V sredo bo odigran finale Pokala Slovenije, v katerem bomo videli prekmurski derbi med Muro in Nafto. Pri Lendavčanih bodo zaradi kartonov manjkali Vedran Vinko, Jaka Bizjak in Mitja Novinić.

V zadnjih dneh je bilo veliko govora o tem, ali bosta Vedran Vinko in Jaka Bizjak, ki sta v polfinalu prejela rdeča kartona, vendarle lahko zaigrala na sredini finalni tekmi. Polemike so bile predvsem povezane s tem, da Vinko in Bizjak nimata priložnosti, da bi kartone odslužila na prvenstveni tekmi, saj je drugoligaško tekmovanje zaključeno.

Tega sta se omenjena akterja pred srečanjem zavedala, a mnogi so bili prepričani, da so bili nogometaši Nafte v neenakovrednem položaju. Zdaj je uradno odločitev sporočila tudi Nogometna zveza Slovenije, tako Vinko, kot Bizjak zaradi rdečega kartona v finalu ne bosta mogla zaigrati. Enako velja tudi za Mitjo Novinića, ki je prejel tri rumene kartone v pokalnem tekmovanju.

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Domačin (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Sreča za muraše. Drugače pi bušili totalno ne pravično

tt (nepreverjen)

Ja maš prav, totalno nepravično, ka je Nafta mela dva prosta tedna za priprave in počitek, Mura pa med tem časom 3 težke prvenstvene tekme.

In reply to by Domačin (nepreverjen)

en (nepreverjen)

Človek pa ti si gledo tisto Naftino polfinalno tekmo? Lejko jih je v rit sran, kakšno nesramno pa grobo igro so meli. Vsaka čast sodnike ka jin je stalo te kartone, pa jin jasno pokazo ka je to nej ograček liga.

In reply to by Domačin (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Skoraj zanesljivo bosta sodila Skomina, ali Jug. Tu bo hitro red! Pa naj zmaga, boljši! Sicer izven teme, pa vseeno: poznavalci nogometa morda veste: kaj pa je s sodnikom Vinčićem? Nazadnje je bil nekje na meji med Bosno in Srbijo aretiran med "deklicami"? Vseeno se gre za našega tretjega mednarodnega sodnika!

In reply to by en (nepreverjen)

Sodnik 123 (nepreverjen)

Sodil bo Rade Obrenovič

In reply to by Truplo

Konj (nepreverjen)

Zakoj nepravično? Vej pa je san napravo blesarijo za rdečoga, nej ga je NZS ali pa Mura prisilila v tou. Malo bi trbelo z glavo broditi, vej so pa znali ka nemajo več tekem ka bi lejko kartone odslužili. Veeno roko na srce je Mura za klaso sigurno boukša.

Gostbg19 (nepreverjen)

Vsi, kateri to imate za finale pokala vas morem razočarati. Ta tekma je že bila odločena pred polfinalom. Nafta sploh ni dostojen tekmec v finalu. Mura je po 25 letih osvojila drugič pokal. Za mene osebno nezanimiva tekma, tudi, če bi oni trije igrali za Nafto v sredo ali ne je nepomembno. Edino kar me zanima je slavlje.

Domačin (nepreverjen)

Budalo

In reply to by Gostbg19 (nepreverjen)

Čaren vrag (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vejpa mura je podkujpila malo sodnike ka so sodile za njih samo ka pridejo do pokala ka do tej socialne norele po sobote opet pa delale svinjarijo po sobote ....
L.p karče

black panter

lejko špila ronaldo za nafto,pa gor dobi 5 komadov od mure

Domačin (nepreverjen)
Mjxok (nepreverjen)

Vupan ka mura zmaga ali mislen ka nede tak enostavno... naftasi do se grebli, groba igra itd... mo vidle za 2 dnij.. mislen ka je trenutno mura doste bole primeren klub za evropo kak pa nafta...

Kék labda (nepreverjen)

Hmmm, ce zdaj ne zmagate NK NAFTO, te jih še 120let neboste! Bodimo realni! PLAVo SRcE

NAŠA NAFTA IZ … (nepreverjen)

Idemo Nafta pa pokažimo ten sobočancon, ka je fusbal. Ka slejpe karte tude za pokal odavate fanatikom keri pojma nemajo kama ide pejnez? Samo jim odavajte dokeč gor ne pridejo samo mislen ka nedo. Dale nemo zakoj nej... GREMO JUTRI NAFTA PO POKAL...POKAŽIMO JIM KJE JE LENDAVA REPUBLIKA..

dreg (nepreverjen)

tri -----stiriiiii mura mura mura -sampion💪💪💪💪📸📸

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice