KMN Videm je postal državni prvak rekreativcev v malem nogometu na travi.

Na ploščadi pred Kulturnim in upravnim središčem Sveti Jurij ob Ščavnici je množica izkazala podporo in pokazala, kako  ponosni so na domače nogometaše iz KMN Videm – Gostilna pri Maji, ki so osvojili naslov pomurskega prvaka, postali pa tudi državni prvaki za rekreativce v malem nogometu na travi.

Župan in podžupan, Anton Slana in Andrej  Krener, glavni pokrovitelj kluba Jože Braček, lastnik gostilne Pri Maji v Jamni, so pripravili svečan sprejem za funkcionarje in igralce KMN Videm – Gostilna pri Maji.

Poleg številnih domačinov in navijačev od drugod, župana, podžupana, članov občinskega sveta in občinske uprave, so odličnim športnikom prišli čestitat tudi predsednik Malonogometnega združenja Slovenije Andrej Manfred, podpredsednik združenja Simon Detelbah, predsednik Pomurske MZ KMN Darko Vereš, sekretar ŠZ Križevci pri Ljutomeru, Pavel Zorko, župan sosednje občine Radenci, Janez Rihtarič in mnogi drugi.

Svečani dogodek, ki ga je vodila Breda Žunič, so popestrili člani Godbe na pihala Sv. Jurij, članica domačega Twirling kluba Katarina Vrzel, pa je izvedla svojo tekmovalno vajo. Sprejem so zaključili z pogostitvijo in veselim druženjem igralcev, gostov in navijačev. Vsi oni pa so izrazili zadovoljstvo in ponos nad doseženim.

Z zlatimi črkami v zgodovini ŠD Videm in KMN Videm – Gostilna pri Maji, bo zapisano leto 2014. V sezoni 2013/14 so namreč postali zmagovalci pomurske lige s kar osmimi točkami prednosti pred drugo uvrščeno ekipo KMN Suhi Vrh, in 15 točkami pred tretjeuvrščeno ekipo KMN Meteor Melinci. Prejeli so tudi pokal za najbolj fair ekipo lige, njihov igralec Darko Zorko pa je bil z doseženimi 56 goli najboljši strelec lige. Za ekipo KMN Videm – Gostilna pri Maji v Pomurski ligi so nastopali: Andrej Horvat, Darko Zorko, Marjan Žnidarič, Srečko Kovačec, Marko Karnet, Timotej Vršič, Gregor Hebar, Martin Rihtarič, Aleksander Belak, Boštjan Majcenič, Mitja Jelen, David Ploj, Viktor Belak, Damijan Kaučič, Dejan Kurbus, David Ketiš, Klemen Žnidarič, Štefan Kutoš, Žan Kocuvan, Rok Kocuvan, Jani Kotnik, Matej Lapi, Marko Kreft, trener: Viki Rep, vodja moštva: Karl Zamuda.

Naslov državnega prvaka za leto 2014 v malem nogometu na travi so osvojili: Andrej Horvat, Marjan Žnidarič, Srečko Kovačec, Marko Karnet, Timotej Vršič, Gregor Hebar, Martin Rihtarič, Aleksander Belak, Boštjan Majcenič, Darko Zorko (kapetan), Karl Zamuda (vodja moštva) in Viki Rep (trener).

Viki Rep je predsednik ŠD Videm, ki je prepoznavno kot prostovoljno, samostojno in nepridobitno združenje ljubiteljev športa, ki uspešno deluje že vrsto let.

"Ljudje nas poznajo tudi po dobrodelnosti, saj vsako leto doniramo sredstva v šolski sklad in namenimo denar iz dela štartnine Blaguškega teka tudi ljudem v stiski. Prav tako smo letos organizirali zbiranje pomoči ljudem prizadetim v poplavah v BiH in Srbiji, odziv je bil odličen."

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice