Damjan Bohar, strelec gola za Maribor v ligi prvakov, je priznal, da so zadovoljni, a ostaja nekaj grenkega priokusa.

12.566 gledalcev je na Ljudskem vrtu spremljalo »odlično tekmo«, ocenjuje trener vijoličastih Darko Milanič. Junaka tekme Damjana Boharja je celo označil za specialista za evropske tekme.

Po tekmi smo ujeli tudi Boharja je, ki je še vedno poln različnih čustev, stopil tudi pred mikrofon Mariborinfo ter spregovoril o tekmi in žogi, ki ni hotela v gol.

Točka proti Spartaku, ste zadovoljni?

»Moramo biti zadovoljni, kajti bili smo dosti boljši, ampak Spartak je Spartak, prvak Rusije, vrhunska ekipa. Mi proti njim. 28 šutov proti golu in ja, na koncu nekak grenak priokus, ampak vseeno moramo biti zadovoljni s to točko.«

Na koncu ste imeli sami priložnost, da poleg izenačujočega gola dosežete še drugi zadetek. Kako daleč je bila tista žoga od mreže?

»Imel sem priložnosti, da bi še tri dal, pa tudi ta ni bila daleč, vsaj po mojem mnenju oziroma koliko sem jaz videl ni bila. Ampak bomo pogledali, analizirali, mogoče bi lahko kaj boljše naredil, da bi šla v gol, kajti vedno so neki vzroki, če žoga konča v golu ali ne. Mi delamo dosti teh analiz in nam uspeva, ampak nekaj očitno ni bilo dobro pri tem strelu, da žoga ni končala v mreži.«

Darko Milanič vas je označil za specialista za evropske tekme. Kaj sami porečete na to?

»Najraje sem, ko me noben ne hvali. Vsako hvalo je lepo slišati, ampak moraš nekako ostati realen in ostati na tleh, kajti samo tako lahko ponavljaš take tekme. Pripravljeni smo odlično, taktično delamo dobro in moramo nadaljevati v takem ritmu, saj nas čaka še prvenstvo, dve gostujoči tekmi in tu se potem dejajo take tekme, kot so bile danes.« 

Darko Milanič je omenil tudi, da sta se po tekmi s Celjem pogovorila. Vam je ta pogovor koristil? Očitno je, ker je sam dejal, da tam niste bili konkretni, sedaj ste bili.

»Seveda je. Trenerjeve besede so vedno zlate, trener ti vedno hoče najboljše, trener ti nikoli ne bo hotel najslabše, to je logično, ampak vse zahteve je v eni tekmi težko v glavi spremeniti, ampak meni je očitno uspelo. Zgledalo je dobro, zabil sem ga, moral bi še kakšnega zabiti, da bi se veselili treh točk, ampak smo prišparali pač za neko drugo tekmo, ko bomo mogoče malo slabše igrali kot tokrat, ko je bila res fantastična tekma, in bomo takrat zabili.«

Je ta točka dober popotnik za vašo evropsko jesen, čeprav je še do konca pet tekem? Videlo se je, da se da igrati z močnim prvakom Rusije.

»To tudi samo pove, kakšno kvaliteto imamo, to naš športni direktor in trener vedno ponavljata, čeprav moram reči, do so še eni skeptiki v klubu, da nismo taka ekipa, ampak danes smo lahko vsem zaprli usta, kajti smo zares igrali odlično. Ampak verjamem, da ti ljudje, ki so bili na stadionu verjamejo v nas, drugače ne bi bili tu in oni so nam najbolj pomembni.«

S spleta

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Tujec 2

Mali, kaj se vun mečeš ? Če bi vsaj malo znal, bi lahko dal najmanj tri gole in Mariboru prinesel zmago ! Takrat bi bil resnično junak tekme, zdaj si tragična oseba tekme kljub doseženemu golu. Ali novinarji boste iz tragika napravili junaka, zato ker je Prekmurec.

Mandarina (nepreverjen)

Pa ti si se še nej odstrano??????!?!?!?!?!?!?!?!?! Dajte admini ukrepajte no, ker to je prestopilo meje dobrega okusa......Bohar je včeraj bil MOTM, ti pa bluziš o nekših tragikih. Ma pojma nemaš, POJMA! V bistvi o ničemer, še najmenje pa o fuzbali!

In reply to by Tujec 2

Mura je večna (nepreverjen)

Tujec 2 goni se nekan samo šinfati znaš. Boki je car.

Tujec 2

Mura je večna, jebi se ! Kaj nisi videl, kake žoge je mimo gola brcal ? Nimaš oči in glave ? Ne bi nič pisal, ne prenesem pa tega, da novinarji iz tragika delajo junaka !

Olosh (nepreverjen)

Pa o kakšno tragiki tupiš ti nevednež? Damjan je bil včeraj najbokši posameznik Maribora, ka si slepi ali zgolj tak zabiti?

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Vsaj eden, ki je do Maribora priša ! Ostali ste še na svojem ogračeku.

Tujec 2

Olosh, zabiti si ti ! Če nisi videl, kakšne žoge je mimo gola brcal, si še slepi zraven ! Od petih žog je eno v gol spravo, pa tej je najbokši ? Ja, je najbokši v brcanju mimo gola ? Samo VRANO še čakam, da bo veliko trolal, kak je zopeten Prekmurec najbokši v Evropi. Seljačine !

y (nepreverjen)

Ja ljudje božji! Pa se ja ne boste spuščali na nivo Tujca. Slej ko prej se boste morali navaditi, da tudi takšni dihajo zrak.

Olosh (nepreverjen)

Saj bokše tak, ka pa te senilen dementen prevaranten starček pun samoga sebe pomni :)

In reply to by y (nepreverjen)

Tujec 2

y, ja dihamo, pa tudi vaše žene jebemo, ko vi švicate na šihtu !

Mura je večna (nepreverjen)

Tujec ka te nebi ge v gobec s pesnico pojebo primitivec eden. Še par dnij pa de pa socialna.

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Moj sosed je nekoč dejal, da je nogomet šport za manj nad...... in pam..... Po dogodkih v Mariboru sem prepričan, da je imel prav.

Habbababba (nepreverjen)

Maribor šampion!!!! Prekmurje

Gost Gost (nepreverjen)

Mura rešila Maribor. V zadnjih par letih smo se kar navadili na to dejstvo.

Tujec 2

Mura je večna, če hočeš, se lahko jutri zvečer ob 22.30 dobiva na dvorišču Zvezde v Soboti, da ti pokažem kako " starček " takega gobezdača, kot si ti, po gobcu kresne ! Raje svojo partnerico poteši, da ne bo potrebno meni k njej hoditi. Kujo, jaz že precej let dobivam solidno pokojnino ! Če ti zaupam višino te moje pokojnine. te bo od favšarije kap ruknila, in te ne bom mogel po gobcu kresniti.

Mandarina (nepreverjen)

Eh daj senilen dementnež ne repenči se, ka si ger kakšo čunto spotereš :)

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Gost Gost, zato je pa moral Šimundža v Soboto priti, da reši Muro !

Mura je večna (nepreverjen)

Tujec2 tij si pa rejsan pacijent, zabito govedo nabijen te smotanec eden, si pokazo kak si primitiven. nej si vrejden ka se pes na tebej pošči.

Tujec 2

Kujo, pridi jutri k Zvezdi, če upaš.

Tujcu 2 (nepreverjen)

MyMoon!

Tujec 2

Mura je večna, Kujo, ura dela tika taka, čas srečanja se bliža ( če boš imel jajca ! ).

Mura je večna (nepreverjen)

Tujec 2 steletami neman posla, pa nebi rad plačeval tvoje zdravljenje v bolnišnici.

Tujec 2

Mura je večna, mlad si, jaz pa star ! Daj, ne cvikaj pa pridi. Enega starčka boš pa ja premagal. OBLJUBIM TI, DA TE NE BOM TOŽIL, TI PA NE SMEŠ MENE.

Tujec 2

Mura je večna, gremo proti Zvezdi. Kujo, prideš ?

Tujec 2

Kujo, pol ure sem te čakal, pa te ni bilo. Moški brez jajc si !

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice