Foto: Anja Hočevar
Jutri se začenja slovensko odprto državno prvenstvo v letenju s toplozračnimi baloni in svetovno predprvenstvo. To se bo od 27. avgusta do 1. septembra odvijalo v dvorcu Rakičan in na letališču v Murski Soboti.

Prijavljenih je štirideset balonarskih ekip iz sedemnajstih držav, ki se bodo pomerile v različnih tekmovalnih nalogah ter pokazale svoje znanje in spretnosti pri upravljanju balonov. Načrtovanih je devet poletov. 

"Vsak dan tekmovanja boste lahko spremljali dva poleta - jutranjega po 6. uri in večernega po 18. uri. Prvi polet se načrtuje v sredo, 28. avgusta, zjutraj, zadnjega lahko ujamete 1. septembra zjutraj. Prostor za obiskovalce in info točka bosta na terasi gostinskega lokala na Letališču Murska Sobota. Tekmovanje bo hkrati služilo kot napovednik in generalka za svetovno prvenstvo, ki ga bo Slovenija na isti lokaciji gostila med 19. in 26. septembrom 2020," so zapisali organizatorji.

Slovesnost ob otvoritvi Slovenskega odprtega državnega prvenstva v letenju s toplozračnimi baloni in svetovnega predprvenstva bo sicer jutri potekala na dvorišču dvorca Rakičan. Po otvoritveni slovesnosti sledi še predstavitveni polet novega slovenskega tekmovalnega balona "Kubiček XR22".

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bejle zavec (nepreverjen)

tau pazte da van cigani ne spokradejo ka so nasi cigani vsega sposobne ove den mi je cigo kradna novo kolo iz garaze

Bravo.... (nepreverjen)

Nej si napijso če beli ali čaren

In reply to by bejle zavec (nepreverjen)

df (nepreverjen)

Lekar ti je bole tablete vkradno. Zato pa zdaj takše blesarije pijšeš ka ti škali remen v butasti glavi.

In reply to by bejle zavec (nepreverjen)

axl73102

V prvem mesecu sem prejel 22738 dolarjev, prejšnji mesec pa 29584 dolarjev, od doma sem ravno delal na spletu. Sem reden študent in delam samo 3 do 4 ure na dan. Vsakdo mora poskusiti to delo zdaj samo uporabiti to spletno mesto ...

---->>>> www.WebJob33.Com

Starejše novice