Foto: BoBo
Slovenska odbojkarska ekipa je v polfinalu premagala Poljake, aktualne svetovne prvake.

Slovenska odbojkarska reprezentanca bo spet igrala v finalu evropskega prvenstva. V polfinalu je namreč v poljskih Katovicah po pravi drami s 3:1 (-17, 30, 16, 35) premagale domače igralce, sicer svetovne prvake.

Po fenomenalnem prvem nizu Poljakov, ko so fantastično servirali, se je tehtnica na slovensko stran obrnila po zmagi v izenačenem drugem nizu, ki je povsem sprostil izbrance Alberta Giulianija.

Tretji niz so dobili več kot zanesljivo, v četrtem pa so gledalci spet videli dramo, Slovenci so se že dvakrat veselili zmage, a so posnetki akcij pokazali, da so storili napake, po tretjem klicanju »challenga« pa so Poljaki vendarle morali priznati premoč. In to četrtič zapovrstjo na evropskih prvenstvih.

V finalu se bodo pomerili z zmagovalci tekme med Srbijo in Italijo.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Čestitke, ČESTITKE, ČESTITKICE.................

Strpnež (nepreverjen)

Kapo dol vsaka jim čast da so prenesli vse te podle provokacije Poljakov ...čestitke...

Dolenski Đanči (nepreverjen)

Tou je pa bijla poslastica z najboukšin koncon. Bravo dečki.

ja rejsan je

Dramatečnost tekme, moja žijfčnost, velka nepetojtost, ka bou... pa zejle so me trij lejta živlenja.
Ale, zadosta san žijvo, pa se glij ne sekejran!
Oubo doj nemo davo, ka je ne nosen, ale cejlo čast so se pa zaslujžele od sej nas športneh nafdušencof!

čarni vrag (nepreverjen)

Nej smo to že enkrat vidli. Na žalost do nas Srbi ali Italijani pa postavili na naše pravo mesto. Nazadnje smo proti Srbom izgledali kak amateri. Upajmo ka de zdaj vsaj malo bokše.

ja rejsan je

Ka je za tebej "posranoga vraga" pravo mesto? Be nas Poljake ta dale? Njij je štiridesejt milijounof, nas pa...? Srbof je tüde precek več, ka o Italijanih sploj ne gučin.
Ka se morajo Italijane na igrišče doj sejste, ka nas gnes na vejčar mogouče seeno ne denejo po tvojon na "pravo mesto"?
Bedak!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem ka te zdaj skačeš. Jaz samo pravim, da je brez veze zganjati nekšno evforijo. Poljake smo pač premagali, to de tudi vse. V prejšnjon finali so Srbi z nami delali kak mačka z mišon. Na igrišči jih je bilo šest tak kak naših.

In reply to by ja rejsan je

ja rejsan je

Nemo glij šou dale v debato s tebof! Tou, ka se napijso prveč nema ne rejpa, pa nej glavej. Še več, poniževalno je, pijsano rejsan s stranij bedaka. Za ton stojin!
*
Vaček pa tij itak se znaš, grato se najvejkšne internetne stručnjak za virus, pa še na drüjgeh področjeh se znaš, kak se mene vijde. Takšne v države nücamo, nej takšne, kak san ges, "ofce", štere bižijo za vlado, pa nika ne pravejo. Tebe pa podobnen je itak nej jasno, ka smo mij desne nej nasilne. Tou med zvejzdecame malo izven konteksta, ale ka boš znau, ka se delaš extra čeden tüde, da nej trbej.
*
Zganjale euforijo ali nej, veselijmo se lejko, izrekamo čast in pohvale našen igralcon, štere so porazele Poljake na večeh ravnej: rezultatsko, športno (Poljake so se vmejs nešportno obnašale), zaprle smo dobesejdno "goubec" tistome trenere, ponijžale organizatore, štere so po mojon namerno zašpilale prve takte slovaške himne. Ka te je tou nej jasno?
Gnes večer pa kak bou, tak bou. Tüde Italijane trenejrajo, igralce majo glij tak dvej nogej, pa en nous... Naše so tan, ge so: dobesejdno že zaj na troune, koma tüde spadajo.
De zadosta? Pa odgovora ne pijše, ka ka niti ne nücan, nika čednoga nemreš več napijsate po že napijsanon!
Pa še tou dodan: ne be šou tak ostro na nekakoga, šteroga nite ne poznan, ale da što plüva nepotrejbno po slovenstve, pomurstve, po nekakon, štere nas predstavla po svejte in tou pozitijvno, me pa svade!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

12 (nepreverjen)

Starejše novice