Foto: Jure Banfi
Nogometaši Mure se bodo jutri po več kot mesecu dni ponovno vrnili na zelenice, saj se bo nadaljeval prvoligaški nogometni ples.

Slovenski prvoligaši bodo s približno dvotedenskim zamikom, za katerega je poskrbelo zaprtje države, nadaljevali s prvenstvom. Muraše že jutri ob 19. uri čaka srečanje 28. kroga, nasprotnik bodo aktualni državni prvaki iz Celja.

Črno-beli in Celjani so se letos pomerili na treh tekmah, precej bolje pa gre za zdaj četi Anteja Šimundže. Mura je namreč dobila obe tekmi v Celju, edino srečanje v Fazaneriji pa se je končalo z delitvijo točk.

Desni bočni branilec Žiga Kous pravi, da situacije, kot je bila tovrstna, nikoli dobro ne vplivajo na trenažni proces, a se je potrebno čimprej prilagoditi. Ta teden so s soigralci opravili nekaj skupnih treningov in verjame, da bodo jutri boljši nasprotnik. Ob tem dodaja, da je ekipa Celja boljša, kot kaže trenutno stanje na lestvici.

Tudi Ante Šimundža je mnenja, da nas v Fazaneriji čaka zanimivo srečanje, iz prejšnjih tekem s Celjem pa se da črpati koristne informacije. Sploh iz zadnjih osmih tekem, ko je Celjane že vodil nov trener in se vidi njegov podpis.

Več iz tabora Mure pa v videoposnetku.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sijo1972 (nepreverjen)

Upam na zmago, pa ka se vmesamo za borbo za prvaka, ker sta Olimpija pa Maribor neprepricljiva in bi lejko mešali štrene do konca prvenstva.

magyar bacsi (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Da se bodo ukozili!!!!

magyar bacsi (nepreverjen)

Na slikci že izgleda kot, da se je ukenjal.

Čergoli (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tale bradati - neurejenec isti kot kreker izgleda kot, da se je že ukozil. 1:3 za Celje.

Lepec (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ukozeni Kalimero

..... (nepreverjen)

Mura zažiga še naprej škodljivci že cvijlijo od nevaule. Gnes 3 pike pa smo pa bliže Evropi.

Starejše novice