebe se pelati z avtom prek igrišča....taka toga šofera skaserati za nastalo škodo...

Gost (nepreverjen)

Da se je rešilec zapeljal na igrišče mi je bilo res malo čudno, ampak sem predvideval, da je pač nujno. Ampak vsi tisti gledalci, kateri ste žvižgali, ko je rešilec peljal poškodovanega igralca se malo zamislite nad svojim ravnanjem. So se organizatorji vsaj do nasprotnika vedli več kot odlično. Najboljše da še rešilca obtožite da je Mura nej zmagala.

BAMBINO

rešilne avto kaj nema iskate na igrišče!! AMEN!! tude če be of skup spadno, se prijde do njega peške, z nosilame odnesej doj in to je to,.. tej avto je enostavno pretežke za na igrišče!!

In reply to by Gost (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

Zakaj si pa potem ti nej postavo pred rešilca in njemi preprečil pot na igrišče. Je že nekdo ocenil, da z vožnjo po igrišče ne more biti kakšne škode in so se tako odločili. Pa tudi če bi že nastali kakšni žlaki, bi urejevalec igrišča saniral, saj obstaja zemlja in valjar.

BAMBINO

si pametnjakovič ej.. tu je prišlo do nesporazuma in to je to.. tiste čas, ka bi to zravnale itd, bi bijla tekma prekinjena, odpovedana,.. ka ti tu neje jasno?? ka komenterate takše blesarije, če se v ne razmite,.. ite rajše vrtnaret, lekar van to bole ide od rok

In reply to by Gost (nepreverjen)

gost (nepreverjen)

BAMBINO, pa ka modruješ, pa koga boli k.... za te j.... fuzbal. ka mijsliš tij pa tvoji somišlenjaki ka je fuzbal vse. brez veze se pejnezi ta mečejo ka haska nega nikšnoga.

BAMBINO

daj ne modruvle!! koji K**** komenteraš v temaj, kjer je fuzbal?? če ti neje do fuzbala.. ide nekan v šumo živet, tan boš meu mir..

In reply to by gost (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

Trava, pa bila kakršnakoli ne more imeti prednost pred reševanjem človeka, pa magari je to naftin igralec, ker če bi bil to murin igralec, tukaj debate sploh ne bi bilo.

BAMBINO

pa kakšno reševanje človeka?? ka s teuf vse ok?? so bli že hujše primere (nezavest, zlom noge) pa se nikole nej gor šlo.. tude če be se šlo za murinoga igralca be isto to bijla komedija,.. neven ka zaj telko nafudavlete pa podperate to vožnjo po igrišče, to se enostavno NE DELA!!!

In reply to by Gost (nepreverjen)

gost. (nepreverjen)

BAMBINO...pa ka boš tij meni gučo ka naj delan, pa ka naj komentejran in ka nej, svoje mnenje lejko poven, koji si te tij k.... ka boš mi tij tau gučo?! pa či se je zdaj šlo gor se je pač šlo, ka boš zaj tij napravo....nika!! gor se je šlo pa gotovo, pa naslednjič še naj par kraugof naprave po igrišče....pa nekša čunga-lunga liga, haha

BAMBINO

ge san tude samo svoje mnenje povedo!! komenteraš teme, za kere ti je nej,.. ge tude nemo komentero o vrtnarjenje, če mi za to neje.. al ene se pa li v vse vmešavate, pa ščejte bite pametne, al jebe se van za fuzbal,.. mislen.. lapaš neka, za kar sploj nevejš, kak se kaj dela.. se strinjan, ka zaj ka je je, pa ka se v bodoče več to ne dela.. so druge metode kak se to rešavle.. nema veze če je čunga lunga, ale ograček liga, ale 1.liga

In reply to by gost. (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

Ti imaš pa res pravi nick name "Bambino"saj prav vonjaš po plenicaj, sodim po tem, kako in kaj pišeš, sploh pa se vtikaš v druge komentatorje na svojsven (otroški-užaljeni)način.

BAMBINO

bravo, zmago se!!! isto se ti vtikaš v mejne, tak ka se očitno iste kak ge!! ;)

In reply to by Gost (nepreverjen)

gost. (nepreverjen)

ja se v vse mešavlemo, ker se meče pejneze brezveze za te fuzbal, ka itak nega haska...razmeš tij ka ti ščen povedate. mijslen ka bi te pejneze lejko ge indre ponucale. nič ne praven če bi bil kakše hasek ali fuzbal je nej, fuzbal je izgovor za pijalico ka kao ide gledat tekmo te se pa vlije...pa iste so fuzbalere, nosijo se kak da so neven ka...mogauče si pa eden izmed njih pijalica-fuzbaler.

BAMBINO

daj model, ti rajše komenteraj o vrtnarije, ale kaj podobnoga, pa puste teme o fuzbale, če ti za to neje,.. ka se te sploj tu oglašaš?? ti boš neka gučo o haske,.. ka ti davleš keš za tej igralce?? pa če te že zanima, nej nejsan fuzbaler-pijalica..

In reply to by gost. (nepreverjen)

JebalaVasTrava (nepreverjen)

Rejsan jaka skoda se je napravila, neven ka dramatizejrate pa primerjate murin stadion z stadioname "super" klubov. Ena posrana trava na enon seljackon stadione je ....
Malo pograblas pa cao pero, za 35. ligo cist zadosta.

Mogoce je pa nas zupan to skomandejro ka de se lejko z grablame sliko na stadione pa hvalo kak on dosta napravi za fuzbal.

Sobotainfo.... ka naj za vas poven .... pozabili ste objavite novico ka je prejsne keden od Mariske na Pertoce kokot crkno, pa ka je pred dvema kednoma krava Juliska na drek stopila v Bogojine kda je po njive sla...

Gost (nepreverjen)

mariborinfo ma isti portalkak soborzainfo, zanimle me, što je koga kopiral, pa što je mel prvi spletno stran?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice