FOTO: Jure Banfi
Nogometaši Mure se v teh dneh potijo v turškem Beleku, z vsakim dnem pa je vse bližje nadaljevanje Prve lige Telemach. Zdaj je uradno potrjeno, da bodo Sobočani v pomlad zakorakali v Stožicah, rezervirajte pa si termine še treh februarskih tekem.

Zaostala tekma z ljubljansko Olimpijo bo za nogometaše Mure prva uradna preizkušnja po zimskem premoru. Nogometna zveza je ob tem potrdila še termine 21., 22. in 23. kroga Prve lige Telemach.

Nogomet je nazaj

Nogometaši Olimpije in Mure bodo z zaostalim srečanjem 19. kroga Prve lige Telemach odprli drugi del državnega prvenstva. Jeseni prestavljeni obračun bo odigran v sredo, 9. februarja.

Nogometna zveza Slovenije je z današnjim delegiranjem potrdila tudi točno uro dvoboja, Ljubljančani in Sobočani se bodo za prve pomladanske točke udarili ob 17:30, tekmo pa si bo moč ogledati na programu Šport TV.

Potrjeni termini treh krogov

Znan je tudi natančnen razpored prvih treh krogov nadaljevanja sezone, ki se bo s tekmami 21. kroga pričela 12. februarja.

Črno-beli se bodo po gostovanju v Stožicah pomerili še z drugim ljubljanskim prvoligašem, spopad z Bravom pa bo v Fazaneriji odigral v nedeljo, 13. februarja, ob 15. uri.

Muraši bodo nato gostovali v Kidričevem, srečanje v »šumi« bo na sporedu v soboto, 19. februarja, pričelo pa se bo ob 17:30.

Februarski spored ligaških preizkušenj bo sklenjen z novo domačo preizkušnjo. V nedeljo, 27. februarja, bodo v prekmurski prestolnici gostovali Radomljani. Pričetek tekme je predviden ob 15. uri.

Koliko točk bodo aktualni državni prvaki izvlekli iz februarskih tekem?

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bonki (nepreverjen)

Vso srečo! Bomo stiskali pesti na tribuni!!!

čspsp (nepreverjen)

ko vas bo zeblo :)

In reply to by bonki (nepreverjen)

A (nepreverjen)

Zakoj pa Olimpija ne špila najprlej zaostalo tekmo z Domžalami? Ta tekma je bila na sporedi pred touf z Muro.

TinkaraK (nepreverjen)

Če de 1 smo srečni.

Gringosnafta (nepreverjen)

2:1 za nafto

Kark Marx (nepreverjen)

Muri seveda želin vse najboukše, ali neman dobrih občüjtkov. Glejdo san tekmo z Lechom Poznan ge se je vidlo, ka iggra Mure nema rejpa pa glave. Nej so mogli sestaviti tri podaje, eno samo nabijanje žoge naprej, na pamet, brez organizacije, brez posesti žoge... v obrambi kaos, ne vej se što oije pa što plače. Žal v nogometi vela pravilo, ka nemreš preskakati rezrejdov, nemreš preskočiti z veteranskoga nogometa na Kuzmi na evropski nivo. Gnes san glejdo Maribor s Crveno Zvezdo pa moren priznati ka je Maribor dosta bole organizejrani. Škoda ka so nej najšli enoga rejdnoga trenera.

Starejše novice