FOTO: NŠ Mura
Muraši se danes na igrišču v Tallinnu ne bodo podali v boj za drugi krog kvalifikacij za Ligo Evropa. Tekma je namreč odpovedana.

Kot smo neuradno že poročali na naši Facebook strani, je zdaj tekma med Muro in Estonci tudi uradno odpovedana. Nogometaši Mure so se sicer ob 14.30 po slovenskem času podali na stadion Kadrioru.

Do leta domov v izolaciji

Tam pa na zelenico ne bodo stopili. Tekma je odpovedana, avtobus s črno-belimi pa naj bi se že v kratkem vrnil nazaj v hotel, kjer bodo nogometaši ostali v karanteni do leta iz Tallinna.

Tekma naj bi bila uradno odpovedana in ne prestavljena, kar bi, glede na prejšnje primere moralo pomeniti, da bodo črno-beli tekmo dobili za zeleno mizo in bi morali biti registrirana za zeleno mizo z rezultatom 3 : 0.

Seveda bo na uradno potrditev potencialne zmage Mure potrebno še počakati, saj se bo sestala disciplinska komisija, ki bo uradno potrdila svojo odločitev. Estonci so tekmo želeli preložiti na kasnejši termin, a jim je estonska vlada kot kaže prižgala rdečo luč. Težavo je predstavljal nogometaš domače ekipe, ki je bil pozitiven na koronavirus.

PREBERITE ŠE:

S spleta

Komentarji (39)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tt (nepreverjen)

Te Estonci so se celo sezono borili ka so prišli do uvrstitve v evropsko tekmovanje, te pa jih lastna vlada tak zajebe? Dobesedno žalostno...

Fuksl (nepreverjen)

Mislite da je trenutna slovenska vlada kaj bolj naklonjena športu?
Trenutno vlado boli k**** za slovenski šport tak za ekipni kak za individualni. Ob vseh teh nesmiselnih ureditvah priporočilih in usmeritvah glede izvajanja treningov ter vadb bo slovenski šport crknil.

In reply to by tt (nepreverjen)

reži (nepreverjen)

za prekmurce je tudi to dobro, itak pa mcdrive ni misljen za tiste s kupljenim izpitom lai tiste, ki ne obvladajo prevelikih avtov. Zato pa pojdi noter.

In reply to by Fuksl (nepreverjen)

pomurc (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zakaj bi bila tekma 3:0 za Muro? Do sedaj so bile vedno tekme registrirane 3:0 za domačine, ker so pač v gostujočih vrstah bili pozitivni primeri okužbe??

AAAAAAAAA (nepreverjen)

pomurc Ne bluzi či nemaš pojma.

In reply to by pomurc (nepreverjen)

trač (nepreverjen)

Ker je tokrat zajebala estonska vlada huje kot slovenska?

In reply to by pomurc (nepreverjen)

Mjxok (nepreverjen)

Ce jim vlada danes ne pusti igrati, jim tudi jutri ne bo pustila.. naj se pise 3:0 za muro pa cao... albanskin ali makedonskin klubon so isto naredile, slovan bratislava isto bilo pa so pisale 3:0 neksomi klubi z malte ali ferskih otokov ka tak nevejo zakoj se ide.. te se tej primer tudi naj zakljuci z 3:0 za muro... naj odnok slovenski klubi tudi majo nekaj srece

Kevvin (nepreverjen)

Pa daj s ten izmisljenim virusom se celi svet špila.
Samo ka narod nori grato in države se punijo z €..
Jebes takse svejt

Mörski (nepreverjen)

Neka pijšete pa nega nobene vsebine! Informacije podajte vsebinsko, ko so preverjene in uradne, ne pa tralalal,...

socrates (nepreverjen)

"NAJ BI po URADNIH podatkih" - ta stavek simbolizira celotno diletantstvo sobotainfo

In reply to by Mörski (nepreverjen)

lekadol (nepreverjen)

Estonci so nej sposobni organizirati tekme tak 3 : 0 za Muro !

MurekIN (nepreverjen)

Kelko razmin estonska Vlada ne dovoli tekme,...te tak napijšte!

RESNICA - SKAZICA (nepreverjen)

KO SEM VAM VČERAJ NA TEJ STRANI NAPISAL DA TEKME NE BO, STE ME NAVIJAČI DELILI VSE MOGOČE, PRIČAKUJEM OPRAVIČILO IN ŠE ENKRAT NAPIŠEM, BALKANSKA POSLA V EVROPI NE GREJO SKOZ. MURA BO TO TEKMO IZGUBILA 0 : 3 KER SO ESTONCI PRIŠLI DO DOKUMENTOV, DA JE EKIPA MURE OKUŽENA Z VIRUSOM IN SPLOH NI POMEMBNO ALI 1 IGRALEC ALI VSI. ESTONCI NISO HOTELI IGRATI Z OKUŽENO EKIPO. NA ŽALOST SO DEJSTVA TAKA.

Laci (nepreverjen)

Nemaš pojma ka gučiš, pravila tekmovanja določa uefa, pravila pa so ka se pred tekmo igralci testirajo, negativni lejko normalno špilajo, pozitivni pa ostanejo doma. More pa biti najmejne določeno število igralcov negativnih (mislin ka 16 ali neka takšnoga). Sepravi mura je svoje izpolnila. Dolžnost gostitelja (v ton primere Nomme Kalju) pa je, ka organizera tekmo. Če v svoji državi nesmi, more najti drugo prizorišče. Zato je celje špilalo z ircami v budimpešti. Sepravi drugo kak 3-0 za muro tu ne pride v poštev.

In reply to by RESNICA - SKAZICA (nepreverjen)

harom nul (nepreverjen)

muraši okuženi pa mogoče zato so odpovedali tekmo....

MURAŠI V IZOLACIJI (nepreverjen)

Do leta domov morajo igralci Mure biti v izolaciji. A vam to kaj pove ???? in verjetno še bodo v izolaciji ko pridejo domov, naivno vodstvo Mure, ki bi moralo vedeti kaj jih čaka, če grejo taki igrat tekmo.

AAAAAAAAA (nepreverjen)

MURAŠI V IZOLACIJI Ka pa blebečeš Estonija je na zelejnon seznami tak nega nikšne izolacije ,tij se rajši izolejraj ka norosti pijšeš.

In reply to by MURAŠI V IZOLACIJI (nepreverjen)

AAAAAAAAA (nepreverjen)

RESNICA - SKAZICA Nemaš pojma o kon se ide.

Sijo1972 (nepreverjen)

Nekaterim je najvecji doseg v zivljenju ka lejko na sobotainfo nekaj napisejo proti Muri (tudi tistim ki podpiramo Muro) in taksni ljudje se mi rejsan smilijo, smilijo pa se mi zatou ka za njih nega drugoga zdravila kak zemla.

Gostbg19 (nepreverjen)

Tebi pa šank in dretje 90 minut je največji doseg..meni se pa takšne smilijo...

In reply to by Sijo1972 (nepreverjen)

Gostbg19 (nepreverjen)

Tebi pa šank in dretje 90 minut je največji doseg..meni se pa takšne smilijo...

In reply to by Sijo1972 (nepreverjen)

lala1 (nepreverjen)

3:0 za muro pa srečno kekec. Z ten viruson nas pa farbajo kak smo dugi pa šurki, glavno ka se na facebooki pa na sobotainfo štukamo med sebo...

ZA Sijo 1972 (nepreverjen)

Poslušaj tip, če bi Mura bila pošten klub se še dandanes ne bi vlačili po sodišču, ker za razliko od tebe poznam dobro zadnjih 30 let Mure in zaradi nepoštenega poslovanja so 3x izpadli iz lige ALI SE IZ TEGA NISO ČISTO NIČ NAUČILI sam NIKOLI ne bom podpiral takega kluba, ti pa lahko delaš kar hočeš, ne moreš pa drugim vsiljevati svojega mnenja.

abcdf (nepreverjen)

glupi mađar pač nede nigdar razmo ka je ljubav do kluba

In reply to by ZA Sijo 1972 (nepreverjen)

Peter Š. (nepreverjen)

Malo si pretiral! Kdaj pa je Mura 3X propadla? 2 je res zaradi neizpolnjevanja pogojev propadla, ker ni dobila licence. Zdaj pa od 2015 leta deluje odlično, poleg tega nima nič z prejšnjimi klubi, kot so nk Mura, Mura 05. Začeli so od začetka...

In reply to by ZA Sijo 1972 (nepreverjen)

AAAAAAAAA (nepreverjen)

ZA Sijo 1972 Tij poznaš klub samo tak ka ga sovražiš, niti ne vejš kelkokrat so administrativno iz lige spadnoli pa tou vodstvo nema z prejšnjim niti pike skupnoga, tak ka ne blebeči brez veze. Tou pa ka nikdar ne boš podpejro Mure fala ti iskrena za tou ka takše kak su tij Mura niti nešče meti za podpornike.

Sijo1972 (nepreverjen)

Si me prehito z odgovorom. Hvala

In reply to by AAAAAAAAA (nepreverjen)

Ka zdaj? (nepreverjen)

Na portalu RTV Slovenija piše, ka je tekma prestavljena... tou je ogromna razlika od odpovedana. Me zanima, ka je zdaj v resnici? Je kje kaj uradnega? Na UEFA strani?

Koprčan (nepreverjen)

Preden RTV Slovenija kaj napiše, niti ni več novica...

In reply to by Ka zdaj? (nepreverjen)

Koprčan (nepreverjen)

Kaj vedno Mura naleti na take talente? Ni tle kej, če ESTONSKA vlada noče tekme, bo pa tri nula za naše. Tekma pa, ker je že naslednji teden drugi krog, mora biti precej hitro. Mogoče da do konca tedna odigrajo, pa še to vprašljivo zaradi prvenstva. Samo če Muraši grejo domov, potem se mora igrati v Murski Soboti.

Ka zdaj? (nepreverjen)

In zakoj se Muri mudi domov? Če je treba, naj odigra tekmo v petek, če je res prestavljena na petek. Ali ka? Majo v soboto ali nedelo šteri igralci dejte pri krsti? Pa kelko znan, je NZS članica UEFA. In de nedeljska tekma Mure v resnici prestavljena!

AAAAAAAAA (nepreverjen)

Ka zdaj? Nikši pejtek se tekma nede špilala Estonci bi mogli zagotoviti tekmo ali doma ali pa na nevtralnon terejni. Mura je se napravila kak trbej, okuženi so nej v ekipi in bi tekma mogla biti odšpilana. 3:0 za Muro.

Bojan1 (nepreverjen)

Pa ka ste eni hepnjeni ali ka? Uefa je pravla, ka se tekma lejko špila (še pred odpravo so njin pravli, ka morejo špilati), njihova vlada pa ne dovoli špilate, ker je okužen eden od njihovih igralcev. Ni problem v našem igralcu, problem je, ker je okuženi najmanj eden od njihovih. Lepo so pravli, ka je Uefa tudi dala novi termin jutri, ka bi se vsi ponovno testirali, pa vlada tudi tega ne pisti. Oni majo pač takšne zakone in tu Uefa nika nemre, razen ka Muro dajo zmago 3:0. Samo oni do zdaj špilali na karto, ka so naši tudi okuženi tak ka se tu lejko zgodi še marsikaj.

Bojan1 (nepreverjen)

Drugače pa se Muri ne mudi domov. Danes je imela rezerviran let, nedo zdaj še let prestavljati, če so pa dobili navodila, ka je tekma 100% odpovedana. Naj zdaj še eno noč plačuvlejo spanje pa vse tou?

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Če je pa problem ene nočitve za takšen klub, kot ga imate vi eni da Mura je, potem pa naj raje razpustijo klub. Upam da na koncu prevlada pamet in Mura izpade. Če je oziroma ima okuženega, bi pa morali v karanteno in ne bi smeli igrati niti domačega prvenstva.

In reply to by Bojan1 (nepreverjen)

harom nul (nepreverjen)

po komentarjih se lepo vidi IQ pristašev NK MURA

Slom (nepreverjen)

Ti si sigurno eden tistih ka v pizami seksajo pri vgasnjeni luci v misijonarskon polozaji in se sramujejo gda jih deca slucajno nage zaodijo. Je tak?

corona20 (nepreverjen)

TEKMA se mora odigrati in naj se vidi da je nasprotnik boljši od naše MURE.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Samo v vednost. To piše na spletni strani UEFA. In ne zavajajte da je tekma odpovedana.
Kadriorg - Tallinn
First qualifying round
Kalju (EST)
-
-
Mura (SVN)
Match postponed

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice