V prvem krogu kvalifikacij za Ligo Evropa se bodo Muraši nocoj pomerili z izraelskim Maccabijem iz Haife. Spremljajte tekmo v živo z nami!

Po sedmih letih se Mura vrača na evropski zemljevid. Kot smo poročali, je 20 nogometašev članske ekipe včeraj odpotovalo v Haifo. Na tamkajšnjem stadionu Sammy Ofer so pred veliko preizkušnjo opravili uradni trening in tiskovno konferenco, danes pa še krajši jutranji trening.

Črno-beli se zdaj psihično že pripravljajo na srečanje z izraelskim klubom Maccabi. Prvo tekmo 1. kroga kvalifikacij za Europa League bodo odigrali že kmalu, ob 19. uri. 

Številni bralci so se v nestrpnem pričakovanju evropskega obračuna na nas obrnili z vprašanjem, ali bodo tekmo lahko spremljali tudi v spletnem prenosu. Tako bo gotovo razveselil podatek, da si bo tekmo predvidoma moč ogledati TUKAJ* (povezava je bila posodobljena).

Seveda pa ne pozabite, da bomo dogajanje pred, med in po tekmi za vas v živo iz Haife spremljali tudi na Sobotainfo; obveščali vas bomo o vsem dogajanju, povezanim z gostovanjem Mure v Izraelu.

*Predvajalnik potrebuje nekaj časa, da se naloži.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
fsffx (nepreverjen)

Na tej strani sta dva linka, na kerih tekem nede. Unibet prenosa verjetno nema, ova drujga stran isto nej.

Mura1 (nepreverjen)

Evo, direktno s Haife. Pomali idemo proti stadioni. Vrocina nenormalna, izraelci gostoljubni, vsaj za zdaj. Dajmo Mura ole - mij na stadioni vij doma. Verjamemo v Muro pa en rezultat s kerin mo na povratni tekmi potrdili napredovanje. Vij drzite pesti, mij mo pa dali vse od sebe na tribunaj.

Sašo172 (nepreverjen)

Optimist.

In reply to by Mura1 (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ti samo kriči ole, ole......kmalu pride bik in vam utrpa par komadov in boš tulo ole, ole in se boš sklonjene glave vračal domov. Ole, ole, ole........

In reply to by Mura1 (nepreverjen)

Matejko (nepreverjen)

Tebi mo pa jebali mater risto. Nema veze rezultat, glavno ka si govno

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Anon2103 (nepreverjen)

Ajmo Mura!

In reply to by Mura1 (nepreverjen)

Sašo172 (nepreverjen)

Voham petardo v naši mreži...

Salew (nepreverjen)

Prenos bo na magyar tv

Kill Bill (nepreverjen)

Tekma de tüde doma pa te bo prenos, ka zganjate paniko :) najbokše ka prosite enoga nogometaša od Mure ka je na rezervnoj klopi pa delo live stream z telefonom :)) Ali pa prositi kakšnoga gledalca :)

Zz6 (nepreverjen)

To de 1:0

Starejše novice