Zabavni posnetek, s katerim Macho in Mejki vabita na zgodovinsko tekmo.

Po gostovanju v Mariboru Muri v soboto v goste prihajajo Domžale. Prva domača tekma spomladanskega dela bo zgodovinska, odigrana bo namreč pod reflektorji, ki so jih uradno prižgali pred nekaj dnevi.

Znani pomurski dvojec na svoj način vabi na sobotno tekmo. Kako? Poglejte v videoposnetku.
 

Sicer pa si vstopnice lahko zagotovite med ponedeljkom in petkom med 14. in 18. uro v klubskem baru na stadionu Fazanerija. 
Cena posamičnih vstopnic v predprodaji ostaja standardnih deset evrov za glavno tribuno, osem evrov za ostale tribune in štiri evre otroška vstopnica. Na dan tekme bodo posamične vstopnice dražje za dva evra. Prodaja vstopnic bo na dan tekme potekala med 9. in 12. uro v baru in od 15. ure naprej na prodajnem mestu vstopnic. 

Več o paketu vstopnic za tekmo Domžale in Krško pa na uradno strani Nogometne šole Mura.

Spomnimo, da so se dela povezana s postavitvijo reflektorjev na Fazaneriji začela v začetku septembra, približno pol milijona finančnih sredstev je zanje v proračunu zagotovila občina.
Postavitev reflektorjev na Fazaneriji je potekala v štirih sklopih. Reflektorji na Fazaneriji stojijo, teža posameznega reflektorja, na katerem se nahaja 29 luči pa znaša osem ton. Skupaj bo Fazanerijo torej osvetljevalo kar 116 luči.

S spleta

Komentarji (27)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Iskra (nepreverjen)

Priden na tekmo. Ali ka je tu smesnoga? Stajerce ste sceli koperati? Nej je gratalo..

BratJouzi (nepreverjen)

Wtf je to?

OJO (nepreverjen)

slabo

Alibaba11 (nepreverjen)

Super sta!

Korobeiniki (nepreverjen)

Bokše kak žilavec ale ešče sigdar porazno

Olosh (nepreverjen)

NŠ Mura, tak dobro se lotevate prenove podobe kluba, ampak to? Prosin vas lepo no...nikše povezave nema z ničemer! Tej sendvič pa basanje? WTF?

14111 (nepreverjen)

Dobro, smer je prava, na takši način trbej vabiti na tekmo in ustvarjati identiteto klube. Maribor ma to naštuderano v nulo, in nobena sramota je nej če se zgleduvleš po najbokšon. Defintivno pa v prihodnje menjati od scenarista do režiserja in nažalost tudi igralca :D za prvič pa ok.

Hmmmm (nepreverjen)

Ka tij se resen??

In reply to by 14111 (nepreverjen)

Gustek (nepreverjen)

Pa že pa Mura nemate kaj drugo pisati do sadni ste že z to muro

Kalifornija (nepreverjen)

Če mo še enkrat gledo tej video dan karto nazaj.. :)

- (nepreverjen)

izvole, što pa prave ka moreš prijte na tekmo?

In reply to by Kalifornija (nepreverjen)

plitvo34 (nepreverjen)

Tou je še bole plitvo od Žilavca pa ovoga štajerskoga majmuna.

Johan78 (nepreverjen)

Dosadni ste kak proliv-pojebal vas fusbal.

Arrogant Bastard (nepreverjen)

Retardirano. Res, retardirano.

ggwp (nepreverjen)

ma dajte no tej video je katastorfa... vse me blo sram kda san to gledo... plus toga pa ne nucamo vsaki den članka o Muri... bo čisto ok če keri dan nebo članka o Muri...
Tej skeči s prisiljenimi forami so še nikoli nej uspeli kaj dobroga naprafti... raje vložite v neko pristno reklamo

Pr klovn (nepreverjen)

Pr na vrhuncu ... not

racija (nepreverjen)

Zdaj cakajte samo ka reporter milan ekipa vidi to.. vcasi de tema.

Arrogant Bastard (nepreverjen)

Če se malo poglobin. Zgleda, kak da so meli 15 min časa, ka naredijo koncept teaserja za sobotno tekmo. Na silo, verjetno tudi šenki. Izredno slaba kopija od tistega MB-MS (Šalca in Žilavec), pa niti tisto nej bil nekši presežek. Dejansko je zdaj vö spadnilo, kak nekši "a je to" skeč z dodatkon pačenja in dretja. Pač namenjeno raji kera crkavle od smeja na fore Franca Gorze, Gezeka ali pa ove debele lezbače, nemren se spomniti imena. Za naslednjič definitivno priporočan, ka se marketing oddelek Mure za vsaj 1-2h skup, zbrainstormajo, naredijo roadmap kampanje, določijo vodjo kampanje, po potrebi pa najamejo outsourceano agencijo, kera de to naredila na profi in udaren način. Zdaj je pač spadnilo izredno amatersko in paversko vse skup. Pa nimam nič proti dui keri nastopa v spoti.

didgeridoo

Pa ka vi rejsan mislite ka ena Mura ma 5-mestno cifro viška, ka enoj agenciji plüne, ka jin en fakin spot za ENO tekmo napravi? Kda nemaš pejnez, ideš po principi "kelko pejnez telko muzike". Baukše kak nika.

Olosh (nepreverjen)

Oprosti, ampak za kvaliteten posnetek ne nucaš agencije. In vrvli ka majo zadosti pejnez ka dajo 200 eur nekomi, ka posnema kratek in kvaliteten video, poleg toga, bi kakšen ''šaušpiler'' za promocijo nastopo honorarno ;)

In niti približno se ne strinjan z baukše to kak pa nika, ker takšo sranje od videa naredi več škode kak haska. V videi nega kančka povezave s tekmo in nogometom, ok pač drese mata oblečene.

In reply to by didgeridoo

modrijaš (nepreverjen)

Misliš ka sta šla šenki delat? Boukše kak nika v ton posli ne drži..
Čista zadosta bi bilo digitalno oglaševanje še dale - dečko jin dela čista vredi.

didgeridoo

V primerjavi z kakšo agencijo bi se lejko tomi pravlo ka je šenki ja, če tudi je nej. Pa ges tüdi ne pravin ka je tau nekši visiki nivo, ker je nej. Ali vrvli mi, ka je dosta takših bedakov (kerih je v toj ciljni skupini na kere cilajo dosti), kerin se tau zdi najjače.

In reply to by modrijaš (nepreverjen)

gost1239652547 (nepreverjen)

Kuharčku prihaja na Muro, zato toliko člankov

balounar (nepreverjen)

Ja, njiva ta šenki delala!?dajte no! vse je samo v pejnezaj, njima je malo v glavo stopilo, ka sta nekaj več od ostalih njima podobnim, zgrebašom, nemakon, itd, tisti vsaj za fala lejpa to tudi napravijo, pa še bokše, ka so nej tak izumetničeni pa spakasti, tudi na odru se derejta kak če bi vsi gluhi bilij, neživljenjsko, seveda za peneze!

Frtajler (nepreverjen)

Da nemaš ideje in kombineraš dobre fore dobiš takšno škropucalo. Žilavca bi kontakterali pa bi se napravilo nekšno nadaljevanje zgodbe nej pa to.. peneze nazaj proste :D

Ali je mogoče panvita ali poli novi sponzor???

gggg (nepreverjen)

Takši primitivni humor samo na Goričkon pali.

fff (nepreverjen)

z žilavcon se že neka zgučavlejo

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice