Na Bolhi smo našli kar nekaj preprodajalcev, ki želijo s posamično karto zaslužiti tudi do 200 evrov. Ponudnik iz Tišine želi za eno vstopnico 150 evrov.

Vstopnice za sredin obračun Lige prvakov med Mariborom in Spartakom so trenutno eden izmed najbolj iskanih koščkov papirja na Štajerskem pa tudi v Pomurju. Nobena skrivnost ni, da ima Maribor tudi v naših koncih kar nekaj pristašev vijolične barve. Tisti, ki si vstopnice za srečanja Lige prvakov niso zagotovili, vseeno pa si želijo ogledati sredino tekmo imajo še eno možnost, da bodo ob 20.45 v Ljudskem vrtu. 

Ponudnik iz Tišine želi 150 evrov

Na spletni strani Bolhe namreč ne manjka ponudb za posamične ali komplet vstopnic Maribora za igranje v Ligi prvakov. S tekmovanji kot je Liga prvakov namreč oživita tako črni trg, kot preprodaja vstopnic.

Najvišji ponudbi za posamezno vstopnico proti Spartaku iz Moskve trenutno znašata 200 evrov, ponudnika pa prihajata iz Sladkega vrha in Rač. Med Pomurci je trenutno najvišji ponudnik iz Tišine, ki želi z eno karto zaslužiti 150 evrov.

Namesto denarja ponuja batine

Pričakovati je, da bodo posamezne vstopnice dosegle še višjo ceno, sploh takrat, ko bo v Ljudskem vrtu gostoval Liverpool. Nekateri želijo ponudnike prepričati že prej, saj se že pojavljajo oglasi uporabnikov, ki trenutno za karto ponujajo do 150 evrov. Glede na to, da so vstopnice za Spartak tik pred dvobojem prišle tudi do cene 200 evrov, je realno pričakovati, da bo znesek pred tekmo z Redsi še nekoliko višji. Pojavljajo pa se tudi nenavadne ponudbe.

Uporabnik rozmarincek1 iz Slovenske Bistrice je navedel, da želi kupiti vstopnice za tekme Maribora v ligi prvakov, kot ceno pa je navedel po dogovoru, ob tem pa zapisal "BATINE ZAGOTOVLJENE"

Za preprodajalce predpisana globa

Zanimivo je, da nekateri oglasi že več dni nemoteno ostajajo na spletnem oglasniku in da inšpektorji vsaj na spletu še niso ukrepali. Preprodaja vstopnic po višji ceni od prodajne je namreč opredeljena kot delo na črno. Z globo od 1.000 do 7.000 eurov se za prekršek kaznuje posameznik, kadar opravlja dejavnost ali delo in ni vpisan ali nima priglašenega dela, kakor to določa zakon.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice