Včeraj smo si v Čakovcu ogledali srečanje četrtfinala Hrvaška - Rusija in v živo spremljali začetek srečanja, konec rednega dela in streljanje enajstmetrovk.

Tokrat ste nogometni vlog Pogled s tribune lahko spremljali v živo iz Čakovca, kjer sta se nam pred in med tekmo pridružila Luka Bobičanec in Dean Šafarić.

Navijači Hrvaške so srečanje pričakali nekoliko zadržani, po izenačujočem zadetku pa se je ozračje ogrelo in začeli so se navijaški napevi. Sledili so podaljški, zadetek Domagoja Vide in erupcija navdušenja v centru mesta.

Za koga ste navijali?

Choices

Hrvati so se že videli v polfinalu, toda štiri minute pred koncem podaljškov je prišla streznitev v obliki ruskega zadetka za 2:2. Ta je poskrbel za razočaranje, solze in obup. 

Če so po izenačujočem zadetku po zraku poletele steklenice piva, bi lahko dejali, da je ob vsakem pozitivnem izidu pri strelu iz enajstmetrovk potekal pravi "steklenični" ognjemet.

Sledila je enajstmetrovka Rakitića, polfinale Hrvaške in množično objemanje in prižiganje bakel. Več o tem pa v videoposnetku in priloženih fotografijah.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Peder (nepreverjen)

Ge ste pi"ke ??

Polik (nepreverjen)

Pelajte si domou tej hrvate

Gost6 (nepreverjen)

Kakši je steklenični ognjemet?

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Sem danes bral, da je zaradi nogometnih navijačev na Dunaju ena deklica oslepela, druga oglušela ! Zaradi takšnih navijačev in alkohola, ki je prisoten, sem neprijatelj nogometa in njegovih navijačev. To je šport za manj ...............

zapahović (nepreverjen)

Jaz pa sem prebral, da je v Siriji danes ena kamela stopila na proti tankovsko mino, pa ji nič ni bilo,,,
ta hudič ni deloval,, sigurno je bil izdelan v sloveniji

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Starejše novice