Foto: Jure Banfi
Z Nogometnega kluba Maribor se poslavlja dolgoletni športni direktor in eno najvidnejših imen v slovenskem nogometu.

Pred dnevi se je zaradi slabe serije rezultatov po štirih letih od vodstva vijolične čete poslovil trener Darko Milanić. Trenerski stolček Maribora je po njegovem odhodu zasedel Oliver Bogatinov, ki je deloval kot trener v mlajših selekcijah štajerskega prvoligaša. Bogatinov je sicer v sezoni 2012/2013 služboval tudi v Murski Soboti, ko je vodil Muro 05.  

V Ljudskem vrtu pa se po poročanju Ekipe 24 končuje še pomembnejša era. Po več kot desetletju se poslavlja športni direktor Zlatko Zahović, ki je veljal za eno najvplivnejših oseb v štajerskem klubu.

Kot piše današnja Ekipa 24, je Zahović svoj odhod iz kluba po dolgoletnem uspešnem sodelovanju predlagal sam, vpletene strani pa so prišle do dogovora, kako se raziti na čim bolj gosposki način.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
NAŠ ATI JE PRAVO (nepreverjen)

Zadnji čas ke te šminker odijde tak si je nagrabo par 100 jezero

njiva

Mislin,ka si je nagrabo dosta dosta več in nej samo un.Mislin,ka bi mogla odijti oba že davno prlej,mislin ka je že malo pozno.

brejaš (nepreverjen)

Mamo zadosta svojih navol.

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Lopov od lopova končno,samo nej se preveč veseliti,ka tota baraba nema jajc in bo svojo besedo požra kot že nekajkrat.
Ista baraba kak oni pri Dinami in vidite kak jim zaj gre,ko je oni Mamič odiša v Bosnarijo.Zahovič je teko pokra,da bi moga biti v resti,če Mariborsko vodstvo napravi revizijo poslovanja.

brejaš (nepreverjen)

Saj pa so Mamiči nazaj v Dinami ali od koj gucis ?:) Samo je Zdravko v BIH...

In reply to by Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

najbolj mi gre na kurac
da ga hvalite
gotof je

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Brigajte se za svojo Muro. Ker je isti primer. Šimeni ni nič drugačen kot Zaho. Provizije od igralcev za igranje, prestope........ Zbudite sev Soboti ker imate isto situacijo.

Starejše novice