Slika je simbolična.
Sobotni večer bo namenjen finalu letošnje izvedbe lige prvakov, v Črenšovcih pa bodo v soboto po nekajletnem premoru znova organizirali »Interov turnir«. Zmagovalci bodo domov odnesli 900 evrov.

Interov turnir je pred leti veljal za enega najmočnejših pri nas, po nekajletnem premoru pa ga skupina zanesenjakov znova obuja.

V soboto, 10. junija, ko bo milanski Inter v finalu UEFA Lige prvakov napadel ekipo Manchester Cityja, se bo na sceno vrnil tudi »Interov turnir«, ki so ga v preteklosti tradicionalni organizirali v začetku leta.

Turnir se vrača v nekoliko prenovljeni zasnovi, saj je bil iz telovadnice preseljen na igrišče z umetno maso ob Osnovni šoli Črenšovci.

Bogata nagrada za zmagovalca

Kot so sporočili organizatorji, se bo turnir igral po futsal pravilih, tekmovanje največ 16 ekip pa se bo pričelo že ob 9. uri.

Kavcija za nastop znaša sto evrov, zmagovalci turnirja pa bodo domov odšli z bogato nagrado. Najboljšim bo namreč ob pokalu in večerji pripadlo 900 evrov.

Poraženi finalisti se bodo morali ob pokalu in večerji zadovoljiti s 400 evri, tretjeuvrščeni ekipi ob pokalu in večerji pripada 200 evrov, četrta ekipa pa bo ob pokalu prejela še zaboj piva.

Po turnirju bo organiziran tudi ogled finalne tekme UEFA Lige prvakov.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Koki (nepreverjen)

Fajn ka ste se spomnili ovih Sobočancov ka so pred leti v telovadnice osvojile 3× zaporedoma turnir,fajn pohvalno ka je tak g.Rous,g.Pintarič pa še kakši !

Interista (nepreverjen)

Predstavniki večine ekip so bili poklicani, tudi predstavnik Old boysov. Sicer pa se še lahko prijavite, kontakt je na plakati. Lp

In reply to by Koki (nepreverjen)

Koki (nepreverjen)

Halo tij Interista mi lejko povejš koga ste kontakterali od Old Boysov,če pa žal že več let ne obstajajo(člani),če pa je že tak potem bi mogli kontaktirati Kukija kateri je vsa ta leta vodil to ekipo v imenu kluba,mislim da so tudi vaši starejši Interisti katere sem že omenil v prejšnjem komentarju kar precej pozabili na Kukija in kateri je edini ki je z vami kontaktiral glede fuzbala,ali ... ! Škoda za stara prijateljstva ! Ali Mura je edina !

Starejše novice