Mura je v nedeljo z 2 : 1 premagala Domžale, med idealno enajsterico kroga pa sta se tudi po zaslugi zmage uvrstila Žiga Kous in Nino Kouter. Prekmurec Mitja Lotrič, član Celja, je postal igralec kroga.

V nedeljo je Mura odigrala prvo srečanje spomladanskega dela prvenstva in na kolena spravila Domžale. Svoj delež k zmagi sta doprinesla tudi Žiga Kous in Nino Kouter, slednji je zabil tudi drugi zadetek.

Na golu enajsterice kroga je Nejc Vidmar, v obrambi so Žiga Kous iz Mure, Milan Milanović iz Triglava, Dušan Stojinović iz Celja in Almin Kurtović iz Brava. 

Vezno linijo sestavljajo Rok Kronaveter iz Maribora, Aleš Mertelj iz Triglava in Nino Kouter iz Mure. V napadu so Luka Kerin iz Celja, Mitja Lotrič prav tako iz Celja in Ante Vukušić iz Olimpije. Trener kroga je postal Ante Šimundža.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
grobar (nepreverjen)

Mijslen,ka si je Maroša bole tou zaslujžo,če glij je tudi Kous bil dober.

karl marx (nepreverjen)

Pijto bi upravo Mure zakoj je odselila sektor za gostujoče ultrase (viole, green dragons) točno pod stolp za kamere pa reportere ??!! Zdaj de se na prenosi po TV čülo samo njih, naših domačih pa nej. Po TV de zglejdalo, ka so gostujoči navijači dosta bole glasni kak domači. Velki kiks uprave.

dudek (nepreverjen)

Ge mislin ka si je najbole zaslužil kaj cimprot, ka je največ bežal kak kokot brez glave!!

In reply to by karl marx (nepreverjen)

Starejše novice